Like A Little Pig...

Har precis ätit middag och tittat på "Gossip Girl". Känner mig för tillfället som en liten julgris för jag blev så himla mätt, kunde inte hejda mig själv när det var så gott (vet inte om man får säga så när man lagat det själv)? Dagens middag bestod i alla fall av ugnsbakad sötpotatis, stekt kycklingfilé och min egna kalla sötsur/curry dipp. Mums...
Nu försöker jag smälta maten för lite senare blir det nämligen hallon, björnbär och glass till Wallander-filmen som om bara några minuter börjar på TV4.
Man kan med andra ord säga att man mår ganska så bra här nere i Götet.  
- Är magen glad Är människan glad (Gustav Svensson är en vis man)!



Puss och Kram =)


Frida got Fever!

Den här helgen kan sammanfattas med endast ett ord och det är REGN!
I och med att vädret har varit pissigt så har jag mest varit inne och kollat på film och haft det mysigt. Har sett på "Saturday Night Fever" och en asiatiskt version som hette "Forever Fever" som spelades in i Singapore. Jag som älskar disco-eran uppskattade verkligen att hålla mig undan regnet och rusket utanför dörren och i stället njuta av fantastiskt musik och dans framför tv:n. Hoppas att ni andra också hade en bra helg...

Ett litet medley för alla er andra disco-lovers:
http://www.youtube.com/watch?v=69VsAEafSgM

Glad Första Advent På Er!





Gävlebocken invigs även idag. När tror ni att den kommer brinna?

Denna dag ska firas med en massa glögg, tända ljus och pepparkakor.

Puss och Kram allihop =)


Sweet Dreams...

Are Made Of This:















Nu ska den här lilla nattugglan försöka sova. God Natt allihop!

Sweet Dreams: http://www.youtube.com/watch?v=QQHrspjw4aA

Puss och Kram =)


Disneydags!

Sitter nu inne på mitt rum och chillar framför datorn medan Frank Sinatra strömmar ut ur min hund-högtalare. Spanar runt lite på olika sidor efter söta Disney Couture smycken. Dessa smycken är designade av Quincy Jones dotter Kidada och är enligt mig supersnygga. Smyckerna är gjorda av äkta guld eller silver och är alla präglade av Disneys alla filmer. Om du precis som jag älskar Musse, Askungen, Snövit, Tingeling och alla andra oförglömmliga Disney-karaktärer så kommer du garanterat älska dessa smycken. Har själv dessa smycken i min samling och jag är supernöjd med allihop:

Disney Couture Tinkerbell 'Think Wonderful Thoughts' Bangle

Armband med texten "Think of a wonderful thought".
Peter Pan är filmen som dessa fina ord är hämtade ifrån.
Ord som tillsammans bildar ett mycket fint budskap, eller hur?



Disney Couture 14 Ct Gold Plated Magic Castle Pendant
Halsband i guld och emalj med Askungens slott som motiv.
Innuti porten finns till och med några Swarovskikristaller.
Ett av mina absoluta favorithalsband i den lite längre modellen.

Disney Couture 14ct Gold plate "Fairest Of Them All" Necklace
Halsband med texten "Fairest of them all".
Här står Snövit som inspiration och även det förgiftade äpplet pryder detta halsband.


Dessa smycken och många fler hittar ni bland annat på ASOS.com: http://www.asos.com/Women/Jewellery/Cat/pgecategory.aspx?cid=4175&sh=0&Rf-400=159

Puss och Kram =)


Mischa Maniacs!

Om du som jag gillar Mischa Barton ska du kolla in hennes blogg här: http://mischabarton.celebuzz.com/



Puss på er =)


Sunset...

Idag har jag varit ledig från skolan och har därför bara varit hemma och gottat mig.
Har sovit länge, ätit supersen frukost, kollat på tv och julpyntat lite smått.
Lite pluggande har jag även hunnit med och sett en helt galet vacker solnedgång: 









Underbart eller hur?

