Mischa Goes Nude!

Hittade dessa bilder på skådespelerskan Mischa Barton.
Bilderna är från hennes kommande film och man kan ju knappt tro att det är samma tjej som spelade Newportbrutta i hitserien O.C.
Djärt av henne att kasta kläderna och jag kan ju tänka mej att det är fler en en kille som blir glad över hennes prestation i den här filmen!

image210


image211

Vad gör man inte ibland för en roll...

Puss och Kram =)


Vov eller Mjau?

Har alltid velat ha en alldeles egen hund. En söt liten knubbig hund och helst en dvärgspets eller mops! När jag var liten hade vi katt. Han hette Pelle och var svart/vit och välgödd, så söt var han. Satt idag och kollade på lägenheter på www.hemnet.se för skojs skull och kom fram till att jag kanske någon gång skulle vilja ha ett litet husdjur när man flyttat hemifrån. Om jag vill ha en hund eller katt har jag inte riktigt kommit fram till en, det enda jag vet är att det blir ett djur av det manliga könet... Är ni katt eller hundmänniskor?
Hittade den här supersöta bilden på en Fransk Bulldog på Anna Hibbs blogg.
Kolla in vilken sötnos:

image209

Vilka sötnosar, både Anna Hibbs och voffsingen Santos!

Puss och Kram på er alla =)


Vilken Härlig Dag...

Åh vad jag är lycklig för tillfället. Denna dag kunde inte bli bättre, jo det kunde den men jag försöker vara så postiv jag bara kan. Började denna härliga dag med att äta en briemacka och ananas, mötte sedan upp Elin och vi cyklade till skolan, kom till skolan och tog hissen upp till fjärde våningen, gjorde religionsprov och nu är jag och Emma klar med vårat PA! Idag är jag extra mycket på topp eftersom jag känner mej lite brun, har inget rött öga och om en vecka precis så drar jag med familj till Menorca, ska bli så jäkla gött. Cyklade hem själv och det var sånt härligt väder ute. Så varmt att jag fick skippa trenchcoaten som i stället fick ta plats i cykelkorgen. När jag svängde in på gatan så såg jag massor med vitsippor och det luktade vår ute... Nu sitter jag och kolla på The Hills på MTV, dubbelavnitt och sen blir det lite engelskaplugg. Jag och mamma är själva här hemma så ikväll blir det köpmat, Andra Avenyn och Desperate Housewifes för hela slanten. Imorgon är vi egentligen lediga men jag och Emma måste släpa våra rövar till skolan för ett seminarium på engelskan, känns bra segt men men That's Life.
På fredag är det studentfest på Hang Loose och jag hoppas att så många som möjligt tänker att gå. Vet inte riktigt än vad som händer sista april men jag hoppas att vi drar ihop ett gäng och gör nåt skoj!
Ha de gött allihop i det här underbara vädret.

Puss och Kram =)

image207


Måndag

Idag har jag och Emma verkligen jobbat järnet med vårat PA i biblioteket. Hade nog varit ännu mer effektiva om inte vi satt precis innanför dörren så det blev att alla vi kände stannade och snackade en bra stund. Trevligt och om jag ska vara ärlig så snackar jag mycket hellre än jag arbetar med ett jädra projektarbete! Än så länge är vi inte riktigt klara men förhoppningsvis så lämnar vi in det imorgon. Har ni redan lämnat in PA:t?
När jag kom hem var jag så hungrig och trött i huvudet att jag bara var tvungen att ta något att äta. Det blev rester från igår iform av lövbiffspasta med kantarelller och färskriven parmesan på toppen... Mums fillibabba. Älskar färsk parmesan, älskar nästan all mat. Lättare att säga vad jag inte tycker om, exempel på mat jag inte gillar är inälvsmat som typ leverpastej, blodpudding och till många människors stora förvåning så gillar jag INTE pannkakor. Förstår inte grejen med mat som smakar sött, jag menar inte vill jag äta middag som smakar socker. Är mer än salt tjej tror jag när det kommer till kritan. Vad gillar ni bäst, sött eller salt?
På tal om goa grejer så smakade jag supergoda snacks av mamma när jag kom hem. Va nå typ av hälsosnacks från Kellogs All Bran som hette "Mini Breaks". Kalasgoda med lite smak av äpple och kanel.
Ikväll ska jag plugga till religionsprovet, sola med mamma och kolla på Andra Avenyn! Fullspäckat med andra ord kan man säga...
Hoppas att ni andra får en bra kväll.


image206


Puss och Kram =)


Full Rulle!

Idag har jag och mamma varit ute på ett riktigt kärringrally, det vill säga: IKEA, Ove Jansson, Köpis och Konsum. Lite inköp blev det allt på alla dessa ställen. Jag köpte en vit tunika, en beige sjal och vaniljdoftljus medan mamma köpte tyg, tröjor, krokaroch mat. Efter vi kom hem beslöt vi oss för att ge oss ut och övningsköra. Tänkte först ta Peters Volvo med automatväxellåda men skylten ville inte fästa på bilen så det fick bli mammas Ford istället med manuellväxellåda. Shit, tänkte jag som inte kört på ett bra tag men våran tur gick faktiskt över all förväntan! Nu e de bara att nöta på när man kommer hem från skolan så man kan få det där jädra körkortet så snabbt som möjligt. Har nog tänkt mej en intensivkurs men man får la höra sej fram lite på körskolorna. Ann Sans vill jag helst gå på eftersom det var där jag tog mitt EU-moppe kort och alla va supersnälla och kompetenta. Vet ni kanske någon bättre bilskola?
Nu väntar jag på mat och Andra Avenyn men skulle egentligen behövt sitta och skriva PA. Får se hur det blir med det innan den här kvällen är slut.

image203

Ha de gött allihop!

Puss och Kram =)


Ny Day, Nya Bloggar!

Har precis ätit en gudomlig frukost/brunch bestående av tonfisk, haricoverts och Ramlösa Jordgubb & Lime. Kalla mej konstigt men jag skulle nog kunna äta tonfisk varje dag, tröttnar aldrig. Igår kväll/natt ringde Elin mej och vi pratade i mer än 4 timmar! Fattar inte hur tiden kunde gå sådär fort. Vi pratade om allt ifrån hennes lilla äventyr till boys och att det kändes som att vi sov över hos varandra eftersom vi låg så länge och pratade. Vi bestämde till slut att hon kanske nu till helgen faktiskt på riktigt ska sova över hos mej, trots att vi känt varande sedan sjuan så har vi bara sovit hos varandra 2 gånger! Detta ska det bli ändring på eller hur Elin?
Hoppas att det blir någon mer sleepover hos David också innan vi skiljs åt i sommar...
Sitter och söker efter bloggare runt 18 år här på blogg.se och hittade dessa som jag tidigare inte ens visste existerade.
Har ni därute några tips om bra bloggar som jag kanske har missat?

