Skepp Ohoj!

Igår blev det en premiärtur med flippern/båten och årets första dopp, tre sammanlagt... Vädret va underbart, vattnet alldeles stilla och maten vi grillade blev supergod. En superkväll helt enkelt! Ikväll lättar vi ankar igen och ger oss ut med mycket mer i matsäcksväg och vi tar sikte mot Limön. Jossi fyller år idag så det blir kanske utgång lite senare om inte havsluften tagit musten ur mej helt. Ska packa min lilla väska med badkläder och annat dylikt nu. Hoppas att ni andra får en härlig kväll.

image246

Härlig bild på en härlig båt!

Puss och Kram allihop.


Balbakis...

Idag vaknade jag hyffsat tidigt trots att gårdagen spenderades ute på Engeltofta då det vankades studentbal. Alla va där, nästan i alla fall och uppklädda till tänderna. Kamerablixtarna smattrade för fullt och människor som jag knappt känner ropade mitt namn, skulle då rakt ALDRIG vilja vara kändis! Kvällen bjöd på mycket trevligt umgänge, goda drinkar och hyffsad mat. Efter en så lyckad bal så känner jag mej idag både mör och seg men jag har kurerat mej så gått det går med McFlurry, Chicken Burger och lite stekning ute på altanen. Mamma och Peter är just nu och sjösätter vår båt så imorgon blir det förhoppningsvis en liten tur och kanske årets första dopp...
Hoppas att ni andra fick en alldeles underbar bal för det fick i alla fall jag.
Ska ladda inför "Dirty, Sexy, Money" ikväll och kolla på diverse bloggar innan klockan slår nio. Har själv varit lite dålig på att uppdatera på min egen blogg men det ska bli andra bullar framöver, jag lovar!
Ha de gött allihop och kolla gärna in den här underbara trailern till Sex and the City filmen som jag tidigare faktisk inte sett men som jag hittade idag på YouTube:

http://youtube.com/watch?v=Jo0Hkaft7Nc&feature=related

Enjoy!

Puss och Kram =)


Mammas Dag!

Idag är det mors dag och denna dag ska firas med presenter och tårtkalas med släkten hos mormor och morfar. Igår gjorde jag verkligen nada, förrutom att prata med Elin och David igår klockan halv tre på natten! Både samtalet och kvällen var trevlig trots att den inte var så händelserik. Kollade som säkert många andra på Eurovision. Ryssland vann och det var min mamma glad över, kanske inte heller så konstigt när en snubbe från Timbaland:s stall producerat låten... Har leget ute nästan hela förmiddagen och stekt i solen, tacka vet jag Hawaiian Tropic. Imorgon är det måndag och jag är ledig från skolan, så jäkla gött. Ska snacka med min käre far idag tänkte jag eftersom han varit på en liten visit nere i Malmö. Undrar hur det gick där nere för min urgöteborgare till pappa? Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan bege mej av ett par gator bort till Urbergsterassen och smarrig jordgubbstårta.

Hoppas att ni andra hade en bra helg!

Pussa och Krama på era mammor idag =)

image245


This Saturday Is A Sunny Day!

Har nyss kommit in efter en rejäl pressing och en Calippo Ananas/Citron på altanen. Solen skiner, det är lördag och jag har inget som helst som jag ska göra ikväll... Lite trist men jag känner nog att jag kommer att få tiden att gå ändå. Dagens klädsel har varit pyjamasbyxor, böljande vitt linne och uppsatta lockar från igår, solskyddsfaktor i ansiktet och lätt böja ögonfransar. Älskar lukten av solskyddfaktor, speciellt NIVEA:s som för mej symboliserar sommar. Ikväll blir det käk på altanen så det känns som att jag kommer att bosätta mej där ute för ett litet tag. Det vankas lax med go sås och förhoppningsvis någon smarrig efterrätt. Några Xider tänker jag avnjuta i solen och bara tänka på att det faktiskt äntligen är helg! Eurovison kommer jag nog inte missa men jag är faktiskt hemskt kluven till vem som kommer vinna, tror att det står lite mellan Charlotte och hennes look alike från Ukraina. Vem tror ni tar hem segern?