Hoppas att ni andra haft en bra dag!

Puss och Kram allihop =)


Tummen Upp!

Igår blev vi nog alla lite sådär smått nostalgiska och letade gamla barnprogram-klipp på YouTube hela natten lång. Sötaste klippet vi hittade var ett med det gamla barnprogrammet "Tummen", just i detta klipp försöker han få sin mamma att sluta röka: http://www.youtube.com/watch?v=5coC8QSJuaQ



Tummen med Mamma-tumme...

Puss på er =)


Göteborgs Egen Storstadspojke.

Idag när jag var i skolan så kom jag på att min klasskompis Ola är så grymt lik någon som jag inte då kunde komma på men nu gick det upp likt ett ljus vem det är som Ola lik:
BlondinBella (Isabella Löwengrip som hon också heter) har en pokjvän vid namn Nils vars blogg jag då och då brukar läsa och det är mr Nils som Ola är så grymt lik.
Nils blogg hittar ni här: http://storstadspojken.se/
Ola som är en Varbergspojke har ingen så vitt jag vet!

Känner ni någon som en grymt lik någon annan, en kändis kanske?

Puss och Kram allihop =)


Bored and Armed!

Hittade nyss en ny funktion på min kamera så här på kvällskvisten.
I kombination av att känna sig uttråkad tog jag dessa bilder plus några till:

MOOD: Bored
WEAPON: Canon IXUS 80 IS













Nu ska den här madamen snart sova.

Puss och God Natt på er alla =)


Snön Föll...

Nu har det slutat snöa och lilla Landvetter är alldeles vitt, vitare än det är nu brukar det nästan aldrig bli här om vintrarna. Jag blev glad som en liten unge på julafton och gick ut på balkongen och började nynna på någon cheezy jullåt för mig själv. När jag stod där med julmusik i huvdet och flingorna som dansade runt om mig så hoppades jag verkligen på en vit jul i år, en riktig sago-jul med en underbar och stor släkt omkring mig där alla är mätta och glada. Alla mina jular brukar vara superbra men i år ska den bli "Top Notch"...




Puss på er allihop =)


Julklappstips...

Nu när det sakta men säkert börjar närma sig mot jul så har jag varit ute en hel del i butiker och kollat in utbudet för både hårda och mjuka klappar:



Dior Homme Intense är en supergod doft som passar lika bra till pojkvännen, brorsan eller varför inte till pappa.


DKNYS:s nya doft som passar perfekt även för den mest kräsna flickvän, syster eller mamma.



Thomas Sabo har ett supersnyggt flätat läderarmband som är lika snyggt på killar som tjejer. H&M och andra kedjor har även billigare alternativ som är minst lika snygga, dock inte alltid i äkta läder.



Doftljus är alltid en uppskattad present. Just detta kommer från Yankee Candle och doftar rent och nytvättat.



En iPod är något som många har så ett säkert kort som julklapp kan vara att köpa något roligt tillbehör som inte bara gör iPoden mer praktisk utan också snyggare.



En snygg och rymlig weekendbag uppskattas alltid av både det manliga och kvinnliga könet. Just nu finns det riktigt snygga väskor ute i butikerna. Väskan på bilden kommer från Mulberry men även H&M har supersnygga väskor till endast en bråkdel av vad denna kostar. Snyggt behöver inte alltid vara dyrt!


Runt jul har nästan alla butiker som säljer smink speciella paket med massor av härliga produkter. Dessa paket finns i alla prisklasser och storlekar. Såg att H&M och Lindex hade några trevliga paket och NK hade en fantastisk lotusblomma från Lancome som jag vet att varje sminkälskande person skulle uppskatta jättemycket. Smakar det så kostar det dock i detta fall. Här nere ser ni en bild på Lancomes lotusblomma som finns i två olika färgställningar. Blomman finns att köpa på KICKS, NK och andra välsorterade parfymerier.







