Packat och Klart!

Har nu laddat med en drink samtidigt som jag har packat min väska inför morgondagens resa mot Gävle. Tycker att det känns bra att resa mot lite nordligare breddgrader så man kanske får den där vita julen man alltid drömmer om...?
Ska bli kul att få träffa alla och riktigt rå om dom nu på lovet, ska verkligen ta vara på varje stund med mina nära och kära. Har vikt klädesplagg efter klädesplagg och jag har kommit underfund med att jag nog inte ens kommer att använda hälften av allt som jag packat ner. Städat lite på rummet har jag också hunnit göra och fått ordning på mina lite för tidiga julklappar som jag fått av pappa, tyckte det var lite onödigt att släpa upp klapparna till Gävle. Fick dock inte alla nu men jag är redan nöjd och belåten så jag undrar vad mer min pappa har hittat på. Fick ett paket med parfym och bodylotion samt en massa trevliga böcker som jag länge gått och trånat efter.
Undrar vad tomten kommer med mer?



Min goda drink som jag blandade själv i ett av mina nya Caipirinha-glas.



Berg av kläder och annat smått och gott.



Väskan är packad och klar!



En rejäl klunk av drinken behövdes efter allt slit.



Kaos på sängen...



Till slut fick jag lite ordning på mitt skrivbord som annars ser ut som tredje världskriget!



Snart ses vi sötisar =)

Nu ska jag slappa framför tv:n, läsa lite och sedan knoppa in för imorgon blir det en lång resa. Kommer såklart blogga från Gävle så jag hade inte planerat att ta en BlondinBella paus på typ en vecka nu under lovet.
Hörs och ses snart kära vänner!

Puss och Kram på er allihop och God Jul och Gott Nytt År =)


Frisk På Fridas Sätt?

Som ni kanske läst i tidigare inlägg så tampas jag nu med en förkylning som heter duga. Trots detta så har jag inte tagit en enda tablett eller använt någon nässpray över huvud taget. Vet inte riktigt varför men jag har aldrig varit en sån som knaprar piller för minsta lilla utan jag försöker i stället vila och äta mig frisk. Vet inte om detta fungerar men jag inbillar mig i alla fall att det hjälper att äta mycket frukt och grönt samt dricka varmt och sova minst 8 timmar varje natt. I dag smällde jag i mig en halv landgång till middag med räkor och kräftstjärtar (landgång = en avlång smörgåstårta). Efter detta blev det några praliner ur Paradis-asken och nu har jag precis ätit en massa jordgubbar, en tomat, en paprika och druckit en massa färskpressad blodapelsinjuice. Laddad med en massa vitaminer och mineraler hoppas jag nu på att jag bara kommer att bli friskare framöver och inte bli sjukare än vad jag redan är, fysiskt sjuk talar jag om nu.
Psykiskt vet jag redan att det är något fel på mig, hehe!




Har ni någon bra huskur som ni kan tipsa mig om?

Puss och Kram önskar sjuklingen =)


Fridas Frestelser:

Sakerna jag frestas mest av just nu. Så dyra men så snygga, verkligen se men inte röra:





Mulberrys "Clipper Bag". Den perfekta weekendbagen i utsökt läder som fullkomligt smälter mellan fingrarna. En riktig pärla som blir min/din för lite mer än 8000 kronor.







Missoni påslakanset och pläd vars prislapp för mig än så länge är okänd, priset spelar ändå inte så stor roll när man vet att man bara kommer kunna drömma om dessa.



Christian Louboutin skor skulle passa perfekt i min garderob,
prislappen på dessa passar inte min plånbok lika perfekt dock.



Frey Wille armband i emalj och guld som jag gärna skulle ha i min smyckessamling.



Doftljus från Manolo Blahnik som tydligen ska dofta helt fantastiskt. Tycker däremot inte att det är värt 400 spänn för ett ljus, hur gott det än må dofta.





Vilken väska som helst från Marc Jacobs...



Parfymen "Flowerbomb" från Viktor & Rolf.
En av mina favoritparfymer men som är lite i dyraste laget om ni frågar mig,
speciellt om man slösar lika mycket som jag med dessa doftande droppar.



Lyxigt smink skulle då jag inte säga nej till i första taget.

Frestelserna där ute är många men det gäller att kunna stå emot och säga nej,
ibland i alla fall!

Vad är ni själva svaga för?

Puss och Kram =)


Fredagspuls!