Nu ska jag ut i solen och hjälpa min lilla mamma i rabatten, flitiga Frida eller vad? Hehe...
Hoppas att ni andra får en bra helg.

Puss och Kram =)

image244


Söta I Stripes!

Satt och kollade runt på diverse bloggar istället för att plugga, inte helt olikt mej dock. Kikade in en sväng på Engla's Showroom och hittade den här supersöta bilden på Engla och hennes lilla dotter Jolie. Vill också bli en cool mamma en vacker dag och matcha mina kläder med mitt barns, gärna randigt precis som Engla här på bilden:

image243

Kanske blir jag en mamma som sitter och skriver tantsnusk i marin miljö och klär min unge i söt liten randig klänning?

Den som lever får se...

Puss och Kram =)


Burn Baby Burn

Har nyss käkat Sias nya glass med smak av chili/choklad. Ganska så god men attans vad stark den var. Brukar inte vara känslig mot lite spice men den här var stark på ett mystiskt sätt. Mystisk eller inte så åt jag ändå upp det som va kvar i burken, glass är ju alltid gott! Chili/choklad må vara mystiskt när det kommer till glass men toppen när det kommer till Lindt choklad, mums fillibabba...
Nu ska jag försöka få lite eld i röven istället och skriva klart hemprovet från helvetet!

image241

Puss och Kram på er alla =)


Cup Up?

Nu sitter jag och försöker skriva på mitt förbannade hemprov, knappt börjat men men...
Igår var jag och Elin på stan och till min stora förvåning så såg jag en reklamskylt utanför Nian med texten "It´s fun to cup up". Reklamen var för ett underklädesmärke men när jag tolkade texten så var det som att det ska vara roligt att förstora brösten och behöva köpa en större bh! Har läst på två av mina favoritbloggar, Natascha Peyres och Elita Löfbladhs om deras bröstförminskningaroch hur skönt det är för de båda att äntligen slippa de gigantiska implantaten. Trenden med plastbomber verkar allt mer avta och tur är väl det tycker jag, äkta vara är väl ändå bäst eller hur? Idag har jag själv legat ute i solen och förhoppningsvis fått lite färg på både ansikte och bröst. Ikväll åker mammsen och Peter på räkkryssning så jag blir barnvakt här och ska rådda med käk och att glinen lägger sig i tid. Nu ska jag försöka ta tag i hemprovet på allvar och sedan fixa lite mast åt både mej och kidsen. Ha de gött allihop och lycka till med hemprovet ni andra som olyckligtvis sitter i samma båt!

Puss och Kram =)

image240


Nattlig Rapport:

Sitter och häckar framför datorn när jag egentligen behöver plugga stenhårt inför mitt hemprov. Har känt mej lite ledsen här på kvällskvisten eftersom det börjar närma sig student och en eventuell flytt för min del... Utåt så tror alla att jag bara är glad hela tiden men om sanningen ska fram så tycker jag att det är jättejobiigt att kanske behöva lämna allt och alla som man tycker om här i Gävle. Det är på kvällarna då jag ligger ensam i sängen som jag tänker på det här extra mycket och då tycker att det känns extra jobbigt, undrar ibland om jag är den enda som tycker att det känns lite trist att livet kanske kommer att förändras drastiskt efter studenten? Förutom att studenten närmar sig så är det faktiskt mindre än en vecka tills det är studentbal. Idag köpte jag en ny väska som blev perfekt till klänningen. Känner att jag haft sån himla tur som hittat så bra och rätt så billiga grejer till balen, allas vår egen Jan Westmyr sa att det skulle gå på runt 10 000 kronor för allt som rör studenten men jag kommer nog undan med betydligt mindre än så! Skoldagen var ganska så slapp och söta Amanda tog kort på alla i klassen till krönikan, tyckte att jag gjorde rätt i att klä mig i marint tema. Pengar till studentflaket lämnades och nu har vi bestämt vilka personer vi ska åka hem till under vår flakfärd. Nu är det bara 21 dagar kvar och varje dag blir jag påmind tack vare tv-skärmarna som finns överallt på skolan, skönt men skrämmande på samma gång tyker jag att dessa tre år har gått så otroligt fort. Nu ska jag försöka somna och förhoppningsvis komma på bättre och gladare tankar.