Jossis Blogg: http://peggyandyoulovetheshoe.blogg.se

Davids Blogg: http://davidsnhl.blogg.se

Johns Blogg: http://jagarifrankrike.blogg.se

Alltid lika kul med nya ansikten här i bloggvärlden!
Bra att ha när ni kanske tröttnar på mej, hehe...

image202

Hoppas att ni alla hade en bra helg.

Puss och Kram =)


Just Idag mår jag bra =)

Just idag känns livet ganska så bra. Jag har nyss ätit en underbart grillad köttbit, yes det blev en premiärgrillning i solskenet ute på altanen! Ikväll blir jag nog bara hemma. Boring tänker kanske ni men jag orkar faktiskt inte engagera mej och dra ihop nåt, inte heller åka på fest i Bomhus. Får nog hellre bli en kväll i soffan med M&M-kulor och förhoppningsvis någon bra film. Min vän Elin är ute på ett litet äventyr och kommer förhoppningsvis ringa mej senare ikväll/inatt och berätta hur det gick. Snackade nyss med min käre far som ringde från ett soligt och gött Göteborg. Han var hos min farfar och hade varit på stan och handlat Resterödskalsonger, ett linne och strumpor på Victoria Arena, min far är ganska så fåfängd när det kommer till kalsingar. Imorgon är det söndag och den dag i veckan som jag hatar allra mest! Hatar känslan av att helgen är slut och att skolan börjar som vanligt. Sen sover jag alltid så himla dåligt natten mellan söndag och måndag, är det en bra natt så blir det 4-5 timmar...

Nu ska jag bege mej av mot soffan och zappa över till MTV för lite "A Shot At Love With Tila Teguila". Känns konstigt att jag ska kolla på det helt själv och inte med min Tequila kompanjon - Elin.

Ha de gött!

Puss och Kram på er alla =)



PA Press...

Är det bara jag eller känner ni er andra också grymt stressade över PA:t?
Jag och Elin satt och diskuterade igår om varför man alltid börjar med grejer för sent och varför man alltid skyller på att det är uppgiftens fel och inte sitt eget! Just nu så hatar jag verkligen allt som har med PA att göra och jag gör verkligen allt förrutom att skriva klart det... Igår var jag hemma hos David en kort stund tillsammans med Carl, Fredrik, Cecilia och Anna. Vi kollade på Vänner och grabbarna anordnade en boxningsmatch som hette duga. Cicci var sexig tjej med rondskylt och Anna var speaker på diverse språk, jag själv var domare. Efter Vänner blev det YouTube för hela slanten med klipp på fjortisar i Gävle och wobblande gigantiska bröst! Vilken syn, tror nog att jag själv ska skaffa silikonpattar och wobbla mej till en karrirär...

image200

Idag har jag varit duktig och arbetat i trädgården och fixat på altanen med utemöblerna och grillen. Mamma tänkte att vi kanske skulle grilla redan ikväll men tyvär så är vädret inte på vår sida. Oavsett om det blir grillning eller inte så blir det i alla fall kött, potatisgratäng, grekisksallad och baguette till middag ikväll. Inte helt fel om ni frågar mej. Hoppas att ni andra får en bra kväll.

Puss och Kram =)


Tips Sökes!

Hej alla läsare. Snart är det dags för studentbal och jag tänkte prova lösögonfransar för första gången. Har ni där ute några erfarenheter av fake-fransar och i sånna fall:
Vilket märke kan ni rekomendera för en gröngöling som mej?
Skulle uppskatta några tips från er jättemycket. Puss och Kram på er alla =)


image199


Mogi Is Back

Skrev tidigare ett inlägg om min sorg över att bloggerskan MOGI la ner sin blogg, en gång för alla verkade det som när jag läste hennes sista inlägg! Har tills jag fick höra av Julia att Mogis börjat blogga igen läst hennes syrras blogg, Vofflans men i ärlighetens namn så är den inte alls lika underhållande...
Gör som jag och läs denna mycket underhållande blogg, alltid lika schteeetig!
Go Mogi =) http://mogi.blogg.se/


Fisk Frida

Idag satt vi alla i matsalen och spånade om vad vi alla kommer att göra i framtiden. Jag har sedan jag varit liten älskat allt som har med havet att göra:
vatten, salt, sand, klippor, koraller, tång, sjögräs, fiskar, båtar, fyrar, snäckor, skaldjur, alla andra djur som lever i vatten och såklart att fiska.

image197

Idag är jag röd i ögat, mycket likt en död fisks om jag får vara ärlig. Igår blev jag förbannad när jag såg en pappa på WILLYS som köpte torsk så jag spännde riktigt ögonen i honom, kanske därför jagär röd i ett öga idag? Efter att ha stirrat på honom och på dem frusna torskblocken så gav jag upp att vår telepatiska kontakt skulle fungera och att han skulle gå och lägga tillbaka dem... Hade jag varit född till plugghäst hade jag förmodligen velat utbilda mig till marionbiolog eller som jag helst ville bli när jag var liten; delfinskötare på Kolmården!

image196

Eftersom jag inte är någon mer än en medelmåtta när det kommer till skolan så hoppas jag att jag istället ska kunna jobba med något annat spännande och stimulerande i framtiden som har något med min stora passion havet att göra, kanske kustbevakare eller befäl på en lyxkryssare skulle inte vara fel.
Vad tror ni att ni kommer att jobba med i framtiden?
Nu ska den här fiskälskande madamen bege sig mot köket för att äta lite middag, har man tur så blir det kanske fisk!

image198

Ha de gött.

Puss och Kram =)


I Should Be So Lucky!

Imorse väcktes jag av att jag fick ett SMS runt åtta tiden. SMS:et var från Liseberg som frågade om jag var intresserad att jobba hos dem i sommar och om jag var det skulle jag höra av mig. Självklart tänkte jag och hoppade snabbt som tusan upp ur sängen och drack en kopp te innan jag ringde. Benny hette mannen, min nya chef som svarde och var supertrevlig. En riktig urgöteborgare så det kan ju inte bli annat än en go och glad sommar för min del... Tänk va kul, jobba på Liseberg. Fan va tur jag har ibland! Idag var det en ganska så lugn skoldag. Dubbla pass med Jan och lite Grekland med Ingvar på det, glömde en jädra massa PA efter skolan! Riktigt trevligt var det idag på lunchen då nästan alla i klassen satt tillsammans och pratade. Känns så tråkigt att vi snart ska splittras när det är NU som vi har hittat varandra. Något trevligt som vi kom fram till är att vi ska ta med oss filtar, kubbspel, krockett och annat kul och ha i skåpet så att vi är beredda på picknick någon fin dag då vi också slutar tidigt, hoppas att det blir många av den varan! Efter skolan sprang jag ner en sväng på H&M och köpte supersöta och ljusrosa underkläder som jag hade hängt undan igår, linne, bh och trosa blev det. Dum som jag var så köpte jag bh:n utan att prova så imorgon blir det att snällt gå tillbaka med den, kupan var för liten och den var mycket sötare på galgen än på kroppen. Ikväll ska jag kolla på "Dirty Sexy Money" på kanal5 och sitta så länge det går ute i detta underbara sommarväder, jäsa med gott samvete helt enkelt. Har kommit på mej själv med att ha blivit sämre med bloggandet, ska skärpa mej! Hoppas att ni alla andra hade en bra dag.

