Ny Canon, Ny Kula!

Har idag införskaffat mig en alldeles ny kamera. Min gamla som jag tyckt så mycket om är sönder så det har avrit väldigt dålig uppdatering här på min blogg när det kommer till bildfronten, skrivfronten med måste jag väl erkänna. Nu när min nya Canon är inhandlad tänkte jag bli bättre på att knäppa lite goa Göteborgsbilder och lägga upp här på bloggen, vad säger ni läsare om det? Vill inte att detta enbart skall bli en modeblogg men det dyker även kanske upp lite outfitbilder. Den som lever får se eller va fan det är man brukar säga.

Bild på min nya älskling:



Canon IXUS IS 80 Silver... En riktig pärla som jag varmt kan rekomendera.

Puss och Kram på er alla =)


Inget Liv...

Förlåt kära bloggläsare för den uselt dåliga uppdateringen men jag har den mest uttjatade och mest patetiska ursäkten och det är att jag faktiskt inte har haft tid. Tentorna har dragit igång och mitt liv har helt fått ägnats åt plugg, något som jag faktiskt inte är vad vid. Hela förra veckan och även denna helg har jag pluggat, får sån ångest av att jag nästan inte gör något annat. Känner mig som världens tråkigaste människa, vill ju hitta på nåt roligt så jag kan dela med mig här på bloggen men icke sa nicke! Eftersom det inte har hänt så värst mycket i mitt liv på sistone så vore det kul att få en liten uppdatering om vad som händer i ert. Lämna gärna en trevlig kommentar om jag nu har några läsare kvar det vill säga...
På tisdag har jag min sista tenta för ett tag framöver så då ska vi i klassen fira med att gå ut på krogen, inte helt fel om ni frågar mig. Nu sitter jag uppe och pluggar/bloggar men ska snart sova även fast jag är ledig imorgon. Denna helg har gått så otroligt fort för mamma, Mimmi och Peter har varit här nere och hälsat på. Vid sidan av allt pluggande hann vi med en räkkryssning, lite shopping och en glass på Triumf. Vad jag hade längtat efter att få frossa i färska räkor, grymt goda var dem också.



En räka eller som mina klasskompisar från STHLM säger "reka".

Vad har ni själva haft för er i helgen?
Hoppas att ni alla hade en bra helg och även att veckan som kommer blir detsamma.

Ha de gött allihop!

Puss och Kram =)


Frida - En Riktig Filosof...

Idag är det söndag eller lördag för mig eftersom jag är ledig imorgon, lyckos mig eller hur? Denna helg har det inte hänt så värst mycket för min del. Har varit en sväng på stan, fikat, varit hos farfar, kollat på film, pluggat och promenerat. Dagens promenad blev uppe i "spåret" där det blev den långa slingan. Medan jag gick där i min ensamhet så hann jag fundera på allt och lite till. Skogen som var nästan sagolik och den svala luften gjorde det så härligt att bara gå omkring och filosofera för sig själv. Att jag är social är det ingen tvekan om men ibland gillar även en sån som jag att dra mig undan lite och bara ha mig själv och mina tankar som sällskap.
Efter den stärkande promenaden så kom jag hem lagom till Gossip Girl på kanal5.
Gossip Girl gav mig som vanligt inspiration till oufits inför hösten, Blair hade som vanligt lite vassare kläder än Serena.



Blair Waldorf - Mode när det är som bäst!
 
Har nyss käkat middag och idag bestod den utav korv och mos från Oves, japp det legendariska moset från Sävedalen...
Sitter nu vid datorn och försöker plugga lite inför tekniktentan på torsdag, går kanske inte sådär superbra (hehe). Väntar in en hel del premiärer på tv:n ikväll. Det blir Andra Avenyn, Sunset Tan och en ny serie om Pamela Anderssons liv. Låter smarrigt tycker jag men inte nog med det så skall jag unna mig lite hallon, blåbär och glass i stora lass!