Sov så gott allihop!

Natti Natti =)




Stångkorv För Hela Slanten!

Idag är det tisdag och jag känner mej både trött och på topp på samma gång. Skoldagen var kort och kändes onödig men människorna var extra roliga och trevliga idag! Elin, Cicci, David och jag hade nog den roligaste lunchen ihop som jag haft på länge och klassen hade kommit på en festlig idée inför krönikan, imorgon ska den bli verklighet förhoppningsvis... Betydelsen av ordet "stångkorv" har jag lärt mig idag och att slinka igenom ett trångt hål i ett staket när man går armkrok fyra människor i rad.

image238
 
Efter skolan gick jag och Elin in på Wedins för att köpa min balväska men efter att jag provat min balklänning när jag kom hem så insåg jag att väskan hade helt fel nyans, får lämna tillbaka den imorgon. Gick runt i klänning jättelänge och kände mej verkligen som en prinsessa, längtar verkligen till nästa onsdag då det är bal. Ikväll ska jag plugga och kolla på Gossip Girl, Andra Avenyn, Desperate Housewives och kanske något annat. Natten är visserligen ung men läxorna allt för många. Nu ska jag gå runt i huset med mina balskor för att förebygga ont i fötterna.

Ha de gött allihop!

Puss och Kram =)


Studentpresent?

Min mamma har sedan länge fråga ut mej om vad jag tänker önska mej i studentpresent?
Varje gång hon frågar så svarar jag alltid "Jag vet inte".
Så himla svårt att önska sig något när man tycker att man redan har allt man behöver.
Vad har ni andra där ute önskat er?
Skulle vara kul och höra så att jag själv får lite inspiration.

Hoppas på många bra tips från er läsare!

Puss och Kram =)

image237


Söndag I Sörby

Idag är det söndag och som vanligt så känner jag grov ångest inför att vardageen!n skall börja igen, speciell ångest har jag inför webdesignen imorgon. Sista gången så jag hoppas verkligen att jag hinner klart i tid med min hemsida. Den här helgen har liksom alla andra gått med raketfart, konstigt tycker jag eftersom jag verkligen har gjort NADA den här helgen! En annan grej som är konstig är att jag inte känt att det har varit det minsta tråkigt att bara vara hemma och ätit en massa god mat, kollat på tv och avsnitt av diverse tv-serier på MTV.com, legat i sängen och degat med massor av tända ljus och varit uppe sent och sovit bort alla dagar... Igår låg jag uppe till klockan fem på morgonen och kollade på en penisdokumentär på kanal5, sett den förrut men jag kunde bara inte sova. Ikväll blir det ännu mer tv för slanten. Tänkte kolla på Andra Avenyn, Sanningens Ögonblick och slötitta på någon film. Elin ska jag också försöka prata med innan jag släcker lampan inatt. Trots min ganska så icke händelserika helg så har det bara varit gött att vila upp sig lite och komma in i det vanliga livet efter Menorca.

image237

Hoppas att ni andra också hacde en bra helg!

Puss och Kram på er alla =)


Det Här Är Livet=)

Fredagkväll...
Ligger i sängen med datorn på magen.
Duntofflor på fötterna.
Tända vaniljdoftljus i hela rummet.
Två The Hills avsnitt som jag ska kolla på.
Ätit supergod middag och efterrätt.
Fönstret är öppet och utanför är det alldeles tyst och stilla trots att jag bor i Sörby.
Imorgon är det lördag.
Just nu känns livet toppen!

Hoppas att ni andra mår lika bra.

Puss och Kram =)


Allt Ska Fram...