En DVD-box är det svårt att misslyckas med eftersom det finns så himla många att välja mellan, min absoluta favorit och många andras är den kompletta Sex And The City-boxen.

    

Underkläder uppskattas alltid som julklapp. En perfekt present att köpa till någon du tycker om eftersom det finns något snyggt i alla prisklasser.

Det var några få tips men jag kommer säkert komma med lite fler när det börjar närma sig julafton. Ha det bra så länge men om just DU har något bra tips till mig så får du gärna lämna en trevlig kommentar!

Puss och Kram på er =)



Victoria´s Secret!

I helgen var det dags för änglarna med killer-kropparna att åter igen visa upp söta och sexiga underkläder. Hittade dessa bilder på Stureplan.se, titta och avundas mina vänner:

Heidi Klum

Heidi Klum, man har svårt att tro att kvinnan har fött tre barn!

Heidi Klum

German Super Woman...

Alessandra Ambrosio

Alltid lika heta Alessandra Ambrosio, brasilianskan struttade självklart på catwalken.

Miranda Kerr

Sockersöta Mirandra Kerr från Australien som privat är tillsammans med hunken Orlando Bloom, även han från "Down under".

Adriana Lima

Brasilianskan Adriana Lima, många killars (och tjejers) favorit bland änglarna.

Doutzen Kroes

Tyska modellen Doutzen Kroes.

Marisa Miller

Det blonda bombnedslaget Marissa Miller från Kalifornien.

Ha dessa kroppar och underkläder hade ju inte varit fel, tomten läser du detta?

Puss och Kram =)


Gyllene Göteborg!

Idag vaknade jag prick klockan 06.15 och kunde konstatera att vädret inte var någon höjdare. Renget öste ner samtidigt som vinden blåste stormlikt, ett väder man gärna inte går ut i. Eftersom jag hade tenta idag så hade jag inget annat val än att klä på mig och bege mig mot bussen. Var skönt att få sätta sig på bussen och hoppas på att min frusna kropp skulle hinna tina till innan jag kom in till stan. Det var ganska så mysigt att vara ute tidigt med tanke på att det var helt kolsvart ute men samtidigt så var hela stan upplyst av en massa lampor. Vissa blåa, andra röda men dem flesta var guldiga och höjde mysfaktorn till max trots det trista vädret. Dem guldiga lamporna fanns speciellt utanför och inne på Liseberg som nu har slått upp portarna igen för besökare, kan inte hjälpa det men för mig kommer Liseberg alltid förknippas medn sommar och inte med jul och vinter. När jag åkte förbi Lisebergs huvudentré så tänkte jag för mig själv vad det kostar att tända upp så mycket lampor men samtidigt så behövs det lite ljus i sånna här mörka och trista tider, här nere är det ju som värst med bara en massa regn och slask och ingen snö!



Efter tentan var avklarad så begav jag mig in mot stan för att gå runt och kolla lite på julklappar och födelsedagspresenter. Köpte en present till Axel men jag köpte faktiskt inte en grej till mig själv, något som gjorde mig riktigt förvånad. Efter en liten tripp på stan tog jag bussen hem till Landvetter och när jag kom hem var jag så frusen att jag kröp ner i ett varmt bad, till detta blev det passande musik och tända doftljus. Badet var behövligt men efteråt såg jag ut som en nykokt kräfta, röd som ett stoppljus. Nu på kvällskvisten har jag lagat lite mat, pratat med Elin och kollat lite på tv. Imorgon är jag ledig så jag tänkte ta vara på den här kvällen/natten och kolla på nån film. Har kommit på mig själv hur dålig jag har blivit på att kolla på film och inte bara tv, ska bli bättre på den fronten. Som barn älskade jag filmer, speciellt Disney men nu på senare tid så blir det inte så mycket filmtittande när jag är själv. Hur är det för er del, föredrar ni film eller tv? Vilken är er favoritfilm? 

Nu ska jag gå och välja film och sedan krypa ner i soffan med en stor kopp te.