Har idag varit ute på stan med pappsen för att handla de sista julklapparna. Kände mig nästan som en sill i burk när jag gick runt i butikerna. Inga julklappar blev inhandlade men jag köpte faktiskt 2 stycken bh:ar, ett nattlinne och en randig topp till mig själv. Såg inne på NK att de hade börjat sälja "Disney Couture" smycken som jag tycker så mycket om.
Blev lite sugen på ett nytt smycke därifrån men man får ju se vad tomten kommer med...
Smycken, väskor och parfymer är nog det som jag skulle kunna köpa hur mycket som helst av. Kom på mig själv med att jag faktiskt just nu har hela nio stycken parfymer, kanske lite onödigt men jag kan bara säga att jag gillar att variera mig och ha olika parfym beroende på humör och årstid. Idag hade jag på mig mina nya Calvin Klein armband som jag fick när jag fyllde år och jag fick flera komplimanger för dem när jag skulle betala inne på butikerna. Tycker det är roligt att ha något som inte alla har.
Dessa armband tror jag faktiskt att jag är ganska ensam om:



Gick en sväng utanför NK och tittade på deras julskyltning. Tänkte på när jag själv var liten och gick utanför med mamma och skulle stå och titta vid varje fönster hur länge som helst. Även fast jag nu är lite större så tyckte jag ändå att det var mysigt att stå där med alla andra och beskåda spektaklet. Kom på att Göteborgarna är roliga ändå. Trots att det idag var 5 plusgrader så hade alla klätt på sig tjocka parkasar eller stora pälsar. Själv gick jag runt i skinnjacka och jag klarade mig bra, tacka vet jag lite späck som värmer. Göteborgarna kanske är ett gäng frusna själar som endast tinar upp om man pälsar på dem rejält? Min förkylning känns inte ett dugg bättre men jag hoppas att jag känner mig lite piggare till julafton, sjuk på självaste julafton är nog det sista jag vill vara. Har ni andra klarat er eller har ni precis som mig åkt på den obligatoriska vinterförkylningen?

Nu ska jag göra mig lite te och kolla på Sex and the city,
kanske den bästa medicinen när jag tänker efter.

Puss och Kram allihop =)


Det Är Det Lilla Som Gör Det...

Idag och igår har jag haft lite smått "Tyck Synd Om Mig" dagar...
Känner att jag tyvär håller på att bli sjuk, känns som sämsta möjliga tajming. Kroppen känns piss och igår så fick jag en känsla av att jag var den mest ensamma människa i världen. Jag fick ett litet ryck och gav mig ut på en promenad för att tänka på något annat. När jag var på väg tillbaka mot huset så släcktes alla gatlampor och det blev helt svart. Såg inte ens vägen framför mig och hjärnan började såklart spela mig en massa spratt. Fick för mig att det stod någon bakom det trädet eller att någon gick bakom mig. Efter ett tag när mina ögon vant sig vid mörkret så såg jag hur tjock dimman låg över Landvetter och att det faktiskt bara var jag som var ute och promenerade klockan 01.00 en onsdagskväll/natt. Trots att jag hade känt mig så ensam innan så kändes det så avkopplande att det var alldeles tyst och stilla omkring mig. Musiken från iPoden och mina egna tankar var det enda som hördes i den tysta, svarta natten.

Idag har jag sovit väldigt länge och försökt börja packa inför min Gävle resa. Gick väl sådär så jag och  bestämmde oss för att åka och strosa i affärer i stället. Efter några små inköp så blev det faktiskt middag på MAX, inte fy skam om ni frågar mig. När jag kom hem såg jag att Elin hade ringt så jag ringde upp henne och vi pratade i över en timme. Fast vi bor så långt ifrån varandra så är det skönt att veta att man oavsett avstånd alltid kan nå varandra och prata ändå. Vi pratade om allt möjligt, speciellt om saker man aldrig kan prata om med killar. Killar förstår inte en del saker och ska jag vara ärlig så är det nog bäst att bara acceptera detta faktum. En del saker ska man helt enkelt prata om med sina tjejkompisar och inte blanda in det motsatta könet över huvud taget. Trots att jag kände mig lite nere idag så fick vårat lilla samtal mig på mycket bättre tankar, det är ju faktiskt små saker som detta som kan göra den allra största skillnaden!