Satt igår och slötittade på "Sanningens Ögonblick" på kanal5 och blev så förvånad när jag såg min förra granne Sandra i Göteborg vara med.
Hennes pojkvän som hon bor med sitter i stolen och ska svara ärligt på frågor, nästa gång kommer han få frågor som "Är Sandra den bästa sexpartner då någonsin haft?" och "Finns det något som Sandra behöver veta om dig som du inte berättat?".
Stackars Sandra säger jag bara...
Förnedring på högsta nivå att sitta med som anhörig i det där programmet!

image234

image235

Pontus Gårdinger har gjort comeback i tv-rutan, vad tycker ni om hans insatt som programledare för "Sanningens Ögonblick"?


Hot Mama!

Hittade den här heta bilden på blivande fembarnsmamman Angelina Jolie. Så snygg i både klänningen och sitt nyfärgade mörkare hår! Brad såg väl inte heller så dålig ut...

image233


Finally Friday

Idag är det fredag och jag har inte varit i skolan. I stället så sov jag länge och har sedan sprungit diverse ärenden åt min mamma och mormor som har spenderat hela dagen med att putsa fönster. Först gjorde jag briemackor åt hela röset och sedan bar det av mot Konsum Krysset på cykel för att inhandla varor till kvällens middag och hämta ut postorderpaket åt både mammsen och mej. Köpte fläskfilé, pasta, champinjoner, creme fraise, rabarber men mammas paket fick jag inte hämta ut så det blev bara mitt från H&M som fick följa med hem. Två par tygskor blev det, ett par svarta och ett par vita! Perfekt att ha nu till både våren, sommaren och hösten och priset var ju nada... I oc med detta inköp så förstår ni kanske att det vankas kött och svamppasta här ikväll, mums ska det bli. Ikväll hoppas jag inte bara på en smaskig middag utan att vi i gänget ska hitta på något. Imorgon är det Runa spex och då kommer många vara ganska så upptagna, även kanske jag! Har suttit vid datan ett bra tag nu och ordnat med mitt Lisebergsschema som jag fått på min mail av min chef Benny. Tycker det ska bli jätteroligt att jobba på Liseberg i sommar och jag är supernöjd med mitt schema och mina arbetstider. Är ledig varje fredag och lördag från vecka 26 till och med vecka 33.
Kommer börja varje morgon kl: 06.00 och sluta kl: 11.30
Riktigt bra men bäst blir det ändå när man får första lönebeskedet.
Nu ska jag vika kläder som fyller två hela IKEA-kassar och lägga in i min garderob, önska mej lycka till säger jag bara...

Trevlig helg allihop!

Puss och Kram =)

image232


Long Time, No See

Hittade den här vimmelbilden på www.stureplan.se och kunde inte minnas jag senast såg en människa lämna huset med ett sånt här hårband. Minns däremot att jag själv hade ett sånt här på mellanstadiet och kanske någon gång på senare dar när smink skulle tvättas bort. Tycker det är kul med gamla grejer som kommer tillbaka men jag är lite kluven till om man verkligen ska vara en så pass bakåtsträvare att man är villig att gå tillbaka till gamla hårtrender som detta fisknätsliknande band?

image231

Vad tycker ni? Hiss eller Diss...


Fashion Film Festival

Nu har den 61:a filmfestivalen gått av stapeln nere på den franska rivieran, Cannes. Stjärnorna poserade glatt för kamerablixtarna och här ser ni bilder på några av alla stjärnor som befann sig på den röda mattan:

image226

Eva Longoria

image227

Mischa Barton

image228

Cate Blanchett

image229

Julianne Moore

image230

Gillian Anderson


So Little Time, So Many Stars!


Feeling Fresh

Högt upp på min önskelista just nu står parfymen Warm Cotton från märket CLEAN. Föreställ er doften av nytvättat så har ni denna doft som kommer i en liten turkos flaska. Luktade på den på Tax Freen på Arlanda men jag blev lite snål och tänkte att jag faktiskt inte över huvud taget ens behöver en parfym för tillfället. Vad man behöver och vad man önskar sig kan vara väldigt skilda saker, i alla fall i min lilla värld!

image225


Torsdags Trötthet...

