Loket Lackar!

Sitter nu på tåget och passar samtidigt på att blogga lite grann. Tåget stod nyss stilla eftersom det hade fått problem med loket, alltid ska det strula med nåt när jag åker tåg...



Var på introduktionsmöte på Liseberg innan jag for och det var faktiskt mycket givande. Fick träffa alla som jag ska jobba med i sommar och alla är verkligen supertrevliga, längtar lite tills jag ska börja jobba! Fick även mitt personalkort, mina nycklar och tonvis med arbetskläder. Snyltade även till mig en klubba med viol/lakrits smak av Gun nere i kläderiet. Nu när vi är försenade så har jag ingen aning om när jag kommer vara framme i Gävle, skulle vara framme halv två i natt men nu blir det ännu senare som är lite segt om ni frågar mig. Får fördriva tiden med att läsa bloggar, kolla på diverse tv-serier och YouTube-klipp. Tänker på alla er sötisar i Gävle som jag saknar så men snart ses vi igen, längtar!

Puss på er =)


HårHelvete...

Sitter nu här och har precis gått igenom en riktig pers. Mitt hår som jag inte tvättat sedan i lördags var lika tovigt som Amazonas djungel är vildvuxen. Tovor stora som jag vet inte vad så det har varit ett rent helvete om jag ska vara ärlig att få ordning igen på frillen. Efter typ en hel flaska balsam och åtskilliga tag med borsten och kammen är mitt hår som det ska igen. Jag slet och drog så mycket i håret att jag ett tag trodde att det skulle gå av. Trodde att jag skulle bli skallig för gått och jag utan hår med mina runda hamsterkinder skulle inte vara en vidare hit. Aldrig mer galet tupperat samtidigt som man lockar det och sprayar som en galning efteråt. En riktig traumatisk upplevelse är nog det minsta man kan säga om det jag har varit med om. Skönt att inte se ut som ett troll längre, nej nu när jag tänker efter så såg jag mer ut som en grottmänniska och det var inte rätt look för mig...





Kunde nog ha joinat Bröderna Fluff om jag inte hade fått ut alla tovor.
Frida Fluff, inte så illa eller hur?

Puss och Kram =)


I Don't Have A Boyfriend!

Häromdagen så var jag inne på H&M och lämnade tillbaka en tröja som jag hade köpt på herravdelningen. Tröjan var blå/vit randig och i modellen större, lite för stor därför var det bara att snällt gå toch lämna tillbaka den. Supersnygg var den men den satt inte lika snyggt på mig. Trots att jag har en svaghet för randiga tröjor så är ju det någonting som både tjejer och killar kan ha på sig. Tjejen i kassan var supertrevlig men när jag sträcker fram tröjan och säger att jag skulle vilja lämna tillbaka den tittar hon på mig och säger: "Passade den inte honom?".
Ursäkta, sa jag och tittade frågande på henne.
"Ja passade inte tröjan din kille?".
Ehh, nej det gjorde den inte sa jag och kände att jag inte orkade gå in på den lilla detaljen att jag faktiskt är singel och hade köpt den "manliga" tröjan till ingen annan än mig själv! Nog för att man är singel och trivs med det oftast så blir det hela inte bättre av att du går in på H&M och blir påmind om att du är helt ensam när det kommer till kritan.
Helt ensam är jag inte men jag kände mig så just då...
Tack för den, kassörskan på Kungsgatan!

Puss och Kram =)


Lipgloss Lover!

Är det något i sminkväg som jag faktiskt änvänder så är det läppglans. Allt annat kan jag strunta i men ett läppglans är nog något som jag alltid har med mig. Genom åren så har jag hunnit testa en hel del märken och här är mina favoriter:



Juciy Tubes från LANCOME är en favorit, dyra men smakar det så kostar det!



VIVA LA DIVA's läppglans är ett mycket bra budgetalternativ om du inte vill lägga ut en förmögenhet på glans.



O-Gloss från SMASHBOX är ett glans som sitter jättelänge och ger lite "plumping" effekt.



Detta läppglanset är det senaste som jag har testat och  är numera min nya personliga favorit. Att det doftar/smakar ljuvligt, har solskyddsfaktor 25 och inte kostar mer än 39 kronor gör ju inte saken sämre.