Puss och Kram =)


BBD (BlondinBellas Dagbok)

Människan har fått ett eget tv-program: http://www.youtube.com/watch?v=PnhMNjWOC-Q



Puss på er =)


Pink Persson...

Idag har dagen gått helt i rosa. Jag vaknade upp i min säng som är bäddad med påslakan med en touch av rosa, jag åt en macka med skinka på (rosa skinka), borstade tänderna med min rosa tandborste, tog på mig en puderrosa tröja och packade ner pennor inför tentan i mitt rosa pennfodral. Kände att mitt liv behövde fyllas med något annat än plugg så en färg som piggade upp behövdes. Ska börja packa lite snart inför Gävle så jag inte glömmer något och det blir panik i lägret. Tror inte i alla fall att jag kommer att glömma en viss DVD som mina söta vänner Elin och David idag påminde mig om, hehe...











Nu sitter jag åter igen och försöker plugga till den sista tentan, tror nog att vi ska gå imorgon några från klassen och fira att tentorna äntligen är över. Vad pysslar ni själva med? Skulle vara kul om ni skrev lite kommentarer och delade med er.
Kommentera gärna mera helt enkelt!
Hoppas i alla fall att ni har lite mer liv än vad jag har för tillfället.

Puss och Kram på er =)


Vad Ska Man Göra?

Vad ska man göra egentligen?
Picka på en gammal fimp?
Picka på tappad korv?

Nej tyvär för min del det blir plugg resten av den här kvällen...

Hoppas ni spenderar denna afton på ett trevligare sätt!

Puss och Kram allihop =)




Foto Frustration!

Idag har verkligen varit en kass dag, en riktigt jävla skitdag om jag ska vara ärlig!
Dagen började med en tenta som jag hade pluggat alldeles för lite till och därför inte kunde mycket av. Efter tentan hade jag bestämt mig för att ta bussen tillbaka till stan och gå och kika lite i affärer och ta kort i en sån där fotoautomat
(Tänker alltid på den här Sällskapsresan klassikern när jag ser en sån):
http://www.youtube.com/watch?v=pvIvvK-Msa0

Inte nog med att det var pinsamt att behöva sätta sig i det där fotobåset utan när jag väl stylat klart mig, justerat den förbaskade stolen och tagit korten så kommer inga jävla kort ur från maskinen. Va fan tänkte jag och tog rulltrappan upp mot kundtjänst. Uppe på kundtjänst var det en trevlig tjej som informerade mig om att hon tyvär inte kunde hjälpa mig utan jag var tvungen att ringa ett nummer som stod nere på automaten. Jippi tänkte jag och fick snällt åka ner igen. När jag hittat numret ringde jag och blev satt i en telefonkö, blev ganska så irriterad och det hela blev inte bättre av den trevliga truddelutten som spelade i mitt öra medan jag väntade på min tur. Till slut kom jag fram och fick prata med en allämnt förvirrad människa. Jag uppgav mitt namn, vart jag ringde ifrån och vilken automat det gällde. Kvinnan i luren berättade att dennna automat redan blivit felanmäld och borde ha varit avstängd. Icke sa nicke utan NK kunde inte bemöda sig att skriva trasigt på maskinen. Kvinnan frågade om mitt kontonummer för att jag skulle kunna få ersättning, nu var det jag som plötsligt kände mig förvirrad. Jag som tyvär inte kan sånt där i huvudet frågade om jag fick lov att ringa upp och det fick jag tack och lov. Nu har det i alla fall löst sig med pengar och jag fick tillslut mina foton men inte i en automat. Efter den här incidenten så ringde jag i ren apnik till min mamma och frågade om hon visste någon annanstans som man kunde ta såna där foton. Mamma hade ingen aning och inte jag heller. När jag gick där och var som mest irriterad samtidigt som mamma fortfarande var i luren så såg jag en skylt där det stod "Fotograf, ID-kort, passfoto mm". Kanon tänkte jag och följde pilen upp till en fotograf som låg nästan bredvid NK. När jag kom upp till studion var där en annan tjej som också hade tagit samma typ av kort som behövde, kunde ju inte bli bättre tänkte jag. Fotografen var en trevlig karl och han visade vart jag kunde hänga av mig, lite syling framför spegeln blev det ju såklart innan jag placerade mig framför kameran. Vilken tur tänkte jag som hittade det här stället när mannen hade tagit sina bilder och printat ut fyra små fyrkanter som han lade i ett kuvert. Mannen flinade sådär lite falskt och sa "Titta här va bra du blev" innan han stoppade ner fotona i kuvertet och började gå mot kassan. 200 kronor blir det här kalaset sa han och jag höll på att svimma. Okej att jag visste att det skulle vara dyrare att ta såna här kort hos en fotograf men inte TRE gången så dyrt som det hade kostat nere i automaten... Kanske har jag blivit lurad men just då orkade jag inte bry mig, är glad för att jag fick några foton över huvud taget. Efter att jag betalat det hutlösa priset tog jag mig en sväng till H&M där jag tröstshoppade en kort kavaj och efter det kände jag mig riktigt nöjd när jag sedan gick mot bussen. Vilken dag det har varit och nu väntar ännu mera plugg, tyvärr...
Hoppas att ni  andra har haft en bättre dag med lite färre missöden!