Idag är det torsdag och jag är nog tröttare än tröttast.
Tur att det är fredag imorgon och äntligen helg!
Sen jag kom hem från resan har jag sovit skitdåligt, det gjorde på resan också men jag är så förvånad eftersom jag alltid längtar hem till min egen säng och brukar sova som en liten gris första natten. Icke sa Nicke den här gången men jag får lägga mej i tid idag istället. Ikväll blir det "Dirty Sexy Money" för hela slanten, hoppas att jag hänger med fast jag missat ett avsnitt. Förresten är det nån som såg det senaste och kan berätta för mej vad som hände?

Nu ska jag strax bege mej av till Plantagen med min plantgalna mor och gå och strosa bland perenner, buskar, träd och andra diverse plantor. Min favorit är snittblomskylen som väcker drömmar om en fet bukett från en hemlig beundrare eller hur man vill att ens egen brudbukett skall se ut. Mina andra favoriter är citrusträden som är så söta men som inte har en lika söt prislapp...
Nu ska jag pysa men jag hoppas att ni andra får en fortsatt bra kväll.

image224

Puss och Kram =)


Celebert Besök!

Blev rent ut sagt chockad när jag idag besökte MOGI:s blogg för första gången på länge. Där i ett av hennes inlägg fanns mitt inlägg om den så kallade "kjolkatastrofen" back in 2004 på Forsbacka konfirmations/golfläger...
Precis som min söta lärare Jan Westmyr så erkänner jag när jag verkligen har fel. I detta fall så måste jag erkänna att jag hade fel i mitt inlägg om MOGI, det var INTE en Guccikjol utan en Dolce & Gabbana och sedan blev hon INTE hysterisk över att den belv förstörd utan bara ledsen! Fel av mig, fel av mig.
Tänk ändå, detta betyder alltså att MOGI herself har besökt min lilla blogg. Antar att hon hittade denna genom att GOOGLA sig själv eller på något annat mycket knepigare sätt. Betyder detta då också att hon tog illa vid sig om hon var tvungen att uppmärksamma mitt oskyldiga lilla inlägg på sin egen blogg? Om detta är fallet så ber jag dig MOGI tusen gånger om ursäkt! My bad, my bad...

image223

Nu ska jag plugga lite, ringa Elin och sedan bege mig till skolan för att skriva prov på Jan Westmyrs lektion, när man talar om trollen sådär.

Ha de gött allihop!

Puss och Kram =)


Back On Track

Nu är tillbaka från Menorca och det känns som att jag har missat supermycket här hemma trots att veckan gått så otroligt fort. Resan var toppen förutom att vi hade regn två dagar. Trots det lite trista vädret så blev det ändå en massa bad, shopping, god mat och drinkar och lite sol på stickkontaktnäsan... Här hemma så har mormor och morfar hållt ställningarna med hus och trädgård, klassen har fixat studentflak och kompisarna har hittat på diverse spännande grejer. Har saknat alla under veckan som gått, undrar hur det blir i sommar då när jag ska jobba på Liseberg? Hela sommaren nere i Göteborg och kanske även resten av livet, gud vad jag kommer tvinga ALLA till att hålla kontakten! I bloggvärlden har det också hänt grejer, nya outfits har inhandlats och nytt skvaller berättats. Har tagit mej en bra stund att kolla igenom mina favoritbloggar och uppdaterat mej efter min frånvaro.