Hoppas att ni andra hade en bra helg.

Puss och Kram =)


Bildbevis?

Skrev igår i min lilla blogg om en eventuell romans mellan Gynning och Kleerup. Detta mina vänner tror jag faktiskt inte bara är ett rykte utan faktiskt fakta. Kollade in Gynnings blogg och hittade dessa bilder:



Denna bild visar en tidningsartikel som där Carolina och Kleerup har fångats på bild handlandes tillsammans i en matbutik sent på kvällen i Stockholm. Hon kommenterar bilden med dessa ord: - Söta var vi...



Denna bild som Carolina tagit själv har hon lagt ut på bloggen. Bilden döpte hon till "jag-och-kerlek". På bilden ser ni Carolina och mr Kleerup himself.

Verkar mina vänner som dessa rykten stämde ändå...
Carolina och Kleerup, Hot or Not?

Puss på er =)


Fredag Med Frida

Fredag är det idag och jag känner verkligen att jag behöver helg. Har haft en småskum huvudvärk nästan varje dag den här veckan så jag känner mig helt slut. Har som vanligt varit i skolan och mötte sedan upp pappa på stan. Efter att vi båda gjort stan osäkra åkte vi hem och jag lagade till en middag i sann gourmet anda. När middagen var avklarad så blev det tv för hela slanten. Kollade lite på Extra Extra med mr Möller och såg att BlondinBella satt med i panelen med sin nyblekta tandrad. Bella skall tydligen lansera en egen klädkollektion i ekologisk bomull och bambu, skall bli kul och se om hon själv kommer att bära dessa plagg. Hon hann även berätta eller rättare sagt erkänna att hon shoppade för cirka 15 000-20 000 kronor varje månad. Detta försvarde hon med att säga vilken press hon kände på att hela tiden köpa nya skor och kläder för att sedan visa upp i hennes blogg. Stackars liten och ändå så tycker jag att det mesta som Bella visar upp gör hon för att hon blivit sponsrad med gratisprylar! I min blogg däremot är allt som visas upp betalat för pengar från min alldeles egna plånbok, en bra kvinna reder sig själv har min mamma alltid sagt...




Nu har jag gett up tv:n och ägnar mig nu istället åt datorn och bloggen. Sedan jag kom igen med bloggandet så har jag uppdaterat ganska så bra tycker jag, hoppas bara att jag kan fortsätta på det spåret. Tror nog innerst inne att det är ni läsare som får mig motiverad till att blogga och inte det faktum att jag känner att lever ett så himla spännande liv som jag bara måste dela med mig av (NOT).

Hoppas att ni alla får en bra helg!

Puss och Kram =)


Ögongodis

Lite ögongodis för er som fortfarande är vakna:





Klänning från H&M 349 kronor och i äkta "Gossip Girl" anda.

Natti Natti =)


Brasa Gone Bad!

Tänkte att jag skulle vara sådär härligt myspysig denna kväll igen så jag tände en brasa. Nu cirka två timmar senare så har brasan äntligen slocknat och hela jag luktar grillkorv... Hatar lukt av rök och speciellt med en touch av Denniskorv! Veden måste ha varit alldeles tetig eftersom det kom så mycket rök så fort jag stängde luckan. Det hela slutade med att luckan fick vara öppen och jag fick sitta vakt så inte hela huset skulle brinna ner. Summan av kardemumman mina vänner är följande: Myspysfaktorn från brasan försvinner ganska så snabbt om grillkorvslukten istället tar över. Nu ska jag snart lägga mig, tänkte zappa lite på tv:n först. Imorgon är det äntligen fredag (veckans bästa dag om ni frågar mig).



God natt allihop!

Puss och Kram =)


Love Is In The Air...

Eventuellt nya heta kärlekspar i kändisvärlden som det snackas om just nu är dessa två:

O.C. stjärnan Mischa Barton sägs ha raggat upp filmhunken Josh Hartnett efter en blöt kväll på krogen. De båda ska ha gått hem tillsammans och detta kan räcka för att sätta igång diverse romansrykten. Ett nytt hett Hollywoodpar eller bara nyfunnen vänskap? 
Only Time Will Tell...