http://www.youtube.com/watch?v=bMCXx5k01Tg

Puss och Kram =)


Tequila Sunrise

Igår var det lördag och från början så tänkte väl jag bara vara hemma och försöka bli frisk men bestämde mej till slut för att cykla över till Elin. En kort cykeltur över gatan så började vårt "A Shot At Love" med Tila Tequila maraton. Fan vilken sjuk serie det var men vi båda kom överrens om att vi måste fortsätta titta trots att vi vet vem som vinner, tacka vetja YouTube!
 
image195

Efter MTV kollande blev det istället barnfilm för hela slanten med cheesiga uttryck och sånger (ex. min lilla skatt), hehe... Runt tvåtiden var vi båda ganska så trötta och då trodde jag att det var dags för mej att cykla hem. Fel, då började vi kolla på gamla bilder på gänget och oss själva och kunde lätt konstatera att vi alla blivit lite snyggare med åren. Fan hur jag såg ut på en del bilder, ansikte som ett bowlingklot och trippla dubbelhakor i vissa vinklar. Efter bildtittande, rollokolaätande och tedrickande var det dags för oss att säga god natt och dags för mig att cykla hem mot Sörby. Ute var det frost på bilarna, helt öde och bara en gigantisk fullmåne som höll mej sällskap hem. Väl inne frös jag om både fingrar och tår och kröp direkt ner i sängen och släckte lampan, klockan var nu runt halv fyra!

Idag vaknade jag redan runt tio av att mamma gång på gång påpekade vilet underbart väder det var ute. Fick dåligt samvete av att ligga i sängen som en nerklubbad säl och bestämde mej därför för att gå upp och sätta mej i solen på altanen. Har suttit där ute nu nästan hela dagen, har både ätit frukost där ute och fikat för Peter fyller år. Ikväll kommer mormor och morfar hit på tårta och sen ska den här familjen bege oss ner på stan för att käka middag, förhoppningsvis blir det Church Street. Lite plugg vore trevligt om jag fick gjort också men vi får se hur det blir med den saken...

Ska ut i friska luften och lapa i mej lite sol.
Hoppas att ni andra hade en rba helg!

Puss och Kram =)

image194


Göteborgare - Skärp Er För Fan!

Sitter och kollar runt på diverse vimmelbilder på www.stureplan.se och har hittat ett riktigt skräckexempel på hur man kan se ut när man överanvänder solarium och Brun Utan Sol. Blir fundersam om dessa två tjejer ens har kollat sig i spegeln innan de lämnade hemmet? Inte nog med att jag blir förvånad så skäms jag också för att faktiskt vara Göteborgare när man ser denna typ av människor som är ute i svängen och representerar oss Göteborgare. Vi ska ju vara goa och glada, inte täckta med BUS så det stänker om det. Tycker det är supersnyggt att vara brun men detta är INTE okej!
Se  och bedöm själva...

image193

Puss och Kram =)


Negligé Mannen

Satt förut och kollade på reprisen av senaste avsnittet av "Hundra Höjdare" och konstaterade att en del människor är bra sjuka. Den mest sjuka var en man som hette Mike Ricardi som bodde på en nudistanläggningen. Denna man var så sjuk men skön på samma gång, kamerakåtare människa får man nog leta efter... Så fort han såg Filip och Fredriks kamera posade han järnet och visade hela härligheten. Kameraknullarmannen var det namn som passade in på honom bäst enligt Filip och Fredrik. Roligaste kommentaren gav Filip som tyckte det var konstigt att alla som bodde på nudistanläggningen hade väldigt små kukar! Små eller stora men man fick se en hel del av den varan under programmets gång. Mike bjöd med grabbarna till en klubb som hette "The Castle" där man tydligen var tvungen att vara konstigt klädd för att komma in, detta påstod i alla fall Mike och tvingade därför på Filip, Fredrik och producenten små negligéer! För er som inte vet så är en negligé ett genomskinligt nattlinne för kvinnor. Detta var typ Mikes favoritplagg och skulle helst bäras med inget under. Detta program kan man säga förgyllde min dag och kväll som slutade med att jag blev hemma och lagade laxpasta till hela familjen. Elin och jag försökte väl få ihop något men folk kunde inte, sen var det en annan grej som gjorde så det inte blev något (Elin jag tror att du vet ;) Men men, imorgon är en annan dag som Christer Björkman sjöng i melodifestivalen och förhoppningvis blir det då nya friska tag, gärna betoning friska eftersom jag idag känt mej lite krasslig i både huvud och hals.

För er som missat Negligé Mannen - Mike Ricardi, kolla in detta klipp:

http://www.youtube.com/watch?v=tCzVp5LbHA0 

Hoppas att ni andra får en mer händelserik kväll än vad min kommer att vara!

Puss och Kram =)


From Flash To Trash

Har upptäckt ett mönster i mitt beteende. Varje dag jag kommer hem från skolan åker kläderna av som jag valt med omsorg på morgonen och på åker i stället myskläder. Idag byttes kjol och tajt tröja mot pyjamasbyxor och pösig tunika så fort jag kom innanför dörren. Är ni där ute kanske likadana?
Vet inte varför jag gör så här men jag har alltid bytt om till fulare kläder när jag kommer hem från skolan. Vet inte om det är för att jag vill spara på kläderna eller hur fan det är... Sminket är också något som ryker och oftast åker håret upp i en osexig knut. Nu sitter jag här vid datorn med håret i en Lilla My-knut, diadem för luggen och en ansiktsmask i hela nyllet. Tycker det är superkul att göra sig i ordning ock fixa sig lite extra så man känner sig fin men lika skönt är det när skiten åker bort. Naturlig är nog looken jag gillar allramest tror jag. Visst är det snyggt med sexigt sotade ögon men oftast så kör jag faktiskt till och med utan mascara. Nu är det äntligen fredag och ikväll kommer vi antagligen hitta på nåt kul tillsammans hela gänget. Då blir det att man får ta till alla möjliga tricks för att förvandla sig själv från den trashiga person man ser ut som för tillfället till en flashig Frida.
image192

Puss och Kram på er ALLA och jag hoppas att ni får en bra helg =)


Prov och Solsken!