Har ni några andra favoriter så tipsa gärna. Alltid kul att prova någonting nytt!

Puss och Kram =)


Lergök I Landvetter?

Igår väcktes jag av ljudet till en trumpet och imorse var det en fågel vars kvitter var skrämmande likt ljudet från en lergök. Många som känner mig vet att jag inte alls är förtjust i detta ljud, speciellt inte när ljudet kommer från en människa. Att kunna forma sina händer i blåsa i dom så att ljudet blir snarlikt en lergöks är i min värld inget som ger plus i kanten, snarare minus om jag ska vara ärlig... Som barn var det en del som spelade på grässtrån medan andra förpestade livet för mig och några andra genom att spela på lergök i stället. Nu när solen äntligen har tittat fram så ska jag och min ömma fot lägga oss ute och lapa lite sol. Hoppas bara att den där himla lergöken tystar snart en gång för alla!



På bilden ser ni en lergök från Laholm. Säljs just nu på tradera om någon är intresserad?

Puss på er allihop =)


Yes För Jesper!

Som många kanske redan känner till så är lite besatt av att gå in på sidor som Stureplan.se och Aveny.se och kolla på vimmelbilder och läsa diverse bloggar. Min nya favoritbloggare är ingen mindre än den gamla såpaskådisen Jesper Sahlén. Kommer ihåg att han var med i Vita Lögner bland annat men annars vet jag inte om han tillfört så mycket mer i tv-rutan. Numera håller han till på Aveny.se och bidrar nu i stället med det ena härliga blogginlägget efter det andra. Här hittar ni Jeppes blogg:
http://www.aveny.se/index.php?page=bloggar2&content=read&id=51



Ett av Jespers många härliga inlägg:

Inte nog med att den lilla flickan och hennes syrra skrek högt under hela mitt butiksbesök. Det var inte gråtskrik, nej nej, det här var ren ondska.

Som sagt, inte nog med det.

I kassakön försökte ungjäveln SPOTTA på mig!


Jag älskar barn, men det här var inga barn... Det var Satans döttrar!



Läs och njut mina vänner!

Puss och Kram =)



Trumpetfanfar!

Hur kommer det sig egentligen att man som människa ställer sig ute på altanen och börjar spela trumpet i ett tätbebyggt villaområde? Nu när jag är lite halvt invalid tack vare min lilla fot så uppskattades denna trumpetfanfar mycket lite från min sida. Nu har änligen musiken tystnat så nu hörs bara underbar fågelsång utanför mitt fönster.



Nu ska jag äta lite glass och sedan börja packa lite smått inför min Gävle-resa.
Inte ens en stukad fot ska hindra mig från att åka upp och träffa alla er sötisar som jag saknar så mycket. Min stämpel som jag fick igår på Gretas ser riktigt läskig ut idag. Mer som ett gammalt läskigt köttsår/ärr än en stämpel. Får försöka skrubba och tvätta bort den med starkaste tvålen för den sitter som berget.

Puss och Kram allihop =)



Förfest I Flatås Och Gayfest På Gretas...