Förrutom dessa snyggingar så sägs det även att Carolina Gynning skall ha dumpat sin så länge mystiska man Fredrik Zanderholm och numera har ställt in siktet på musikgeniet Andreas Kleerup. Kleerup har sedan en tid tillbaka dejtat modellen Elsa Hosk men tycks nu ha bytt blond modell mot skånskt yrväder. Sant eller Falskt?





Romans eller enbart rykten, vad tror ni?

Puss på er =)


Trendigt Med Torsdagar?

Idag är det torsdag och jag har inte gjort så värst mycket, kommer nog inte göra det heller på grund av en hemsk huvudvärk. Har varit i skolan från kl: 10.30 till kl: 12.15, en ganska så slapp dag med andra ord. Trots den korta dagen klädde jag mig i min nya skinnjacka och mina nya skinnboots, känna sig fin vill man ju alltid eller hur? Kan med säkerhet säga att min höst och vintergarderob nu är näst intill komplett. Det enda som jag känner att jag saknar är något snyggt spetsplagg, vill ha nåt med lagom mycket spets och inte för mycket mormorskänsla...
Om nån läsare där ute har något tips på snygga spetsplagg så lämna gärna en kommentar. Förrutom spets så är jag i stort behov av strumpbyxor, några nya roliga klänningar till dessa skulle kanske inte heller vara helt fel. Det här med trender tänkte jag på idag när jag satt i min ensamhat och filosoferade på bussen. Trender kommer och går men klassiska plagg dem består! Har aldrig varit mycket för att följa trender till punkt och pricka utan mer köra på det som passar min kropp och alltid köpa sånt som jag verkligen gillar. Trivsel är för mig viktigare än att det skall trendigt. Vad menas egentligen med en trend? Är det inte bara en ursäkt att kalla något trendigt för att kunna få en massa människor att se ut som dem blivit stöpta i samma form? Detta mina vänner är baksidan av trenderna och alla dessa modebloggar, alla ser ju snart likadana ut och det skulle jag tycka vara skittråkigt. När jag shoppar så är inte trender det viktigaste utan kvalitéen på plaggen, kvalité är nåt som jag är ganska så petig med. Gina Tricot har länge haft supersöta toppar som blir noppriga och fula efter knappt två-tre användningar. Gina har blivit betydligt bättre men nu är det H&M som tar priset för tröjor i skumma blandmaterial som blir fula på nolltid. Oavsett om jag handlar billiga eller dyra plagg så tittar jag alltid på lappen som visar vad plagget har för material, priset och kvalité går tyvär inte alltid hand i hand så bara för att en tröja kostar 1000 spänn så garanterar det inte att den är bättre än en för 198 kr. Shopping har det blivit en hel del av den här sommaren så jag tror att den här hösten/vintern kommer bli betydligt lugnare. Det enda som kan få mig att öppna plånboken är om jag skulle hitta nåt som jag bara inte kan strunta i att köpa. Vad ska ni själva satsa på i klädväg nu när vi närmar oss en kallare och mörkare årstid?





Snygga spetsplagg efterlyses!

Ha det gött allihop.

Puss och Kram =)


Mys Pys =)