Puss och Kram =)


Söndag...

Sitter just nu vid datorn och försöker plugga till inte en utan TRE tentor som jag ska ha nu innan vi äntligen får jullov. Lite segt men livet stannar inte upp för det! Igår blev det lite galej och det var skönt att tänka på annat än sjövägsregler för ett litet tag. Emma som jag jobbade med i somras på Liseberg har precis flyttat så jag blev först bjuden till henne på lite glögg, drinkar och lägenhetstitt innan det var dags för oss att ta 5:ans spårvagn ut mot Friskväderstorget och Johans, Edits, Johnnys och Helenes inflyttningsfest. Emmas nya lägenhet låg precis bakom Ullevi och låg i en gammal industrilokal. Lägenheten hade världens takhöjd och kändes precis som en studio apartment i New York, skulle lätt velat bo där själv. Huset som var ett studenthus hade en gigantiskt takterass, där måste vi grilla i sommar under någon bra konsert som är inne på Ullevi. En massa snygga killar bodde även i byggnaden så hon kunde nog inte fått en så mycket bättre lägenhet. Efter en massa glögg, pepparkakor och drinkar begav vi oss mot brunnsparken och spårvagn nummer 5. På spårvagnen var det fullt ös så där blev vi verkligen peppade. När vi hoppat av på rätt hållplats såg vi huset och gick mot lägenheten. Ett annat par gick hela tiden framför oss men vi vågade inte fråga om dem också skulle på inflyttningsfesten. Väl i hissen så insåg vi att vi skulle till samma ställe så då var det bara att vara trevlig och hälsa. Lägenheten som var gigantisk och superfräsch var fylld av glada människor och två hundar. Vi gick först in i köket och ställde in det drickbara vi hade med oss i kylen. Efter ett glas bål och ett varv med en massa handskakningar tog Emma fram sitt Singstar och då drog festen igång på allvar. Innan vi kom hade det spelats Guitar Hero men folket ville hellre köra Singstar. Alla hade superroligt och var nöjda och glada. En kille vid namn Johan var kanske lite för glad och stötte järnet på mig. Hans händer var överallt och alltid var det samma kommentar, "Oj jag råkade visst lägga handen på ditt bröst, nu kom jag visst åt din röv"! Vilken lirare alltså. Timmarna gick och Johan var fortfarande på som fan. Jag, Emma, Johnny och en kille från Jönköping satt och pratade och hade det trevligt när Johan började klänga på mig ännu en gång. Han lutade sig mot min rygg och viskade diverse saker i mitt öra då jag på skoj sa till honom; "Du lägger väl inte på min rygg". Nej då sa han och garvade... Efter ytterligare några timmar så stod jag och Emma ute i hallen och snackade med några tjejer som bodde i samma hus. Mitt i vår konversation så hör vi det ljud som jag hatar allra mest, någon spyr! Vi tittar efter och ser att det är Johan som sitter på den plats vi tidigare satt och pratade och spyr som en galning. Kunde inte låta bli att tänka för mig själv att det va tur att inte vi satt kvar där borta och att spyan som var röd/rosa kom på golvet och inte över hela mig...
Efter att Johan lagt en pizza kände vi att det nog var dags att dra sig in mot stan igen. Vi tog våra jackor och sa hej då till värdarna/värdinnorna och gick mot spårvagnen. Väl inne i stan så gick vi till McDonalds vid Brunnsparken och käkade två cheezeburgare var. Efter burgarna tog vi spårvagnen mot Gårda och Emma nya place. Väl i Gårda kände vi båda att det hade varit en rolig kväll men att vi definitivt drog vid rätt tillfälle från festen. Vi sa hej då till varandra och mätta och belåtna skiljdes vi åt. Pappa kom och hämtade mig och det var så skönt att sedan åka hem mot Landvetter och sängen som väntade på mig. I och med att det blev ganska så livat igår så var jag ganska så seg idag. Trots detta så ställde jag min väckarklocka så jag inte skulle sova bort hela dagen. Gick upp i hyffsad tid och har sedan ägnat dagen åt att plugga, tvätta och bädda rent i min säng. Tänkte att jag skulle belöna mig själv med en nybäddad säng nu när jag pluggat järnet. Imorgon har vi tenta kl: 08.30 och det är inget jag direkt ser fram emot. Något jag däremot ser fram emot är att det snart är jul och nyår som jag kommer att spendera uppe i Gävle med mina nära och kära. Längtar...