Igår mina vänner var jag ute med min barndomsvän Sofie och gjorde hela stan osäker. Mötte upp henne utanför salongen inne i stan där hon jobbar runt 4 tiden och sen åkte vi ut till hennes lägenhet ute på Hisingen. Lägenheten var superfin trots att den inte har någon balkong vilket Sofie saknar jättemycket. Lite havsutsikt hade den till och med. Till tonerna av Kings Of Leon, samtidigt som vi drack en massa vitt vin och åt jordgubbar så stylade vi oss inför vår resa hem till Sofies förra arbetskollega Pia som skulle ha förfest i Flatås. Stylade och lite runda under fötterna hoppade vi på bussen och kom till slut fram där Pia, Mickis, Saga och Andreas väntade med tacos åt oss. Efter jättegod mat och en massa cider dök det upp ett till litet festglatt gäng. Simon, Robin, Sisely, Josefin, Wilhelm, Malin och Anna, alla var verkligen supertrevliga. Min favorit blev Wilhelm (Wille) som var 87:a, jobbade på nyöppnade "Beyond Retro" här i stan och var tydligen superbra kompis med Elsa Billgren. Vår gemensamma kärlek för Mia & Klara, speciellt för Tabitha gjorde att jag tyckte om honom extra mycket. Efter att vi alla svullat i gigantiska chokladdoppade jordgubbar, drinkar och en massa rosévin så tog vi spårvagnen in mot stan där det kryllade av människor som var partysugna. Stället vi gick till var gaybaren "Gretas" där jag aldrig tidigare varit men så gärna velat se med mina egna ögon. Ett ställe som jag definitivt kommer besöka igen. Musiken var bra, människorna var superttrevliga och shottarna supergoda. En liten olycklig incident inträffade dock när jag, Pia och Sofie skulle dansa uppe på ett podium. När jag stod där och shakade så tog en kille tag i min arm för han ville dansa med mig nere på dansgolvet. Jag som inte var beredd på detta trampade snett, ramlade omkull nere på dansgolvet och sitter nu här med en eventuellt stukad fot! Kan nästan inte gå på foten men det ska inte hindra mig från att leva livet. Trots att foten var öm igår så var det inte förrens i morse som det verkligen gjorde ont. Så mycket som jag dansade igår har jag aldrig dansat så det kanske inte är så konstigt att foten är öm...
Här kommer lite bilder från gårdagen:















































Hoppas att ni andra också hade en kanonlördag, minus stukad fot!

Puss på er =)


Make It Work...

Var i dag inne en sväng på H&M för att kolla in Matthew Williamson's kollektion men kom på mig själv när jag stod och rotade bland kläderna att jag faktiskt kände mig besviken. Alla modebloggare har hypat denna kollektion och planerat länge inför att dom ska stå och köa utanför butikerna så jag tänkte att det måste vara värt att spana in dessa plagg. Visst fanns det en del guldkorn men då visade det sig även att plaggen var värda sin vikt i guld, dyra med andra ord! Här har ni i alla fall mina favoriter och är ni sugna på att äga några av dessa plagg kan ni klicka hem dom här: http://www.hm.com/se#/mw/




Skinnjackan är nog det mest hypade plagget i hela kollaktionen och jag måste erkänna att trots att ljust skinn inte är min favorit så var jackan ganska så snygg ändå och jätteskön i kvaliteten.

Den blåa kavajen är absolut mitt favortiplagg men kanske för att jag verkligen älskar den blåa färgen eller för att jag just nu är inne i en extrem kavaj-period?

Den rosa klänningen tycker jag är söt men blir genast lite tuffare då man matchar med det coola nitbältet i midjan. Lite Carrie i Sex And The City-filmen över den eller vad tycker ni?




Puss och Kram =)


Kanin Kick-Off!

Igår var det dags för Lisebergs årliga Kick-Off och jag var såklart närvarande tillsammans med mina gamla arbetskamrater. Vädret var underbart, människorna var glada och jag var lite rund under fötterna tack vare vitt vin. En riktig toppendag var det helt enkelt med många glada skratt, god mat, alkoholhaltiga drycker och en massa härlig karusellåkning.
Självklart testade vi säsongens nyheter "Hanghai" och "Rabalder".
Bilderna som jag lovade att slänga upp på bloggen kommer här, man håller vad man lovar:































Hoppas att ni alla får en bra helg!

Puss på er allihop =)


Changes...

Just nu sitter jag och pillar bort gammalt nagellack och målar på nytt i en ny härlig färg. Färgen på mitt nagellack ändras ständigt och det är även någonting som till och med min manlige kompis Fredrik lagt märke till. För att citera honom exakt så använde han dessa ord: "Frida byter ju typ färg på sina naglar hela tiden, typ var tredje dag". Jag gillar förändring och just nu så byts puderrosa mot korall/apelsin färgat lack. Kanske byter jag färg på naglarna som andra byter underkläder men visst vore det tråkigt om man alltid såg likadan ut? Förändring behöver inte alltid vara någonting negativt och speciellt inte när det kommer till färgen på dina naglar!



Puss på er =)


Köpstopp!