Idag är det strålande väder ute och jag känner mej faktiskt på topp fadtän jag är helt täppt i näsan och lite ont i huvudet. Att solen tittar fram gör så grymt mycket. Tycker inte ni det också?
När jag vakande i morse kände jag mej helt oförberedd inför provet vi hade idag men nu när jag har gjort det så känns det faktiskt helt okej, skrapar nog ihop till ett G! Min söta mamma som reser mycket i sitt arbete som säljare på Lindt choklad hade idag varit på Lager157 och överraskade mej med en tröja och en gudomligt god snickerskaka. Jag vet att jag sa till Elin på skolgården idag att jag försöker att inte äta sötsaker eller skit över huvud taget på vardagarna, ibland måste man offra sig helt enkelt och man lever ju bara en gång...
Nu ska jag försöka plugga lite, helst skulle jag vilja sitta ute och steka i solen men det är faktiskt ganska så kallt ute så det blir inget med det. I stället för att steka utomhus blir det istället stek på Brunos ikväll med mamsen.

image191

Ha de gött allihop!

Adios Amigos =)


Blogginlägg På Beställning!

Som många redan vet så jobbar min kära mamma på Lindt choklad. Idag så kom denna lilla söta varelse hem från sin Stockholmskonferans och hade med sig en uppskattad nyhet hem. Nyheten var Lindts senaste chokladkaka men havssalt i! Havssalt usch, fy och blä tänker kanske ni men jag måste bara få säga tt den är gudomligt god. Var själv skeptisk i början till denna men nu är det min nya favoritkaka, har nästan redan ätit en halv kaka. Alla ni andra chokladälskare där ute uppmanar jag att köpa denna chokladkaka så fort den dyker upp i en butik nära er! Ni kommer inte ångra er =)

PS: Detta inlägg bad min mamma mej att skriva för att ragga lite potentiella kunder.

image189                image190

LINDTCHOKLAD + HAVSSALT = SANT!

Gudomligt Gott...


Balklännings Beställning!

Har nu äntligen beställt min förbannade balklänning. Känns superskönt att ha fått det gjort och ber nu till Gudarna att det är en snygg klänning som kommer med posten! En krämfärgad blev det så jag hoppas att jag kommer att känna mej som en gräddbakelse/vaniljdröm i den.
Har ni fixat klänning redan?

image188

Hoppas att jag blir lika snygg som Scarlett Johansson på balen...

Ha de gött.

Puss och Kram =)


Mini Me

Kolla in den här bilden som jag hittade på nätet. Bilden föreställer Lindsay Lohan och Mischa Barton när de båda var små och fotomodeller. Dessa två har en gång i tiden faktiskt varit jättebra kompisar. Vet inte riktigt hur det är idag när dem båda bor i Hollywood och dejtar varandras killar på löpande band...
Vem tycker ni är sötast och mest lik sig själv idag?

image187

Puss och Kram =)


Gossip Girl Garderob - Gärna

Snart är förhoppningsvis våren här och då vill i alla fall jag klä mig a la tjejerna i Gossip Girl. Välklätt och preppy men ändå coolt och avslappnat. Skjortor, kjolar, kavajer, kappor, trenchcoatar, snygga väskor, ballerinaskor, farmors gamla pärlsmycken och sidenband i håret. Så vill i alla fall jag se ut i vår.
Hur vill ni se ut?

image182

image183

image184

Neutral make-up och böljande lockar kommer jag nog köra stenhårt på framöver...

image185

Visste ni förresten att hon som spelar "Jenny" i Gossip Girl är densamma som den lilla flickan i "Grinchen"? En annan otrolig sak är att denna tjej bara är 14 år!

image186

En lika söt hund som Serena (Blake Lively) bär på armen skulle jag inte heller tacka nej till.

Puss och kram alla söta =)


Nya Upptäckter!

Har tack vare Elin upptäckt en ny blogg som jag tycker e helt sjuk men grymt rolig att läsa. Bloggen skrivs av en kille tror jag och han ägnar nästan varje inlägg åt att dissa andra bloggerskor som typ Kenza och BlondinBella.
Har ni inte läst denna blogg än så gör det för bövelen...
Här är länken för alla er nyfikna: http://kinzakenza.blogspot.com/

Ha de gött allihop!

Adios Amigos =)

Coolt

Innan jag lägger ner det här med bloggandet för idag vill jag bara upplysa alla där ute om en riktigt cool grej som jag upptäckte nu. Såg nu på min bloggsida att jag har lika många kommentarer som inlägg, 129 stycken allt som allt! Ganska coolt om ni frågar mig...
Det klart att med det här inlägget så förstörs ju den där statistiken, 129 kommentarer och nu 130 inlägg men va fan det skiter jag i.
Nu ska jag inte störa er mer för idag men imorgon är jag tillbaka med nya tag och inlägg.

Puss och Kram =)
image181

Once A Day

Har kommit på mej själv med att det finns ett antal internetsidor som jag besöker minst EN gång dagligen. I mitt fall handlar det om lite blandade och här mina vänner har ni ett litet urval av alla hemsidor jag klickar in mej på dagligen:

www.hemnet.se
www.stureplan.se
www.blogg.se
www.tv.nu
www.hotmail.com
www.strawberrynet.com
www.facebook.com
www.spray.se
www.bilddagboken.se
www.google.se

Dessa sidor och diverse bloggar är dem jag klickar mig fram till dagligen. Undrar ibland om det bara är jag som har mina internetvanor då jag känner mig som en dammig, jävla LP-skiva som hakat upp sig och som går om och om igen!
Är lite nyfiken på vilka sidor ni helst av allt besöker?

Ska försöka få lite välbehövlig sömn nu och lägga ner det här med bloggandet tills imorgon. Tycker däremot att jag har blivit mycket bättre på att skriva nya inlägg, något som en del däremot är lite sämre på...

Sov Så Sött =)

image180




Kärlek Åt Folket

Ville bara säga att jag verkligen uppskattar alla som läser min blogg. Tror nog att jag har några trogna läsare som kanske till och med kikar in här en sväng varje dag... Uppskattar speciellt alla ni som kommenterar mina inlägg, oftast är det människor jag känner men det är alltid lika roligt och trevligt!
Hoppas att det blir mer av den varan även i framtiden.

Pussar och Kramar till alla mina kära bloggläsare =)


image179


I'm Desperate!