Puss och Kram allihop =)


Jesus älskar alla barnen, alla barnen på vår jord...

Idag var jag någorlunda pigg igen efter gårdagens lilla kureringdag. Kurerad men trött som en gnu begav jag mig mot bussen och skolan. Den senaste tiden så åker det alltid en kille på bussen, oftast både till och från skolan som varje gång han skall kliva av skriker något till oss andra resenärer. Har tidigare inte kunnat höra men idag hörde jag hans ord klart och tydligt, två gånger faktiskt. "Jesus älskar er alla och ha en bra dag" är orden jag tidigare inte lyckats tyda men idag så stod det klart att i alla fall Jesus älskar mig!
Vilken stjärna alltså, only in Göteborg mina vänner...
Nu ska jag plugga lite sjömanskaps-rättsfall och kolla på "The Tudors".
Hoppas att ni andra hade en bra dag och att ni får en forsatt bra kväll/natt.

Pluggmusik med Jesus-tema: http://www.youtube.com/watch?v=gKMHtcZ7dAQ



Puss och Kram på er =)


That´s What Friends Are For!

Idag vaknade jag prick klockan 06.00 och kände att jag knappt kunde öppna ögonen för huvudet värkte så in i helvete rent ut sagt. Förstår inte vart den hemska huvudvärken kommer ifrån och inte nog med det så är jag öm i öronen och mina halsmandlar är alldeles svullna så nån skit till sjukdom kommer snart åka på. På grund av detta så stannade jag hemma idag från skolan eftersom vi har en redovisning på torsdag som jag absolut inte får missa. Har försökt vila och kurera mig rejält idag så jag ska kunna ta nya friska tag imorgon i stället...
Igår blev jag jätteglad när David, Cicci och Elin ringde mig på kvällskvisten. Har tänkt mycket på dom allihop men inte kommit mig för att ringa dom. Nu hann dom före och vi pratade en bra stund. Dom var alla hemma hos David och käkade glass, drack te och lyssnade på Frank Sinatra låtar. Lät som dom hade supermysigt och jag måste erkänna att jag allt hade velat vara med på ett hörn. Sinatra, glass och te är ju en perfekt kombination och kan inte skapa mycket annat än en perfekt kväll. När vi pratade så kom jag på mig själv hur mycket jag tänker på dom och jag får alltid en klump i magen när jag säger det högt. Klumpen blir värre när jag också säger att jag saknar dom men värst är ändå när dom säger att dom saknar mig också. Då blir jag nästan tårögd och väldigt sentimental eftersom jag vet att det aldrig kommer bli som förr. Tiden går vidare men jag hoppas väl att vi i "Gossip Girl Gänget" ska kunna hålla ihop ett bra tag till. Oavsett hur sentimental jag än blir så är det alltid lika skönt att prata med dom och få lite uppdatering om vad som händer i deras liv och uppe i lilla Gävle. 

http://www.youtube.com/watch?v=xGbnua2kSa8&feature=related

Saknade Sötisar:





Nu ska jag plugga lite signalflaggor och äta lite glass för min ömma hals och den goda smakens skull, hehe!

Puss och Kram på er =)


Regn och Rusk!