Nu måste jag börja lära mig att man faktiskt kan gå på stan UTAN att handla något. Eftersom jag inte har annat än bilskolan på dagarna så går mycket av min tid till att gå på stan och fika, kika i affärer vilket medför en massa köp, en del nödvändiga men dom flesta är totalt onödiga! Idag kom jag hem efter en träff med Sofie på stan med ett par byxor, ett linne och en tröja. Byxorna köpte jag på ZARA och var precis sådana som jag varit på jakt efter men tröjan som var randig behövdes inte alls när jag tänker efter. Tror det får bli en retur imorgon innan bilskolan, hehe. Efter bilskolan imorn blir det bara att ta bussen hem, svira om och bege mig in till stan igen på Kick Off på Liseberg. Gratis besök i parken, gratis mat o dricka mm kan ju inte lede till något annat än en kanonkväll.
Kameran ska med och jag lovar att slänga upp lite bilder här på bloggen.
Nu ska den här shopaholicen välja ut morgondagens outfits...



Puss och Kram snuttisar =)


Det Rullar På...

Just nu så känns mitt liv ganska så bra. Visst kunde man haft det bättre men samtidigt så har man ju allt man behöver och hälsan är väl i behåll. Lite förkyld är jag men man ska inte klaga för det finns alltid människor som har det sämre. Denna dag började med att jag klev upp ur sängen runt tio tiden och hoppade in i duschen därefter följt av en snabbfrukost. Efter att ha laddat upp med ny energi så var det dags för mig att köra min första körlektion på bilskolan. Var supernervös men allt gick över förväntan. Min lärare är superschysst och han får körningen att kännas superroligt. Han peppar mig och gör så att jag tycker att jag faktiskt är hyffsat bra på någonting vilket inte är vanligt. Första lektionen som jag trodde skulle bli lugn slutade med att jag, lilla jag faktiskt körde runt mitt på Avenyn och bland massa folk i värsta lunchruschen.
Det här med körkort kanske inte blir en så svår och omöjlig match ändå?
Efter körningen så åkte jag hem och gjorde något som jag inte gjort på länge, jag sov middas. Två timmar bestämt men sen ringde mamma och väckte mig för hon ville höra hur körningen hade gått. Väl uppe på fötter igen var det bara att svida om ännu en gång och bege sig in till stan och bilskolan för en teorilektion, frivillig men jag gick ändå. Efter teorin så strosade jag Avenyn upp och när jag gick där så kände jag mig så himla lycklig. Trots att klockan var halv nio så var det fortfarande ljust ute, jag gick förbi världens finaste körsbärsträd som stod i full blomm, bussen skulle gå om fem minuter så jag behövde knappt vänta alls, jag ringde och pratade med Elin och vi pratade hela bussresan. Nu sitter jag här och ska bege mig ner till tv:n för att kolla på två avsnitt av "Big Brother 2003", jag vet att jag är patetisk ibland. Superpatetisk till och med men vafan jag är lycklig ändå...



Puss på er allihop =)


Bed, Bath And Freakin' Beyond...

Tog precis ett skumbad och det var precis vad jag behövde. Känner mig lite småsjuk och då kunde det inte bli så mycket mysigare än att krypa ner i ett varmt bad. Släckte alla lampor inne i badrummet, tände en massa ljus, öppnade takfönstret och lade mig sedan och jäste järnet. Min kropp blev varm och mina fötter såg så småningom ut som russin.



Utanför fönstret var det alldeles tyst och trots att jag gillar att prata och ha ljud omkring mig så uppskattar jag även total tystnad ibland. När det är sådär tyst så passar jag på att ägna mig åt mina egna tankar och funderingar vilket jag inte gör tillräckligt ofta. Jag funderar mycket över hur det ska gå på bilskolan imorgon och om det kommer att gå bra när jag ska ge mig ut i Göteborgstrafiken? Jag tänker även på vad som ska hända i framtiden för min del. Kommer jag fortsätta plugga eller hittar jag mig ett jobb? Vart kommer jag att bo? Göteborg är staden som ligger mig varmast om hjärtat men jag är inte heller omöjlig till att flytta på mig. Vad som händer i framtiden kan nog ingen svara på och tur är väl det för är det något jag tycker om så är det överraskningar.
Nu ska jag kolla lite på tv, göra mig en välförtjänst kopp te (pepparmintste) och sen krypa ner i sängen för imorgon väntar en ny dag med nya spännade utmaningar.