Nu är snart klockan 21.00 och det är äntligen dags för våra kära hemmafruar att återvända i tv-rutan.
Har saknat gänget på Wisteria Lane och det vet jag att Elin också har, hehe...
Känner mej inte 100% för tillfället eftersom jag känner att jag typ håller på att bli sjuk. Passar inte bra just nu eftersom vi har så mycket i skolan just nu, jävligt mycket om jag ska vara ärlig!
Imorgon får det bli en dag hemma med kurering och plugg för hela slanten. PA och balklänningsstressen sköljer över mej som en gigantiskt tsunamivåg och jag tror inte att jag är enda som känner på det här viset, eller är jag det? Köpte i alla fall balskor idag och superbilliga handskar på Wedins, nu är det bara klänningen som fattas då med andra ord. Idag åkte min kära mamma på konferans till Stockholm. Lindt choklad-gänget verkar verkligen ha superroligt när dem åker iväg. Extra kul är det ju förstås för oss här hemma när mamsen kommer hem med nyheter, jag vet redan en av nyheterna. Är lite spänd på vad mer chokladnyheter hon kommer hem med, den som lever får la se!

image177

Nu ska jag gå och göra mej lite pepparmintte och bädda ner mej i sängen.

Ha de gött allihop.

Hugs and Kisses =)


H&M + Marimekko = Sant

Sitter och kikar på H&M:s hemsida efter lite nya grejer till garderoben. Såg till min stora förtjusning att H&M nu har ett samarbete med Marimekko men blev grymt besviken när jag såg en tröja som jag ville ha men inte kan köpa någonstans på hemsidan. Skumt tycker jag men samtidgt så blev jag snål när jag såg att träjan kostade 300 spänn och när jag tänker på hur lite plats jag faktiskt har. Gillar Marimekkos design i måttliga mängder, jag måste väl gilla finsk design när jag själv är halv-finne. Ni andra som är sugen på dessa plagg och accesoarer från Marimekko måste nog skynda er eftersom mycket redan är slut! Först till kvarn är det som gäller... 
Klicka på denna länk för att komma till webshopen:
http://shop.hm.com/se/?action=viewcampaign636marimekko&dept=DAM_SEN_MARIMEKKO

image175

Nu bär det av mot sängen och en förhoppningsvis god natts sömn.

God Natt och Puss Puss på er alla där ute =)


Sakletare

Har alldeles nyss rotat som en galning i min mammas garderob efter något snyggt som jag kan överta. Hennes garderob är enligt mig enorm och hon använder knappt hälften. Hittade till min stora förtjusning en lång svart skjorta, alltid praktisk och användbar. En svart kavaj,  det måste vara ödet eftersom jag bara häromdagen sa att jag ville köpa mig en. Till sist men inte minst så tror jag att jag har hittat klänningen jag vill ha på mig på studenten. Är lite tveksam än så länge men det lutar åt att det faktiskt blir den... Tänk då sparar man ju faktiskt både tid och pengar. Nu har jag gett upp sakletandet eftersom jag känner mig nöjd men jag kommer nog ge mig in i mammas djungel/garderob snart igen!

image174

Jag och Pippi, vilka sakletare vi är båda två...

Puss och Kram =)


SATC

Sitter och kollar på trailern för Sex and the City filmen, inte första gången men jag längtar så förbannat! Har kollat på en hel del avsnitt den här helgen och lyssnat på en massa låtar som är med i serien. SATC är nog den serie som jag gillar allra mest och jag kommer ihåg när man tittade på första avsnittet, rättare sagt tjuvtittade sent en kväll när föräldrarna inte såg... Hehe.
Gillar allt ifrån kläderna, skådespelarna, musiken och framför allt miljön den utspelar sig i, kan städer vara snyggare än New York och Paris?

image172

Bästa låtarna från SATC enligt mig är:

MC Solaar - La Belle Et Le Bad Boy
Cheryl Lynn - Got To Be Real
Sade - By Your Side
The Source feat Candi Staton - You Got The Love

Sista låten är tips från Elin, hehe!

image173

Ska nu kolla lite till på trailern och hoppas på att jag kan sluta längta...
Ha de gött!

Puss och Kram =)

Lördagsmys och Fiskmåsar!

Idag vaknade jag runt klockan tolv och kunde konstatera att jag var ensam hemma eftersom alla andra var på öppet hus på Solängsskolan. Gårdagen var riktigt trevlig med härligt umgänge och modevisning. Modevisningen var bra, lite för kort men den var bra. Måste faktiskt erkänna att killkläderna var klart mycket snyggare än tjejkläderna men det kanske är för att jag inte är så förtjust i lila leggins...
Från början trodde jag att det endast var jag, Fredrik och calle som skulle gå men David och Jesper hängde också på och det var supertrevligt. Jesper som jag aldrig tidigare träffat var jättetrevlig och vi snackade om allt möjligt, min käft glappade nästan mer än vanligt! Kanske blev han rädd för mig den stackarn?
Ikväll skall vi alla inklusive sjuklingen Elin bege oss till el casa de David för en spel och filmkväll. Hoppas att det blir trevligt och det skall bli extra kul att få träffa Elin igen och eftersom det var ett tag sen vi hade en riktig myskväll. Annars idag så har jag bara tagit det lungt. Med andra ord kollat på tv, lyssnat på musik, legat i sängen och degat och lyssnat på fiskmåsarna utanför fönstret, jag sa det nyss till Elin i telefon att det är gör mycket måsar utanför på min gata. De sitter minst en på varje gatlampa och jag älskar att höra ljudet dem gör. Måsljud skulle jag kunna somna till varje kväll för det får mig att minnas tiden jag bodde i Göteborg och alla våra underbara semestrar på Västkusten. Måsar is the shit helt enkelt... 
Förrutom att dega och lyssna på måsljud så har jag också solat med mamma på Brunos. Ser kanske ut som en kokt kräfta men det är bara härligt och känna sig lite varm och lite extra mysig på en sån här grå och trist lördag!

image170


Hoppas att ni får en lika mysig kväll som jag.

Puss och Kram =)


Fredag med Fico Fashion Show

Idag är det fredag och vi har varit lediga hela dagen. Riktigt najs så jag har slipat det sista på mitt arbete och är nästan klar. Fåglarna kvittrar utanför fönstret och nu äntligen börjar jag höra fiskmåsar som får mej att tänka på Göteborg. Ikväll skall jag, Fredrik och Carl-Henrik bege oss till Ficos modevisning på gamla Silvanum. Hoppas att det blir en kanonkväll och att man får se mycket snygga kläder och människor. Mamma städar alltid när det skall bli helg och idag har hon gått med dammasugaren och moppen i högsta hugg. Att hon orkar den kvinnan men snyggt blir det ju!
Imorgon skall vi alla i gänget förhoppningsvis hitta på något, ALLA inklusive sjuklingen Elin som nu äntligen börjar att bli frisk.
Har saknat henne jättemycket och det tror jag alla andra har gjort med...
På söndag skall hela det här hushållet bege sig till familjen Näsman på födelsedagsfika. Matilda fyller 18 år så jag och mamma skall försöka hitta på någon rolig present, alltid lika svårt det där med presenter tycker jag.