Har knappt sovit en blund i natt på grund av att det från ingenstans blåste upp till storm. Altanmöblerna flög och golvet uppe på vinden knakade som om någon gick omkring däruppe. Är en sån där jobbig en som inte kan sova om jag är omringad av en massa störande ljud, kan helt enkelt inte stänga av och skita i dem...
När väckarklockan ringde 06.20 hade jag inte så mycket till val än att gå upp, försöka styla till sig någorlunda och peta i mig lite frukost. Tycker att frukost så tidigt bara är ett ont måste och smakar inte så värst gott om ni frågar mig. Efter frukosten var det dags att ge sig ut i regnet och blåsten och gå till bussen. Just idag var jag riktigt tacksam för att vi bor riktigt nära busshållsplatsen. Skoldagen var ganska så smärtfri med radarsimulator och grupparbete. Efter att jag och Jenny lyckades tränga oss in i bussen från Lindholmen mot stan så begav jag mig hem för lite signalflaggsplugg. Kände mig som en packad sill när vi stod där och trängdes bland svettiga och frustrerade männsikor som precis som oss bara ville komma in till stan i ett stycke. Eftersom jag sitter här och bloggar så betyder det att vi överlevde den galna bussresan, detta med nöd och näppe kan jag försäkra er om. Busschauffören körde inte ett dugg långsammare utan gasade på för fulla muggar så vi alla flög omkring som vantar, det här med sunt förnuft är något som visst inte alla människor har. Mycket till plugg blev det inte när jag kom hem utan jag deckade i soffan helt slut framför "That 70:s Show" med lite glass och en kopp mintte.
Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig, eller hur?




Nu ska jag försöka ta tag i pluggandet och sedan är det äntligen dags för
"Färjan" kl 20.00 på Kanal 5, missa inte detta!

Puss och Kram på er =)


Purple Rain...

Idag är det "Daddy´s Day", även kallat Fars Dag så denna dag uppvaktade jag min lilla pappa med presenter på morgonen som sig bör. När presentöppningen var över åkte vi till farfar och med oss hade vi en liten present och tre underbara bakelser. Efter farfar tog jag bussen hem och kom nyss innanför dörren helt pisseblöt av regn. Var så nöjd med min outfit idag som bestod av lila byxor och sjal, svart klänning och kappa som toppades med ett par svarta höga ankelboots. När jag stod och väntade på bussen inne i kuren så piskade regnet mot mig och den bit av benen som inte täckdes av kappan började mer likna svart än lila. Nu när jag känner mig som en dränkt katt så tror jag nog att jag blir inne resten av kvällen. Tänker nog mysa framför tv:n med pappa och frossa i min ljuvliga limecheesecake som jag bakade igår. Låter inte helt fel när jag tänker efter...
Hoppas att ni andra haft en bra dag och att ni har uppvaktat era kära pappor ordentligt!

Dagens Låt: http://www.youtube.com/watch?v=lHPm0hsSNFo&feature=related










Puss och Kram på er alla =)


Insomnia!

Ute så regnar det fortfarande och jag kan inte sova. Min räddning blev Stureplan.se och en titt på senaste vimmelbilderna. Jag kanske inte har mycket till liv om jag faktiskt erkänner att jag gillar att kolla på just såna där superonädiga men mycket underhållande partybilder på människor man inte ens känner. Hittad dessa och jag blev lite ställd när jag såg en bild på en kille från nattklubben PUSH här i Göteborg som nästan var en kopia av Kleerup.
Här har ni Göteborgs egna lilla Kleerup, är han inte lik så säg:

Alex Skärlén & Abgar Barsom

Det är killen till vänster och INTE han till höger jag menar!

Andy & Vicky

Dessa två tjejer var med på ganska så många bilder och på alla så var det väldigt mycket smink, lösögonfransar, löshår, lösnaglar och fuskpäls.
Lite väl mycket "From Russia With Love"-varning om ni frågar mig...

Nu ska den här lilla Baboushkan försöka sova. Ljudet av regndropparna som rinner nerför fönsterrutan kanske har en sövande effekt, om jag har tur.
God Natt allihop och sov så sött!

Puss och Kram =)


Saturday - A Laundry Day...

Regn och dimma har den här lördagen bestått av så det här har blivit en dag varit perfekt för städning och tvättning. Att tvätta kläder är faktiskt något jag gillar, lite konstig är jag nog som tycker så men faktum är att jag älskar doften av tvätt och sköljmedel och känslan av alldeles nytvättade kläder. Att bädda med nytvättade sängkläder innan man ska lägga sig är det få saker som toppar...





Den perfekta parfymen om du precis som jag älskar doften av nytvättat!