Imorgon har vi prov och jag har pluggat NADA än så länge, måste verkligen ta och läsa alla stenciler innan jag går och lägger mej. Har känt mej så trött och omotiverad hela dagen och har bara dragit igång onödiga och helt fel projekt. Fick ett ryck när jag kom hem och slet ut alla mina sängkläder och proppade in dem i tvättmaskinen, gud va härligt med en nybäddad säng ikväll. Om jag tänker efter så finns det kanppt något härligare än känslan och framför allt doften av nytvättade sängkläder, Softlans blåa sköljmedel är klart bäst! Efter mitt tvättryck så gav jag mej in i min garderobsdjungel, kan enkelt konstatera att jag nog skulle kunna fylla hela mitt rum med bara kläder. Min mamma har gett mej köpstopp när det kommer till kläder men något nytt kommer säkert snart inhandlas om jag känner mej själv rätt. Skulle helst av allt redan idag vilja bestämma vad jag ska ta på mej imorgon men så bra på att planera är jag inte, får väl raffsa ihop något snabbt imorgon bitti innan jag ska cykla iväg till skolan med Elin, med lite tur så kan det blir en riktigt lyckad outfit. Nu ska jag bege mej av in på mitt rum och lyssna på lite härliga låtar medan jag bäddar och förhoppningsvis pluggar, åtminstone lite grann...

image222

Ha de gött allihop!

Puss och Kram =)


Menorca Here I Come =)

Nu mina vänner blir det här mitt sista blogginlägg på ett tag, en vecka om jag ska vara exakt. Om någa  timmar så drar jag och det ska bli så skönt. Har packat klart och kameran är rensad och redo för nya underbara bilder. Kommer säkert att ta flera hundra bilder och jag lovar att lägga ut ett par av dom här på bloggen. Hoppas att ni andra får det bra här hemma i Sverige.
Be Right Back Bloggen...

Puss och Kram allihop =)

Adios Amigos!

image221


Bend Over!

Trodde aldrig att jag skulle  bli en "Bender" men sen jag upptäckte mammas ögonfransböjare så kan jag inte sluta. Har fått för mig att om jag böjer mina ögonfransar så kommer jag att slippa få in ögonfransar i ögat och därför inte heller få mitt röda fisköga som jag får lite då och då... Röda ögon är något som hatar, framför allt i mitt fall då det inte finns någon förklaring till varför det uppstår. Jag är inte allergisk och inte har jag dålig syn heller, den bästa dem sett på länge sa dem nere på Synsam. Vet inte om mitt fanatiska böjande har någon som helst motverkande effekt mot röda ögon men:
Once You Start Bend, You Won't Come Back!

Puss och Kram =)

image220


Måndag Igen...

Idag är det måndag men för omväxlingens skull så är det här en ganska så slapp dag. Vaknade lite efter tio och slötittade på Skilda Världar på TV4, tycker fortfarande att det är ganska så bra. Skäms på men kanske men jag är bara ärlig... Klockan två ska jag och Emma ha webdesign på Pokhemsskolan och det sista jag vill göra en sån här fin dag är att sitta inne och knö i en varm datasal och fixa på min usla hemsida. Vill hellre sitta ute och jäsa i solen och inte göra ett vettigt handtag! Ska snart cykla bort till Krysset och hämta ett H&M-paket som kommit på posten. Andra paketet på två veckor, snart kallar dom väl mej för "Postorder Persson" där borta på Konsum. Om jag ska vara ärlig igen så skulle jag nog lätt kunna handla alla mina kläder och kanske till och med skor på postorder. Handlade nästan hela min förra sommargarderob på postorder och kvalitéen på dessa plagg är fan så mycket bättre än många butikers, ex Gina Tricot som skärpt sej men som fortfarande måste jobba på sina blandtyger med polyester och rayon. Det värsta jag vet med kläder är när dem blir så kallat "noppriga", detta oftast efter två eller ibland EN gång jag har haft på mej plagget. Min jakt på plagg med bra kvalitée får fortsätta på nätet och jag hoppas att jag ska hitta nåt roligt på Menorca som håller sig snyggt, gång efter gång. Nu ska jag ut i solen och få lite fräknar på potatisnäsan!

Hoppas att ni andra får en bra dag.

Puss och Kram =)

image219


Tips!

För alla er tjejer där ute som inte har en outfit till studenten, skolavslutningen eller till den kommande sommaren så rekomenderar jag att ni tar er en titt på den här hemsidan: http://www.forever21.com
Har aldrig själv beställt någonting därifrån men känner att det kommer att bli av inom en snar framtid!