Hoppas att ni andra hade en bra helg!

Puss och Kram =)


Cruise & Katie:

Hittade dessa vackra bilder på Tom Cruise och Katie Holmes (TomKat) när de båda skymtar i senaste numret av "The New York Times Style Magazine":

Cruise in the Times

Woe is Kate

Tom Cruise: What a Pimp

Katie Holmes: New York Times Style Section


katie-holmes-tom-cruise-ny-times.JPG

Vad tycker ni om bilderna?

Puss och Kram =)


En Man I Manchester =)

Fick idag till min stora förtjusning en för tidig julklapp av David, Fredrik och Elin.
Julklappen var ett MMS med en bild på en manchesterklädd man som posade järnet (mannen i fråga var ingen mindre än Fredrik själv).
En bild säger mer än tusen ord...
Tog för ett tag sedan en lång promenad ute i kylan. När jag nästan var framme vid huset så började det snöa. Snön föll superlångsamt så det såg nästan ut som om snöflingorna stod stilla i luften. I gatlampornas sken såg snön ut som stora glitterkorn som långsamt, långsamt föll mot marken.



Nu ska jag försöka plugga lite grann. Ha det så bra allihop!

Puss på er =)


Emils Stalltips:

Fick ett tips av min käre vän Emil om ett YouTube-klipp som tydligen skulle vara superroligt. Kollade in det och garvade en hel del åt det sjuka klippet. Känns som att det endast är japaner som kan komma på en sån här crazy idée. Titta och bedöm själva...
Get Ready For Airsex, It´s The Sex Version Of Airguitar:
http://www.youtube.com/watch?v=9WCI3jJ27AI



Air: http://www.youtube.com/watch?v=CyLo9-Voy5s

Puss och Kram =)


Puss På Er =)

Vaknade imorse av att jag fick paket och blommor av pappsen på stora dagen. Uppvaktandet forsatte sedan med en massa "Grattis" i skolan, via SMS, på telefon, på Facebook, i brevlådan och på Grabbarna Grus blogg!
Skulle vilja tacka alla er söta som kom ihåg lilla mig på min stora dag =)
Känner mig jättetacksam och lite rörd, ni gjorde alla den här dagen ännu mer speciell.
När man som jag är född på 80-talet så passar denna låt en dag som denna.
Titta och lyssna på den här sköningen: http://www.youtube.com/watch?v=-CuuJ0LnEAk

Puss på er alla!







Birthday Baby!

Imorgon mina vänner är det Nobeldagen men också min födelsedag!
Tycker på något sätt att det inte längre är något speciellt med att fylla år,  fyller man 19 så är det verkligen inte speciellt. Tittade nyss på gamla kort och kunde konstatera att tiden verkligen har gått och det fort, både på gott och ont...
Här är några bilder på mig genom åren:



Jag och Mimmi på min födelsedag. Gillar verkligen sidenpyjamasen, superhet ;)



Jag, Mimmi och Pappa på balkongen i Spanien. Mamma fotar!



Jag och min absoluta favoritlärare Helene på min skolavslutning i 3:an.



Jag i min fina prinsessäng.



Jag och Mimmi på Finlandsfärjan. Alltid matchande kläder!



På Muminland med Mumunklubba! Även här med matchande kläder.



Som ni ser så har jag alltid älskat glass!



Här är jag på min farmors begravning och ser därför lite ledsen ut.



Jag med en hund som vi en gång passade.

Nu ska fixa lite middag, imorgon hoppas jag däremot att det blir ett restaurangbesök.
Det kanske även dyker upp några trevliga paket, om jag har tur alltså!