Puss och Kram =)


Goa Gubbar!

Sitter och skrattar för mig själv här ute på altanen. Radion är i gång och nyss så ringe en härlig kille vid namn Kalle in och ville önska Günter och låten "Ding Dong Song". Kalle från Kungsbacka hade familj och skulle snart mumsa i sig lite lunch bestånende av rostbiff och potatissallad men innan det ville han höra Günters hesa stämma. När tonerna till Günter hade tystat kom i stället ett gäng småkillar och gapade på gatan som aldrig förr:



Ge mig ett I
Ge mig ett F
Ge mig ett K
Vad blir det?
IFK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi e Blåvitt, Bäst i Världen!

Ungarna skrek så jag fanimej trodde att jag skulle få tinitus men jag tycks ha överlevt den mycket traumatiska upplevelsen. "Vi älskar Blåvitt" ekade över hela kvarteret och det fick mig att minnas hur även jag och mina kompisar gick runt och hejsade på ett fotbollslag vi knappt visste nada om. I skolan skrek man alltid hejaramsor och kunde när som helst brista ut i sång för sitt lag som låg en varmast om hjärtat nämligen "Änglarna", Blåvitt. Nuförtiden så gillar jag fotboll med ligger verkligen i lä om man jämnför med grabbarna på gatan som gick runt med blåvita tröjor, stora flaggor och härjade som ett gäng mini-huliganer. Nu ska jag göra mig lite luch men till skillnad från Kalle så blir det inte rostbiff och potatissallad.

Puss och Kram allihop =)


Gammal Kärlek Rostar Aldrig?

Idag såg jag en kille som jag hade världens crush på när jag gick i femte och sjätte klass. Först såg jag inte att det var han som stod där vid busshållsplatsen utan jag trodde att det bara var nån random Göteborgare men sen när han vände sig om så såg han bekant ut på något sätt. Det var han, han som jag skrev om i min dagbok och som alltid var den som jag blev alldeles knäsvag då han tittade åt mitt håll. Det var han som jag var kompis med men som jag alltid ville bli mer än kompis med. Fick höra att han tyckte om mig med men jag var för blyg så jag sa aldrig hur jag kände. Att jag kände något för han var det ingen tvekan om men det gjorde även min bästa kompis. Att jag var blyg och och ville vara en bra kompis gjorde så att det hela rann ut i sanden. Jag sa aldrig någonting om att jag tyckte om honom som mer än en kompis. Jag var tyst och vi fortsatte att bara vara just kompisar. Kanske var det bra för han var en jättebra kompis och vi hade så roligt tillsammans. När jag bytte skola och stad så slutade vi att umgås. Han som alltid varit blyg försökte i stället vara en av dom coola och spårade därför ur totalt. Han drack innan skolan och spydde i biblioteket, whiskey låg bakom detta illdåd. Såg honom ibland när jag var här nere och hälsade på men jag vågade aldrig säga hej. Sen flyttade han härifrån och bor numera en bit bort. Fick höra att hans tidigare blonda hårsvall byttes mot en mörkare nyans. När jag såg honom idag så kände jag inte den där varma känslan inombords som jag alltid annars fick. Jag satt inte och stirrade på honom för att jag inte kunde få nog av hans söta yttre. Jag tog mig en ordentlig titt men kunde konstatera att jag inte längre gillar honom på det sättet. Hans söta pojkaktiga utseende var inte längre lika sött. Han såg mest mager och liten ut och gjorde så jag kände mig larger than life. Trots att jag då fyllde sidor med hans namn i min dagbok så känns det hela som ett mycket avslutat kapitel...




Puss på er =)


Till Havs!

Idag tog jag och pappa tillfället och det fina vädret i akt och begav oss ut mot havet för att få andas in lite härlig salt luft och njuta av dom fantastiska vyerna. Snacka om att man blev sugen på att hoppa i plurret när man såg det blåa, spegelblanka havet...























Efter ett besök ute på Näset så styrde vi kosan mot staden Göteborg och farfar i Lorensberg. Vi tog en sväng längs Avenyn och kollade på alla härliga människor som satt på uteserveringarna och gottade sig med god mat och dryck.
