Nu skall jag upp på Orbitrecken och slita arslet av mej och bränna lite kalorier.

Trevlig Helg på er alla!

Puss och Kram =)

image169


Stoppa Torskfisket!

Känner mej upprörd till MAX för tillfället! Jag sitter och kobinerar mitt litteratur/svenska arbete med ett program på SVT1 om svenska och danska båtar vid Öresund som åker ut och letar upp stora stimm med lekande torskar med hjälp av ekolod och rycker sedan upp fiskarna. Dessa båtar lockar massor av sportfiskare 7 dagar i veckan att åka ut och rent ut sagt bedriva slakt mot den redan så hotade torsken...
Torsk borde knappt få fiskas längre enlig mej och absolut inte få ryckas upp, speciellt inte romfyllda honor som är redo för reproduktion. Detta fiske då man rycker upp fisken med krokar skadar inte bara fisken som man rycker upp utan alla andra torskar eftersom de inte snart kommer att kunna finnas någon torsk kvar i våra vatten. Torsken kommer att dö ut om inte vi börjar ta forskarnas råd på allvar om att faktiskt bojkotta torsken för både den och våran egen skull. Torsken är en vitfisk och kan bytas ut i våra maträtter mot sej, alaska pollock eller någon annan mycket snarlik vitfisk. Jag själv kollar alltid vad det är för fisk jag köper och gör det jag kan för att bevara en viktig art i våra vatten.
Gör det ni med så kanske torsken har en chans att överleva.


image168

Bevara torsken!


ELLE till höger och vänster...

Idag är det torsdag och jag känner mej seg som bara den. Skolan var helt okej, kort dag och god fisk i matsalen. När jag kom hem hittade jag nyaste numret av ELLE i brevlådan och blev överlyckig. Snyggaste Caroline Winberg på framsidan så jag kunde inte göra annat än slita upp plasten och lusläsa den när jag kom innanför dörren. På tal om ELLE så kom jag på mej själv idag att jag stör mej nåt så grymt på människor som heter Elisabeth men promt skall använda sig av namnet Elle istället. De skriver det på listor, rättar folk när dem säger Elisabeth och säger det på uppropen, förstår inte grejen liksom...
Är det kanske något fel på namnet Elisabeth eller vad?
Det är ju som om jag skulle gå runt och påpeka att jag faktiskt inte heter Frida utan Skruttepluttan för att min pappa kallade mej det när jag var liten!

Kom nyss hem från grillen/Brunos solarium på Söder och känner mej sådär lagomt härligt stekig. Känns som evighet tills man kan sitta ute i riktiga solen och bli brun som en pepparkaka.

Puss och Kram alla där ute =)


image167


Bye Bye Bye

MOGI har slutat blogga!
Läste ett inlägg för ett tag sedan att hon hade bestämt sig för att lägga ner bloggandet eftersom det inte kunde ge henne något förrutom pengar, något som hon påstod att hon absolut INTE behöver!
Trodde först att människan skämtade men nu verkar det som hon är Gone for Good.
Får torka tårarna, hehe och ägna mej åt hennes syster "Vofflan" istället och hennes blogg, tack för tipset Julia! http://vofflan.blogg.se/

Kommer kännas som att något saknas, här har ni hittills ovetande länken till Mogis blogg:
http://mogi.blogg.se/

Läs hennes inlägg så fattar ni kanske att det kommer att bli tomt när denna människa eller ska jag säga detta fenomen har kastat in handduken för gott!

Puss och Hej, Leverpastej =)


I Want Candy!

Sötast just nu är definitivt Ralph Laurens dotter Dylan som öppnat godisbutik och har en supersweet hemsida.
Checka in sidan och du kommer säkert bli lika sugen på godis som jag är nu...
http://www.dylanscandybar.com/


image166


Ha de gött =)


Onsdagar med Orup

Idag är det onsdag, kändes därmot som en helt annan dag när jag vaknade. Skolan kändes det som en evighet sen man var i eftersom denna helg blev ovanligt lång med extra lediga dagar...
Vi hade klassråd idag men med väldigt få deltagare. Detta spelade ingen roll för Ulrica bestämde ändå för att ge oss en jädra utskällning för klassens höga frånvaro. Annars va detta som vilken dag som helst och det är ju skönt för stackars Elin som fortfarande är hemma från skolan. Hoppas att hon blir frisk snart så vi kan umgås och göra stan lite mera osäker, hehe!
Kollade som vanligt nyss på The Hills, avsnitten va sådär så jag tröttnade efter halva tiden. Nu sitter jag klistrad vid datan och försöker göra allt annat än att plugga. Kikar runt på diverse bloggar och sidor med underbara ting men med en inte lika underbar prislapp. Såg på MTV News att Mariah Caery har haft fler Billboard ettor än The King himself, ELVIS. Kul för henne och det klirrar säkert lite extra i hennes kassa nu när hon haft hela 18 listettor. Lyssnade på hennes nya låt "Touch My Body" häromdagen men jag kan väl säga att den lät som alla andra låtar hon gjort på senare tid. Tycker bättre om hennes gamla då hon använder sin otroliga röst till max.
För er som inte har hört låten eller sett videon kommer här en länk: http://www.youtube.com/watch?v=CzxR8OH-fDQ

Titta gärna och avgör själva...

Nu ska jag slita mej ifrån dataskärmen och förhoppningsvis plugga lite.
Sedan skall jag städa lite och lyssna på gamla Orup låtar, vilken nostalgitripp gott folk!

image165


Mannen som hellre blir jagad av vargar - Orup.


Puss och Kram =)


Vimmel...

Har som många kanske redan vet en stark förkärlek för att titta på mingelbilder av alla dess slag. Kollar in vad folk hade på sig, vem som var vart och med vem osv.
www.stureplan.se är den sidan jag besöker allra mest när det är glassiga vimmelbilder jag vill åt. Satt nyss och gluttade igenom en hel del och hittade både såna som var HOT och såna som var NOT...
Här kommer ett axplock, ni kan ju själva avgöra vilka som är HOT och vilka som är NOT!

image160


image161

image162

image163


image164

Ha de gött alla =)


Katrin Has Left The Building!

Katrin Schulman lämnar Stureplan!
Efter tio månader är det dags att säga adjö till "Fuck you right back".
Katrin Schulman började blogga på Stureplan strax efter midsommar 2007, och blev omgående mycket populär i breda läger. Under en period var "Fuck you right back" Sveriges mest lästa blogg.

Även framgångssagor har dock ett slut, och på eget initiativ lämnar Katrin Stureplan från och med idag måndag. Huruvida hon dyker upp någon annanstans framöver återstår att se, men vi önskar henne all lycka till!