När jag stod nere i tvättstugan och tittade ut kunde jag inte låta bli att längta bort till lite varmare breddgrader, lite sol och bad skulle inte sitta fel eller vad säger ni?
Nu ska jag ge upp tvättandet lite och fortsätta läsa boken som jag påbörjat och bara inte kan sluta läsa. "Det Svarta Spelet" är en sådan bok som man tänker på även när man inte läser den. Man funderar på vad som ska hända här näst och om det finns en motsvarighet till karaktärerna i verkligheten? För er som är lite nyfikna på den här boken men ännu inte har köpt den kan jag rekomendera att ta en titt på den här hemsidan: http://www.detsvartaspelet.se/

Puss och Kram på er =)


Get Carried Away!

Sitter och kikar runt lite på nätet efter söta klänningar. Nu när det börjar närma sig jul och nyår så skulle jag vilja hitta en ny klänning som funkar när man vill vara lite finare. Hittade den här på H&M:s hemsida och jag kan tycka att den påminner lite om en klänning som Carrie har på sig i Sex And The City, vad tycker ni?




 





Inte helt olik eller hur?

Blev du sugen på Carrie-klänningen så finns den att köpa här och kostar 349 kronor:
http://shop.hm.com/se/campaign689partyhtml?section=W&page=2

Ha det så bra allihop!
Puss och Kram =)


Livet På Lindholmen!

Regn och rusk har denna fredag varit fylld av men ändå var jag tvyngen att bege mig ut till Lindholmen för ett pass i radarsimulatorn. Efter skolan gick jag en sväng på stan där jag för en gångs skull inte köpte något till mig själv utan det blev fars-dag present till pappa och en härlig landgång (liten smörgåstårta) i Saluhallen. Kände mig lite vuxen när jag gick och strosade bland chark, ost och skaldjursdiskar sådär på fredags eftermiddagen. Tycker alltid att det är supermysigt att gå omkring i Saluhallen och njuta av alla dofter och synintryck, detta var något jag saknade då jag bodde uppe i Gävle. När jag kom hem runt tre tiden så regnade det fortfarande om inte mer. Helt slut var jag så jag bestämde mig för att vila mig en stund. Hade egentligen planerat att åka hem till en klasskompis som fyllde 21 och käka tårta men jag kände mig så himla seg och huvudet värkte som f*n så jag bestämde mig för att bli hemma och käka smörgåstårta i stället. Kan nog konstatera att skitväder ibland även gör mig skittråkig! Tog lite bilder igår ute på Lindholmen för er som kanske är lite nyfikna på vart jag går i skolan och hur min dag brukar se ut...



Läppstiftet utanför bussfönstret.



Utsikten från bron.



Buss 99 mot Lindholmen.



Skolan...



Mot kajen.



Höstlöv på kajen.



Segelbåt vid kajen.



Ericsson, fin utsikt för dem som jobbar där.



Saga-huset.



Chalmers- where the action happens!



Bye Bye =)

Puss och Kram på er alla och hoppas att ni får en trevlig helg.


Ordinary Tuesday...

Idag var det slut på den långa ledigheten för min del och dags att gå till skolan igen. Att vara ledig torsdag till tisdag är något jag inte alls har något emot utan skulle gärna vara det alla veckor framöver. Lite segt var det att masa sig iväg till skolan men jag får inte klaga när jag faktiskt bara hade en lektion och började kl: 13.15! Samma sak blir det imorgon så ikväll tänkte jag vara uppe riktigt länge. Är en riktig nattuggla så jag sitter nog i alla fall uppe till två, minst... För att bara ha haft en simulatorövning idag så är jag ganska så seg men jag tror att det tråkiga vädret nog gör sitt. Dimman sen igår har inte lättat utan ligger nu tjockare än någonsin och omsluter Göteborg som ett duntäcke. Någon promenad för mig blir det inte ikväll utan jag såg precis att det finns ett nytt "The Hills" avsnitt på MTV.com så det tänkte jag kolla in. Sitta inne och kolla på en bra serie och dricka te och äta snusklubba lockar mer än en något annat just nu.