Farfar blev glad över att se mig och jag såklart glad över att se honom, har inte sett han på ett par veckor nu. Efter vårt besök hos farfar åkte vi till Sävedalen och köpte korv och mos, som jag har längtat efter Oves mos. Gött mos, lite havsluft och en massa sol blev det alltså den här lördagen för min del. Hoppas att ni andra också hade en härlig dag.

Puss och Kram =)


Rosa Drömmar

Har bäddat om i min säng så nu är den nybäddad med rosa påslakansätt och mitt rum doftar rosor tack vare doftljuset som står och brinner på skrivbordet. Nu när mitt rum känns som en rosa dröm så hoppas jag verkligen att jag i natt kommer sova som en stock och drömma fina drömmar. Fina drömmar om Fina män eller om Fina rosa saker...














Puss och Kram =)


Frida Fantiserar...

Just nu har jag tagit en paus från mitt tv-tittande och ägnar mig i stället åt att googla och läsa bloggar där jag hittar en massa fina saker som finns ute i butikerna för tillfället.
Dessa fina skulle gärna få ta och bli mina:



Gummistövlar från HUNTER i samarbete med Jimmy Choo.



Nagellack från CHANEL. Superfina när man är brun på kroppen.



Jean Paul Gaultiers klassiska damdoft i sommartappning.



Calvin Klein gör mig aldrig besviken när det kommer till sommardofterna.



Ett par nya snygga solglasögon hade inte varit helt fel. Dessa är från GUCCI.

Mycket vill ha mer eller vad brukar man säga?

Puss på er =)


Sick Chick!

Vad gör man när knoppen säger JA men kroppen skriker NEJ?
Just nu så kämpar jag mot en förkylning som jag absolut inte vill ska bli värre än vad den redan är. Proppar i mig frukt och grönsaker och dricker litervis med vatten som varvas med halstabletter. Sitter för tillfället ute på altanen med datorn i famnen ute o solskenet. Hoppas att solens strålar ska pigga upp mig plus göra mig brun och fin, jobbar stenhårt på min bränna i år. Nu när tentaterrorn lagt sig så ska jag ägna mig åt roliga saker vilket inte blir det lättaste när man knappt orkar andas genom näsan. Har precis avslutat av stor skål med jordgubbar och till det blev det en hel kanna citronvatten, mums fillibabba!





Medan jag sitter här ute i solgasset så har jag passat på att måla mina naglar och noppra mina ögonbryn. Bara för att man för tillfället råkar ha en sjuk kropp så betyder ju inte det att man kan låta den förfalla helt och hållet...
Känner mig sugen på att springa på stan och kolla på fina kläder, äta glass i stora lass på Lejonet och Björnen och dansa med en drink i handen vid Avenyn.





Detta mina vänner lär nog inte bli av denna helgen men nästa för då SKA jag vara frisk, i alla fall friskare. Nu ska jag fortsätta kolla på roliga klipp på YouTube,
här har ni ett smakprov på vad jag redan har hunnit ögna igenom: http://www.youtube.com/watch?v=gdD0j6wmMNc

Hoppas att ni andra där ute är pigga och friska.

Puss och Kram allihop =)


Det Snurrar I Min Skalle...

Sitter med världens huvudvärk och försöker plugga men det går väl sådär...
Pratade med Elin förrut idag och det visade att hon också tyvär håller på att bli sjuk. Sjuk är något jag ALDRIG är men när det väl drabbar mig så kommer det ALLTID när det är som mest olämpligt! Ska snart lägga mig och förhoppningsvis så känner jag mig piggare imorn bitti när jag vaknar och det är dags för tenta. Lyssnar på låten som såväl beskiver mitt tillstånd, "Det snurrar i min skalle" med "Familjen". Bra låt som Ludde gjorde en grym version av på guran på senaste hemmafesten på Vinddraget innan Klubb Volym. Har svårt för människor som spelar och sjunger offentligt men detta tyckte jag om. Kanske för att Ludde inte är kaxig trots sin talang eller så blir jag lite mer tolerant efter X antal glas vin?