Just nu sitter jag inne på mitt rum vid datorn med en kopp mintte i handen, braskaminen sprakar utanför i allrummet och för tillfället så lyssnas det på gamla Frank Sinatra låtar. På kvällarna kan jag bli sådär härligt myssugen och bara få lust att lyssna på gamla härliga låtar och tänka tillbaka på gamla härliga tider, kan inte ni också få sånna här ryck? Nyss pratade jag med min mamma och min lillasyster och det får mig att längta efter dem, jag blir inte ledsen utan bara längtar. På nåt sätt så känner jag mig inte så ledsen över min nuvarande situation eftersom jag innerst inne vet att min mamma, min syster och jag tillbringat ganska så lång tid ihop. Det brukade alltid vara vi tre men nu så är vi uppdelade i två läger, jag och pappa i Göteborg och mamma och Mimmi i Gävle. Rättvist och bra att en förälder får ett barn... Skoldagen har varit riktigt givande med navigationsövningar och en riktigt rolig engelskaintroduktion. På engelskan fick vi arbeta med ett program där vi spelade in ett antal fraser och sedan fick lyssna på dem, hemskt att höra sin egen röst men annars var det bra. Vi fick även prata med varandra och lyssna på en man som vi sedan skulle härma. Hela klassen satt nästan hela lektionen med head set på sig och vi alla såg nog ut som ett gäng glada telefonförsäljare, tror nog inte att detta existerar ute i verkligheten (hehe). Nu ska jag förbereda inför skolan imorgon och försöka lägga mig i någorlunda tid, är expert på att vara uppe LITE för länge!


Puss och Kram =)


Jag Blev Så Full På Min Coca Cola...

Som göteborgare blir man stolt över en Idoldeltagare som Nils men man får ju fasiken skämmas ögonen ur sig efter att killen från Mölndal ställde upp med sin egenkomponerade Coca Cola-låt. Jurun sa nej men föreslog att han skulle gå hem och skriva nya låtar, albumsläpp lagom till julhandeln kanske?

Nu ska jag smälta denna upplevelse och kolla på TV4:as nya kriminalserie med Eva Röse.

Puss på er =)

http://www.youtube.com/watch?v=_gQj7IQKfl8 - Mikael Gren mina vänner...



New City, New Faces!

Idag när jag åkte hem från skolan så slog det mig vad mycket nya människor jag ser dagligen. Dessa människor som alla är unika får en på så bra humör och ger mig då och då ett gott skratt. Att vi alla är unika är det ingen tvekan om men en del tar det här med unik till en helt annan nivå. Härlig tycker jag och jag kan nog inte beskiva med ord hur mycket jag beundrar dessa människor som vågar sticka ut! Själv har jag alltid varit väldigt säker i mig själv, visst har jag dagar då jag kan känna att självförtroendet sviktar men jag ser mig nog som en självsäker jäkel som vill vara säker. Med säker menar jag att jag nog uppfattas på detta vis eftersom jag inte sticker ut så värst med varken kläder eller frisyr, skulle vara min lite speciella personlighet då kanske...
Oavsett om man sticker ut eller inte så har jag märkt att det är viktigt att trivas med sig själv oavsett hur man än väljer att se ut. I min nya klass kan jag tydligt urskilja vem som står stadigt och vem som helst skulle vilja sjunka genom jorden. De människor som är blyga har jag aldrig kunnat relatera till utan det har mer blivit att jag tycker synd om dem och känner att jag även måste prata för dem, därav min ständigt glappande käft (haha). Oavsett om man är framåt eller lite mer tillbakadragen så är vi alla människor olika på ett eller annat sätt och tur är väl det eller vad säger ni?

Med det säger jag hej och inväntar en ny dag med nya spännande ansikten!

Puss och Kram på er alla =)




Goaste Göteborgaren Just Nu:

http://www.youtube.com/watch?v=iginm2y8IVE

Nils Fredriksson - Goaste Gubben Från Göteborg

Om han går vidare från slutauditionen i Stockholm är det självklart att jag ringa och rösta på den här mannen!

Nisse You Rock =)


Måndagsbarn...