Puss och Kram =)


Perssons People:

Satt idag på bussen och kunde inte undvika ett samtal mellan två grabbar längst bak.

Kille 1 frågar: Va fan är det där för någonting?

Kille 2 svarar osäkert: Vadå?

Kille 1 frågar fundersamt: Är det rakskum?

Kille 2 svarar: Antingen det eller så är det shampoo!

Kille 1 frågar högt: Va fan har du shampoo i örat för?

Kille 2 svarar irriterat : Jag har väl duschat och sen glömt det där!

Kille 1 säger välmenande: Du måste ju ta bort det. Det är en rejäl klick ska du veta.

Kille 2 med klicken i örat blir irriterad och skriker: Va fan!
Sedan börjar han maniskt gräva i örat och får till slut bort den rejäla, vita klicken.

Vilka bekymmer en del har...
Kan bara inte låta bli att fundera över hur man ens kan gå ut med en stor, vit klick i örat utan att ens märka det? Skulle inte ni det?
Människor slutar aldrig att förvåna, och tur är väl det!

Puss och Kram på er =)


Lucky To Be Me...

När man läser bloggar som denna förstår man verkligen hur bra liv man egentligen lever!
Visst har man dåliga dagar och man kan känna att man saknar en del saker. Dessa dagar tycker jag att det är viktigt att tänka på de människor som inte har det så lätt och faktiskt kanske rent ut sagt drömmer om det som du och jag redan har och oftast tar för givet...

Bloggen som fick mig att tänka till: http://snigelbebis.blogg.se/

Något att tänka på eller hur?




Puss och Kram =)


Battle Of The Bloggers?

Såg för ett tag sedan att min favorit Storstadspojke Nils har börjat göra videobloggar där han härmar andra bloggare. Så himla roligt och sjukt likt...
Gick nyss in på MOGI:s blogg och kunde konstatera att hon kanske inte uppskattade Nils imitaion av henne lika mycket som jag...
Kanske trampat på en öm tå där Nisse?
Titta gärna på dessa klipp och bedöm själva vem som gör bästa imitationen.
Frågar ni mig så vinner Nisse med hästlängder!

Nils as MOGI
http://www.youtube.com/watch?v=Yh5m0sEoHzM&eurl=http://storstadspojken.se/

MOGI as Nils:
http://www.youtube.com/watch?v=_I7oPbHqQpg&eurl=http://mogis.se/

http://www.youtube.com/watch?v=Y2403bock2I&eurl=http://mogis.se/


Puss på er allihop =)


Britney Is Back!

Tittade precis på Brittans nya video till låten "Circus". Man förstår varför hennes nya singel och album faktiskt heter "Circus" för det är precis så som hennes liv varit det senaste året. Efter ett X antal rehab besök verkar det däremot som Britney äntligen rest sig ur askan och är nu redo för att ta världen med storm. Go Britney!

It´s Britney Bitch: http://www.youtube.com/watch?v=1zeR3NSYcHk




I´m Back...


Söndagsnöje =)

Idag är det söndag och jag har nästan knappt varit innanför dörren. Har spenderat hela dagen på stan tillsammans med Sofie, en av mina allra äldsta vänner. Blev överlycklig då Sofie SMS:ade mig och frågade om jag ville gå på bio med henne. Vi åkte in med bussen och började med en liten shoppingrunda på stan, avrundade med en fika och avslutade med en bio. Filmen vi såg hette "Bolt" och var en ny Disney-film som har premiär i slutet av januari 2009, förhandvisning var det minsann och vi fick till och med en gratis godispåse och en spökreflex. Filmen var superrolig och hade så många härliga karaktärer, min och alla andras favorit var den knubbiga lilla hamstern Roffe! Roffe rockade och lyfte filmen till oanade höjder, den lilla bollen rullade rakt in i mitt hjärta. Efter bion tog vi bussen hem och jag kom faktiskt precis innanför dörren. Söndagar brukar vara en dag som jag normalt inte brukar tycka så värst mycket om men den här söndagen var faktiskt riktigt trevlig. Söndag, kanske inte veckans värsta dag ändå?

Hoppas att ni andra haft en bra helg.

Dagens Doft som jag spanade in på stan:


Ed Hardys nya doft. Något för dig som är ute efter en ny parfym som doftar gudomligt!