Nu ska jag sova gott folk.

Puss och God Natt =)


Adios Amigos!

Nu sitter jag på tåget tillbaka till Göteborg och det som jag numera kallar hem. Har varit uppe i Gävle en bra lång tid så nu var det dags för mig att åka hem, jag menar allvar den här gången. har nog sagt hej då tre gånger till mina nära och kära men hela tiden skjuts min hemresa upp. Om cirka en timme är jag framme och då väntar pappa på stationen med Peugoten som ska ta oss hem till Landvetter, åh vad jag har saknat honom. Imorgon ska jag upp med tuppen eftersom jag har min första tenta redan halv nio. Tänker lägga mig nästan på en gång jag kommer hem och plugga imorn bitti istället. Kändes tråkigt som vanligt och säga hej då till alla men det känns bra att veta att vi ses om två veckor igen. Gullisarna Elin, Fredrik och Calle tittade förbi mig efter Oppala-resan och ville ta farväl men det dom gjorde va att ta mig på bar gärning när jag stod inne i duschen, hehe...
Efter att mamma fått underhålla dem lite och jag hade kläder på kroppen hade vi ett sista snack innan det var dags för mig att säga adios och adjö!



Nu springer världens sötaste lilla unge förbi mig här och skriker hej,
dags att avrunda det här inlägget. Ska bli bättre på blogga nu framöver, jag lovar.

Puss och Kram allihop =)


Me By The Sea

Idag har jag, mamma och Peter varit i Skärså och hälsat på våra bekanta i deras underbart fina och mysiga sommarstuga. Standtomt och egen brygga är inte helt fel må jag säga och det är sådär alldeles vid vattnet som jag trivs allra bäst!













Puss på er och Glad Påsk =)


Glassigt!

Sitter och kikar på Gossip Girl när helt plötsligt glassbilen kör in på gatan och drar igång sin lilla truddelutt på högsta volym. Var längesen man såg den lilla blåa bilen. När jag var liten så handlade vi alltid på glassbilen för är det nåt som jag alltid älskat så är det glass. Glass i stora lass har varit min familjs melodi så länge jag kan minnas...



Ett par snygga och glassiga solglajjor är något som jag vill investare i nu inför sommaren. Köpte ett par igår på H&M på herravdelningen som var marinblåa men jag skulle vilja hitta ett par riktigt heta svarta solisar. Ray Ban passar tyvär inte mitt runda hamsteransikte så det får helt enkelt bli nåt annat snyggt som pryder mitt fejs i stället, jakten fortsätter! Har ni något tips på snygga lite större solglasögon? Något speciellt märke?





Vill se lika hård och cool ut som Tom Cruise gör i filmen "Top Gun"
med sina klassiska "Aviators" från Ray Ban.

Puss och Kram allihop =)


Livet Steker

Har precis suttit ute en bra stund på altanen tillsammans med mamma och druckit Cosmopolitans ute i solen, inte helt fel! Har infört nån typ av Coctail Hour här hemma men har man ledigt så har man...
Jag och mamma skulle egentligen varit i Sundsvall idag men det blev lite ändrade planer och tur var väl det. I stället har jag ägnat mig åt smått frosseri i form av valnötsglass och lite fylleri med hjälp av Cosmos, syndens näste här i Sörby. Tänkte nu ägna mig åt lite plugg och sedan kolla in senaste Gossip Girl avsnittet. Life is good kan jag nog konstatera.


Cosmopolitan:


4 cl citronvodka
2 cl Cointreau
4-6 cl cranberryjuice
(pressad citron eller lime)

Röres eller skakas beroende på om du vill ha drinken klar eller grumlig. Servera i martiniglas med en citronskiva som garnering.




Puss på er =)


Bad Blogger!