Idag är det måndag och nu känns det att hösten verkligen är här. Träden skiftar och blir allt mer röda/gula, luften är frisk och solen lyser med sin frånvaro. Har idag varit uppe sedan klockan sex imorse eftersom jag envisades med att duscha innan skolan. Efter duschen tog jag bussen in till stan och hoppade sedan av vid Brunnsparken där jag alltid får byta buss till en som går ut på Lindholmen. Har skaffat mig en liten daglig rutin med att alltid läsa Metro då jag står och väntar på andra bussen, 99:an eller 158:an. Efter att ha snabbkikat genom Metro begav jag mig ut på Lindholmen för ännu en givande skoldag. Första och enda lektionen bestod av att sex grupper skulle redovisa om motorer, mycket givande kan jag tala om för er mina vänner. Efter att skolan var slut runt tolv tog jag bussen tillbaka till stan och stannade till på NK och H&M innan jag tog bussen hem mot Landvetter. Det blev tyvär inget shoppat för del trots att jag idag får min sista Lisebergslön. Det enda jag köpte var en undervart god vaniljfrappino på Espresso House inne på NK, skulle nog med säkerthet kunna dricka en sådan varje dag så länge jag lever. Nu när jag kom hem hittade jag en lite krasslig pappa liggandes i sängen så jag får väl hitta på något att fördriva dagen med på egen hand, tänkte kolla in några avsnitt av The Hills på MTV:s hemsida. Mamma ringde mig förrut och hon frågade om jag hade sett hennes kommentar på mitt förra blogginlägg. Klart att jag har det, tror ibland att hon glömmer att hon har  en dotter med superkoll (hehe). Nu ska jag gå ner och göra mig en stor välförtjänt kopp med mintte, även detta helt underbart men kan inte mätas med frappinon.

Ha det så bra allihop.

Puss och Kram =)

http://www.youtube.com/watch?v=NtJxy0zc7nU - Passande låt för en passande dag...





Back In Bloggvärlden... Igen!

Nu ätligen har mitt internet blivit lagat så nu jävlar ska jag ta tag i det här med bloggandet en gång för alla! Pratade med Elin om att skita i det här med bloggen men sen sa hon en viktig grej som fick mej att tänka om.
- Nu när du har flyttat är det ju extra kul om du bloggar så folk här hemma kan läsa hur du har det där nere i Göteborg.
Så sant min vän, så sant. Nu e jag alltså tillbaka och hoppas att jag fortfarande kanske har kvar några av mina gamla trogna läsare. Svåraste är ju förstås att komma på vad man ska skriva om och sen är det svårare för mej att skirva nu än tidigare eftersom jag fått så henskt långa naglar, snygga men dem gör det svårt att skriva på tangentbordet.

För er som är nyfikna så är det ungefär detta som jag gör nuförtiden:
Just nu så bor jag i Göteborg med min pappa, är tillbaka där allt en gång började kan man säga. På vardagarna pluggar jag Fartygsbefäl klass VII på Chalmers Lindholmen och jag trivs jättebra. När jag inte pluggar så försöker jag kolla in vad Göteborg har att erbjuda när det kommer till party och shopping, vara med mina nya och gamla kompisar och umgås med min pappa, andra släktingar och bekanta. Summan av kardemumman är att jag i princip lever ett ganska så identiskt liv som jag gjorde i Gävle men att jag nu bor i en annan stad och runt omkring mej finns helt andra människor. Roligt men samtidigt tråkigt eftersom jag såklart saknar alla er där uppe och det liv jag en gång hade. När jag fick reda på att jag skulle stanna här nere trodde jag först att jag skulle spendera många nätter lyssnandes på smöriga kärleksballader och gråta över att det aldrig mer skulle bli som förr men det här med att starta på ny kula har gått så mycket lättare och bättre än vad jag hade vågat hoppas på. Det som först verkade läskigt och otäckt har i själva verket varit det som fått mej att växa och utvecklas mest, konstigt tycker kanske en del av er men så är det! Skulle tycka att det vore superkul om några läsare kunde uppdatera vad ni själva håller på med nuförtiden, kanske lämna en trevlig kommentar med lite uppdatering.

Nu ska jag förbereda inför en muntlig redovisning imorgon bitti men vi hörs snart igen kära läsare, jag lovar.

Puss och kram på er alla =)





RSS 2.0