 
Artikel från
www.stureplan.se

Ber till Gudarna att vi kommer att höra mer ifrån denna coola brud i framtiden.

Gratis Gamar!

Sitter och checkar runt på diverse bloggar och kan med säkerthet konstatera att livet INTE är rättvist. Människor runt om i världen svälter medan bloggerskor och kändisar får en jädra massa GRATIS Goodiebags. Dessa goodiebags kan innehålla allt ifrån kläder och smink till mobiltelefoner och SPA upplevelser. Tycker att det är sjukt att dem som redan har mycket pengar skall få ännu mer och desutom behöver dem inte betala en krona ut egen ficka...
Sjukare är det att läsa hur dessa männisor oftast slåss om grejerna och ljuger för att få med sig en extra påse med dylikt hem till sin så kallade "man" eller "assistent".
Vilka gamar säger jag bara:

image158

Det klart att man alltid har blivit lycklig när man får någonting men man måste ju kunna behärska sig och tänka på hur pass lyckligt lottad man faktisk är.
Jag själv blev superglad häromdagen då jag fick ett brev innehållande en burk med läppbalsam från Oriflame, en sån där supersöt och superretro rosa burk med läppsmörj. En liten burk men fan vad glad jag blev, helt ifrån ingenstans kom den.
Från en burk till en annan så är det snart Andra Avenyn men först tänkte jag ringa söt-Elin och höra om hon har frisknat till sig, den stackarn har haft lunginflamation. Hoppas att hon har kurerat sig med chokladen som hon fick av mig, hehe!

Puss och Kram =)


The Hills Hour

Har precis avverkat en fullspäckad timme med hela två avsnitt av "The Hills" på MTV. Älskar både denna serie och dess föregångare "Laguna Beach". Båda serier har jag följt slaviskt och många gånger har dessa blivit anledningar till att inte sitta med skolarbete. Ett bra exempel på detta är att jag struntade i att sitta med vårt kombinerade litteratur/svenska arbete för att i stället sitta och kolla på två avsnitt jag redan sett, ganska så många gånger om jag ska vara ärlig...


image157


Undrar om jag är den enda som ibland låter tv:n gå före plugget?

Nu ska jag snart käka, hoppas på något gott och sedan skall jag försöka sätta mej med lite plugg för att slippa sitta och stressa sönder sista kvällen.

See you later aligator!

Puss och Kram =)


En Händig Kvinna

Med hjälp av en hammare, en syl, en avbitartång och två spik har jag nyss på egen hand satt upp en utomordentligt förträfflig tavla på mitt rum, en mi habitación på spanska.
Ramen hittade jag bakom kontorsdörren helt bortglömd och motiven blev vykort på segelbåtar och någon paradisö som jag köpte på båtmässan i Stockholm. Resultatet blev slående och allt jag har att säga är: Martin Timell och Ernst Kirsteiger, släng er i väggen!

image155

image156


Från en händig kvinna önskas en fortsatt trevlig dag =)


I Wanna Be Fabulous!

Sophie Rosensvärd är en av många bloggare och bloggerskor på www.stureplan.se
Hennes livsstil är något som jag gärna skulle vilja prova på för en dag.
Hennes liv är som taget ur "Sex And The City", kanske inte konstigt när hennes blogg faktiskt heter "Sophie And The City".
Sophie bodde förrut i Stockholm men flyttade för ett tag sedan till New York och verkar för tillfället leva The Fabulous Life med STORT utropstecken!
Hon shoppar, lunchar, tränar, festar, umgås med sina chica vänner och som sysselsättning så pluggar hon Fashion Marketing & Manegment.
Vilket liv säger jag bara, vilket underbart liv...
Sophie har fått en hel del elaka kommentarer på sin blogg om att hon skulle ha anorexia men att inte en del bara kan fatta att det finns människor därute som har fötts med en förbränning som heter duga, genetisk tur brukar jag kalla det! Hon är ju en as-cool tjej så jag fattar inte varför folk orkar tracka på henne så mycket, jo det enda jag fattar är att dem är grymt avundsjuka. Avundsjuk när det gäller Sophie för min del är bara förnamnet men för det så tycker jag att hon man skall unna henne det hon har eftersom hon säkert har slitit hårt för att komma dit hon befinner sig idag. Detta mina vänner är en av mina drivkrafter här i livet. Människor som det har gått bra för, exempelvis Sophie tycker jag ska sporra oss och inte göra oss till bittra människor som missunnar alla därute det som vi själva inte får men vill ha!

image161

Sophie, så jävla fabulos man kan bli...

Med dessa ord sätter jag nu punkt för detta inlägg.
Ska i stället ägna mej åt lite tvätt och disk innan päronen kommer hem.
Så jävla glamouröst och fabulous är mitt liv, hehe!

Puss och Kram =)


Det "stektes" riktigt ordentligt i alla hörn och vrår...

Sitter och kikar runt på diverse sidor och kan inte släppa detta geniala inlägg av bröderna Schulman på deras nya sida 100apor!

image160

Här har ni länken och jag säger bara titta och njut men ta det hela med en nypa salt:

http://www.1000apor.se/content/stureplan-firade-3-ar


Pussar och Kramar till ALLA denna gråa och trista söndag =)


Tagit Tabberas...

Nu är både tonfisken och ananasjuicen slut och jag sitter här mätt och belåten!
Igår var det SUBLIMERA på Sjömanskyrkan och tjejerna hade verkligen ordnat en riktig kanon-kväll.
Jag och Cicci begav oss ner runt sjutiden och hann se några tolkingar av Håkan Hellström låtar. Jag håller helt och hållet med Fanny om att man fortfarande är kär i Håkan när han gjorde "Känn ingen sorg för mig Göteborg" och har helt enkelt vägrat att inse att han har blivit äldre och numera pappa, karln är ju 34 bast för fan...
Efter Håkan-låtarna blev det en underbar tolkning av jazz-gänget med låten "Var Är Tvålen" av Påvel Ramel. Därefter hängde vi i baren med Anna och company och vi snackade både skit och allvar. Avslutningsvis blev det en modevisning som enligt mej var sådär, jag menar vilket jobb de har lagt ner men inte min stil på kläderna ALLS.
Idag strålar solen och fåglarna kvittrar ikapp, härligt är det med andra ord!
Jag ska precis sätta igång min lilla hundhögtalare och börja städa lite smått inför kvällen.
Det får bli gamla godingar känner jag a la' Madonna, Spice Girls, Prince, Queen och en hel del gamla discodängor from back in the days.