Sitter här och skäms över hur dålig jag är på att blogga! Alla andra spottar ur sig inlägg och trots att jag faktiskt gör saker så känner jag att jag har NADA att skriva om. Får försöka sporra mig själv lite mer för det är faktiskt jättekul att blogga, extra roligt blir det med alla peppande kommentarer från alla er sötisar...
Just nu så sitter jag framför datorn och pluggar lite samtidigt som jag lyssnar på diverse låtar på Spotify. Utanför fönstret är det molnigt men nu börjar solen titta fram och genast blir jag sugen på att gå ut och sätta mig i solen. Hoppas att min gode vän David som befinner sig på Malta ligger och steker i solen med en drink i handen samtidigt som det är fullt av snygga brudar på stranden. Nu vill jag ha sommar, salta bad och brun hud. När jag kommer tillbaka till Göteborg så ska min svarta klädperiod vara slut och gladare färger ska börja användas. På tal om bruna hudar så solade jag och mamma solarium för första gången det här året i söndags. Dagen efter vakande vi båda och såg ut som två kokta kräftor, kräftsäsongen startade tidigt i år. Kändes skönt att lägga sig på grillen och få fläsket stekt. Efter stekt fläsk kommer alltid brunt fläsk, hehe. Grillat kött blev jag sugen på nu. Ska nog gå upp och tjata lite på mammsen att vi ska grilla ikväll på altanen.



Puss och Kram på er =)


Patetiskt Persson!

Idag är det torsdag och jag vaknade prick klockan tolv av att mobilen väckte mig för jag skulle hinna klä på mig innan jag och Elin skulle dra ner på stan och äta lunch med Anna, Jossi och Lilli. När kläderna satt på kroppen och håret var uppsatt i en tofs cyklade jag och väntade in Elin på vår vanliga mötesplats. När jag kom till platsen kom Fabian gående och han vinkade till mig, självklart vinkade jag glatt tillbaks. En äldre man gick framför Fabian och trodde visst att jag vinkade åt honom så han stannade och tittade glatt på mig. Han sträckte fram sin hand och jag sa att jag hette Frida samtidgt som jag erkände att det faktiskt var Fabian som jag vinkade åt. Ojdå sa mannen men sa att han stannade för att han tyckte att jag såg så glad och trevlig ut. Sen sa han även att jag även var snygg och att han nog inte var den enda som tyckte det, förhoppningsvis inte sa jag och skrattade åt mannens härliga kommentar. Mannen tog fram ett cigarettpaket och frågade om det var okej att han tog en cigg? Självklart sa jag och då berättade han att han rökt sedan han var 18 år, nu var han 59 år men såg betydligt mycket yngre ut och det sa jag till honom vilket gjorde honom mycket glad. Mannen sken upp som en sol och frågade mig om jag rökte. Nej sa jag och han såg lättad ut. Söta tjejer som du ska inte hålla på med sån skit. Du förstår vad min kropp är förstörd men jag har ändå försökt sluta två gånger. Efter cirka tio minuter kom Elin äntligen cyklandes och jag fick säga hej då till mannen och bege mig ner mot stan. När man träffar såna där människor så tänker man verkligen hur instängd och feg man själv är. Jag skulle aldrig våga börja prata med en människa bara sådär. Skönt att det finns människor som denna man, människor som inte bryr sig om vad andra tycker utan bara njuter av livet! Varför kan inte jag vara lite mer sådär?



Väl nere på stan så ät jag en jättegod sallad i mycket goda vänners sällskap. Kommer verkligen sakna alla nu när det är dags för mig att åka tillbaka till Göteborg/hem. Efter lunchen tog vi en sväng på stan och kollade in nyöppnade Myrorna där jag träffade Hanna Persson som jag inte sett på evigheter. Hon var hade bytt hårfärg, isblond var hon nu och hon passade verkligen superbra i det. Dagens inköp för min del blev två böcker, "Häxorna" av Roald Dahl som var min favoritbok som barn och en som hette "Så vill mannen bli älskad". Den sista boken har jag redan hunnit botanisera mig med och den är faktiskt inte så dum, hehe...
Nu sitter jag alltså här i min ensamhet och bloggar när jag inte ligger och läser snuskiga böcker. Kände att jag behövde en lugn kväll med lite me-time innan helgens eskapader. Min sista helg i stan ska firas och jag har bestämt mig för att verkligen njuta av den sista tiden och ha riktigt roligt och inte alls tänka på att det är lite sorgligt att snart behöva åka hem. Ska även ta tag i det här med bloggandet en gång för alla och nu menar jag allvar.

Puss och Kram =)


RSS 2.0