Är ni däremot ute efter en ny fräsch parfym eller nytt smink så rekomenderar jag varmt hemsidan: http://se.strawberrynet.com/main.aspx?region=SE
Har själv beställt ifrån denna sida ett flertal gånger och alltid blir jag lika nöjd. När jag beställde runt jul så fick jag alla grejer jag beställde inslagna, helt gratis. Äkta och bra grejer till bra priser. Man måste däremot betala med kort men det har aldrig blivit nåt strul för mig. Har till och med slutat att handla på Tax Free sedan jag hittade den här sidan...

Undrar däremot om det är någon där ute som någon gång har beställt ifrån hemsidan: http://www.asos.com
Hittar alltid något när jag är inne på den sidan men har hört från många att deras frakt är ganska så dyr. Kom gärna med synpunkter om denna sida så vet jag om jag kan beställa därifrån i framtiden!

Om det är något annat ni undrar över så är det bara att fråga. Har beställt det mesta från internet så jag har en hel del andra tips att ge er.

Puss och Kram =)

image218


Snart Blir Det Semester!

Håller på och packar min resväska till Menorca och lyssnar samtidigt på sköna sommarlåtar på min iPod/hundhögtalare. Om två dagar så sticker hela den här familjen och blir borta en hel vecka! Så jäkla skönt ska det bli och jag ska steka i solen så det luktar bränt fläsk över hela ön... Fasiken om man inte blir brun på resan, balen måste jag bli brun till. Imorgon börjar jag och Emma inte förrens klockan 2 så jag ska fortsätta med mitt Sex And The City-maraton som jag påbörjade igår, är nu inne på säsong 4.

image215

Tänkte ringa min käre far innan den här kvällen är slut och så klart kolla på ett nytt avsnitt av Andra Avenyn. Känns lite pissigt att det är söndag och att det är skola imorgon men jag kan ju i alla fall trösta mig med att det blir en kort vecka för min del. På tisdag sticker vi och jag kommer inte att missa något i skolan, vilken tajming min mamma hade när hon bokade resan. Nu ska jag fortsätta packa. Ha de gött allihop!

Puss och Kram =)


Fun Fact!

Checkade nyss in MOGI:s blogg och såg att hon konfirmerades på Forsbacka golfläger. När jag läste detta så ringde det en klocka om att det måste vara hon som konfirmerades tillsammans med min förra bästa kompis Sofie i Göteborg. Fan, jag visste la att de var MOGI/Malin som Sofie berättade om. Hon hade bott utomlands, hennes utseende kände jag igen från filmen Sofie visade därifrån och alla kort hon visat. En kul grej som Sofie också berättat är att lilla MOGI blev helt hysterisk då hennes GUCCI kjol blev förstörd när dem anställda på Forsbacka Herrgård tvättade åt henne. Måste ringa Sofie och få detta bekräftat omedelbart...

Ha en bra kväll.

Puss och Kram =)

Party Party

Har nyss vaknat och känner att jag kunde ha sovit många timmar till. Blev väckt av min lillasyster Mimmi som kom förbi med Connys två små söta papillonhundar, Frasse och Cicci hette dom. Igår var det studentfest på Hang Loose, skitkul var det och det var faktisk första gången som jag var där. I början var det alldeles för lite folk men sen strömmade det till och det blev lite av en Solängen-reunion. Dansgolvet var fullpackat och X antal hallonshotar slank ner i min lilla hals... Så jäkla goda, smakade smält Cityfestgodisrem.
image212

Känner att det idag får bli en lugn kväll för min del, är seg efter igår och sista april. Några grabbar hade tänk och bada bastu hemma hos Björn i Oppala och David sa att han INTE ville vara med oss andra, hoppas att han var ironisk men man vet aldrig. Nu ska jag göra i ordning en bauta frukost och ringa min käre far i Göteborg. Hoppas att ni andra hade en trevlig kväll igår.

image213

Ha en bra helg allihop!

Puss och kram =)


RSS 2.0