Nostalgitripp - Snusklubba, en perfekt blandning av sött och salt.

Inatt är det val i USA och jag håller verkligen tummarna för att det blir Obama och inte McCain, vem hoppas ni på ni som nästa president i staterna?



Imorgon kommer jag sitta bänkad framför tv:n exakt kl: 22.00 då det är premiär för
"The Tudors" på SVT1, missa inte det mina vänner!

Nu ska jag göra mig lite mintte och sätta mig till rätta i storfotöljen.
Hoppas ni andra för en bra kväll/natt.

Puss och Kram =)


Ghost Town!

Tog mig precis en kvällspromenad ute i dimman och denna kväll kändes Landvetter riktigt spöklikt. Dimman låg tjock och det var riktigt rått ute som det bara kan bli här nere i Göteborg. Trots detta var det skönt att vara ute och gå och samtidigt rensa tankarna.
Tog lite bilder under promenadens gång:



Grannens träd.



Tunneln som jag fruktade som barn...



Gatlampor som jag tycker så mycket om!



En spöklik björk...



Blöta höstlöv, snart ligger förhoppingsvis snö i stället på marken.



En grind och inte mycket mer.



Inga cyklister syntes till.



Det var så kallt ute att jag fick en släng av brainfreeze!



På min gata i stan...



Hemma igen och helt slut i kroppen.

Nu ska jag snart sova så god natt allihop!

Puss och Kram =)


Sex Säljer?




Sunday So Soon...

Idag är det söndag men jag har inte riktigt fattat hur snabbt den här veckan har gått, tror nog att det bara är torsdag eller nåt. Den här veckan har mormor, morfar och Mimmi varit här nere och hälsat på och vi har haft det supermysigt trots att jag inte varit hemma så mycket på grund av sena skoldagar. Har känt mig lite som Sveriges mest osociala barnbarn och syster men vad ska man göra när man börjar kl: 08.30 och slutar 17.00? En dag slog jag nog rekord när jag började kl: 17.15 och var hemma från skolan lite efter 23.00! Den dagen var jag inte på mitt gladaste humör kan jag ta och tala om...
När alla åkte tillbaka hem till Gävle kände nog både jag och pappa att det var konstigt när huset blev tyst och tomt. Nu är det bara vi två men jag tycker vi har haft fullt upp ändå. Igår var vi på stan hela dagen. Vädret var kanon så det var en perfekt dag för att strosa omkring på stan. Efter några timmar på stan så avslutade vi dagen med att gå på Hem & Vill-mässan på Svenska Mässan. Dem första vi ser när vi hade kommit in på mässan var två gamla bekanta som vi nog inte träffat på cirka 8 år så det var riktigt kul att stå och prata lite och tror det eller ej så kändes det precis som förrut. Efter mässan var vi båda lagom möra i både ben och fötter så vi bestämde oss för att åka hem och laga lite middag. Så mycket som vi gick den dagen så hade det varit roligt att ha en stegräknare på sig för att se hur många steg det egentligen blev.















Trots att jag idag fortfarande var mör så gav jag mig ut på en riktigt lång promenad i solskenet och det kändes riktigt skönt att gå i sin ensamhet med iPoden som enda sällskap. Dagens mest hörda låt som jag också fått på hjärnan är The Scripts
" The man who can´t be moved", bra låt som passar perfekt för höstpromenader:
http://www.youtube.com/watch?v=qw-J8kC5DHo

Denna helg har varit fylld av underbart väder och batteriladdning. Har känt mig ganska så trött och seg så att bara ta det lugnt och njuta av ledigheten har varit välbehövlig för min del. Vad har ni själva haft för er?

Nu ska jag slå mig ner i stora fotöljen i vardagsrummet och läsa "Det Svarta Spelet".

Puss och Kram på er =)


RSS 2.0