Puss och Kram =)


Love It!

Kolla in snyggaste T-shirten jag sett på länge. Supercool tycker jag...
Den lyckliga ägaren heter Oskar Smedstad.

Oskar Smedstad

Bild: Stureplan.se


Money Banks Talk To Me...

Vilken snubbe alltså, vilken snubbe säger jag bara...
Money Banks = R Kelly-mannen.
För er som inte vet vem Money Banks är så måste ni bara kolla in det här klippet: http://www.youtube.com/watch?v=uZWZdMzFiFs&feature=related

Moneys favorit, R Kelly med låten "Real Talk":
http://www.youtube.com/watch?v=ikI4fN5YurY




Puss på er =)


The Boys Are Back In Town!

Pratde idag med Elin och hon påminde mig faktiskt att tre av mina killkompisar (Grabbarna Grus) faktiskt har en blogg som jag helt har glömt bort. Riktigt roligt tycker jag när killar bloggar, ger lite välbehövlig variation när nästan alla bloggar tyvär skrivs av tjejer och mest handlar om smink och "Dagens Outfit"-bilder...
Fler män i bloggvärlden tack!

Här har ni Grabbarna Grus blogg: http://cdf.blogg.se/

En annan toppenblogg enligt mig är Storstadspojken Nils blogg: http://storstadspojken.se/
(Nils är förövrigt BlondinBellas pojkvän för er som inte redan visste detta).

Puss och Kram på allihop =)



http://www.youtube.com/watch?v=1FmPhJkdTwU&feature=related



Skärpning...

Idag är jag besviken på mig själv!
Jag borde plugga men börjar istället städa och tvätta.
Jag har faktiskt kommit underfund med att jag har alldeles för mycket kläder,
måste sluta köpa nytt och istället använda det jag redan har.
Jag har blivit superdålig på att blogga, måste verkligen skärpa mig med uppdateringen innan alla mina läsare överger den här bloggen för gott.



Nu sitter jag däremot och pluggar samt bloggar lite på sidan av.
Det börjar ta sig mina vänner...
Lite senare blir det gött mos och korv från "Oves" till middag, inte helt fel om ni frågar mig.

Ska återvända till ARPA-pluggandet men ni får ha det så bra allihop.

Puss och Kram =)


A Trip Down Memory Lane!

Idag hade jag turen att få börja skolan klockan 13.15 och spenderade därför morgonen med att lungt och stilla, duscha, göra mig i ordning och sedan äta frukost framför "Karlsson På Taket" som till min stora förtjusning visades på TV1000 Family. När jag var liten var det många av mina kompisar som var rädda för Karlsson, inte jag som tyckte att mannen var ett geni. Det krävdes ju faktiskt sin karl till att kunna skrämma bort farliga inbrottstjuvar och att tigga till sig en massa godis, godis som dessutom skulle fungera som medicin. Karln kunde måla tuppar som ingen annan, gå omkring på taken och hitta på en massa bus (favoritbuset var såklart när han placerade falukorv runt omkring Gullfia) och trots att han var lite elak så såg jag att där innerst inne fanns en liten osäker, rädd och ensam kille som bara ville bli omtyckt och hitta sig en kompis (det förstår väl vem som helst att det skulle bli ensamt att bo däruppe själv på taket)!



Karlsson, en sån karl säger jag bara. Nog om Karlsson...

Idag när jag skulle ta bussen till skolan var jag med om det mest läskiga. När bussen stannade vid "Lilla Bommen" så ser jag en kvinna som går utanför mitt bussfönster och hon ser ut som en kopia av min döda farmor. Min lilla älskade farmor dog när jag bara var fem år men ändå så minns jag henne klart och tydligt. Hon var alltid glad och positiv, världens snällaste var hon nog eftersom hon alltid skämmde bort mig med fina kläder/leksaker och en massa god mat (hon fick mig att älska grevé ost, leverpastej och mimosasallad). Alltid hade hon Läkerol askar högst upp i skafferiet, ibland var det askar med vita hårda pastiller som smakade mint eller mjuka gula med citronsmak. Jag minns henne fortfarande trots att tiden går. Jag minns hur hon och farfar alltid hade matchande kläder, gärna i rosa och beige. Världens bästa farmor finns inte mer men hon kommer alltid att finnas i mina tankar.
Lilla Mary Lillian, min farmor för alltid!

Puss och Kram på er =)


RSS 2.0