Puss och Kram på er alla där ute denna lördag =)


Apinaorkesteri

Denna dag är en fredag...
Jag är ledig från skolan, vaknade av att min käre far ringde mej runt halv tolv, åt tonfisksallad och drack ananasjuice till frukost som jag älskar och nu sitter jag vid datan med balkongdörren på glänt, solen skiner och fåglarna kvittrar härligt.
En riktig toppendag om jag får säga det själv!
Ikväll tänkte jag bege mej ner till Sjömanskyrkan för en kväll i SUBLIMERA anda. Ska bli riktigt kul men jag får ta och ragga upp någon att gå dit med eftersom Elin den stackarn fortfarande har lunginflamation. Roligast av allt misstänker jag blir att se Simon Waxin i ljusrosa pyjamasbyxor, hehe.
Satt och gluttade på Stureplans hemsida, ovanligt NEJ men ändå och läste lite om bröderna Schulmans nya sida: http://www.1000apor.se/
Såg ett mycket givande program igår in på småtimmarna på TV8 som heter "Frånvarande" där bland annat Alex Schulman medverkade. En skara på sex glada människor satt och diskuterade Filip och Fredrik i en timme och det var ganska kul att höra vad alla tyckte om dem båda, vem som skulle överleva utan dem andre, vem som hade legat med flest tjejer, hur mycket pengar dem har tjänat osv. 

Nu sitter jag och kollar på YouTube och har hittat ett kärt gammalt klipp på finska...
Detta klipp är från en finsk talangjakt som jag och min lillasyster alltid tittade på när vi var hos mormor och morfar. Mormor hade spelat in detta program eftersom det var en svensk tjej som sjöng "Främling" av Carola men det var den här lille killen med bävergaddarna som sjöng "Apinaorkesteri" vi hellre ville titta på.
Titta och njut säger jag bara: http://www.youtube.com/watch?v=NO9UY2OISXM

Puss och Kram =)



Plastic Fantastic?


Hittade denna bild på Sofi Fahrman på www.stureplan.se och deras lista över de 100 mest inflytelserika människorna. Är det bara jag eller ser det inte ut som att hon silkonpattar?
Antingen det eller jädrigt fasta bröst och super-styva nipples...
Har sedan länge hört ett antal rykten om att hon skall ha opererat sig lite här och var och jag tycker att denna bild på något sätt talar FÖR dessa teorier.
Om ni frågar mej så ser det ut som om farbror doktorn har varit i farten med skalpellen lite!

Eller vad tror ni?


image159


Plastic eller Fantastic?



Framtid/Future!


Är det bara jag som inte skall göra högskoleprov på lördag?
Sitter och funderar mycket på om det var ett dumt beslut om att inte göra det?

Har i alla fall fått hjälp av vår unerbara SYO Monicka att söka till högskolan och det hela känns lite skrämmande eftersom man då känner att de val man gör påverkar hela ens framtid. Jag tycker att det skall bli kul att komma ut i arbetslivet så småningom men jag är bara rädd för att jag en dag ska vakna upp och inse att jag inte alls trivs med mitt jobb! Börja om från början med studier känns bra segt så jag tycker att det är viktigt att man tänker över sina val noga...

Sista ansökningsdatum är den 15:e april och jag hoppas att jag då kommer att känna mej mycket nöjd över mina val. På tal om yrken så finns det ju tusentals där ute, hälften har man ju knappt hört talas om och vet inte att de ens existerar. Jag själv skulle vilja bli kustbevakare, socionom, sexolog, barnmorska, smyckesdesigner och silversmed eller coach på ett företag. Arkitekt, kirurg eller marinbiolog är sedan barnsben mina absoluta drömyrken men tyvär så har jag inte betyg för dessa och får helt enkelt sikta in mej på något annat.

Vet ni där ute vad ni vill bli i framtiden? Eller som man sa när man var liten:
Vad vill du bli när du blir stor?

www.studera.nu

Ha de gött!

Puss och Kram =)


Svart Bälte I Shopping


Något som min pappa alltid har sagt är att min mamma en gång i tiden hade svart bälte i shopping. Detta uttryck spreds likt en löpeld och snart därpå hade alla kvinnliga bekanta fått denna utmärkelse av sina karlar...

image158


Just idag när det är som gråast och tristast utanför fönstret så kan man ju inte bli annat än shoppingsugen på nya härliga vårprylar. Skulle vilja ha en massa nya kläder, skor, smycken, smink, hudvårdsprodukter och parfymer. Svart bälte, nej där ligger jag nog i lä men ibland kan jag tamejfan känna suget av köpdjävulen inuti mej! Sitter och kollar runt på lite olika sidor och hittar det ena efter det andra som jag skulle vilja ha. Känner mej som en hemsk människa när jag vill ha nya saker när jag redan har så mycket om man tänker efter. Jag kanske är lite materialistisk men om sanningen skall fram så tror jag att vi alla är det en smula. Alla andra är väl som Lotta på Bråkmakargatan, dem är det i smyg!

Har ni svart bälte i shopping eller i något annat?

Ha de gött!

Puss och Kram =)

Späckat va det här...


Har nyss kommit hem från mina kära mumintroll, mormor och morfar. Käkade mat där idag och känner mej nu ungefär som en späckad julgris!

image151

Jag och Spiderpig, som två tummar i samma röv...
Ett litet uttryck som min käre far brukar använda sig av när något liknar något annat!

Känner mej trött och sliten idag. Inte nog med det så har man ont i huvudet och har fått rött fisköga igen...
 Räddaren i nöden denna kväll kommer definitivt bli tv:n. Ett litet problem jag tycks ha är att det ibland bara är en jädra massa skit på tv och andra kvällar FÖR MYCKET att titta på, det sistnämda stämmer in på kvällens tablå. Så många program som jag vill se och tiden tycks inte riktigt räcka till.

21.00 Barnmorskorna
21.00 Top Model 9
21.55 Sverige Pussas och Kramas
22.00 The Tudors
22.25 Myggan
22.55 Seinfeld
00.20 Fraiser

Detta och mycket mer är program som jag skulle kunna tänka mej att titta på. Lösningen på mitt så kallade "problem" får helt enkelt bli att zappa som en galning i reklampauserna.

Nu ska jag ta en huvudvärkstablett och göra mej lite pepparmyntste.

Pussar och Kramar =)


Bloggvärlden står stilla!

Är det bara jag eller har http:/blogg.se dampat ett bra tag nu?
Nya inlägg eller några kommentarer har det inte blivit på sista tiden till min stora förtvivlan. Tycker det är trevligt att Johanna i min klass har börjat blogga igen, det där med bloggtorka är vanligt men de känns gött när man väl kommer igång igen. Igår så solade jag på Brunos och imorgon ska jag dit igen och schtekaaa...
Riktigt najs är det men jag vet ju innerst inne att det inte är bra, rent ut sagt farligt men för att vara fin får man la lida lite pin!


image149

Stekare i all ära men Brunos e fan så mycket bättre!

Puss och Kram på er alla =)


RSS 2.0