Balbakis...

Idag vaknade jag hyffsat tidigt trots att gårdagen spenderades ute på Engeltofta då det vankades studentbal. Alla va där, nästan i alla fall och uppklädda till tänderna. Kamerablixtarna smattrade för fullt och människor som jag knappt känner ropade mitt namn, skulle då rakt ALDRIG vilja vara kändis! Kvällen bjöd på mycket trevligt umgänge, goda drinkar och hyffsad mat. Efter en så lyckad bal så känner jag mej idag både mör och seg men jag har kurerat mej så gått det går med McFlurry, Chicken Burger och lite stekning ute på altanen. Mamma och Peter är just nu och sjösätter vår båt så imorgon blir det förhoppningsvis en liten tur och kanske årets första dopp...
Hoppas att ni andra fick en alldeles underbar bal för det fick i alla fall jag.
Ska ladda inför "Dirty, Sexy, Money" ikväll och kolla på diverse bloggar innan klockan slår nio. Har själv varit lite dålig på att uppdatera på min egen blogg men det ska bli andra bullar framöver, jag lovar!
Ha de gött allihop och kolla gärna in den här underbara trailern till Sex and the City filmen som jag tidigare faktisk inte sett men som jag hittade idag på YouTube:

http://youtube.com/watch?v=Jo0Hkaft7Nc&feature=related

Enjoy!

Puss och Kram =)


Kommentarer
Postat av: jo

Åh, jag hade också en himla fin bal :) Kan du inte lägga upp balbilderna du tog? PUSS

2008-05-30 @ 11:59:08
URL: http://emjoth.blogg.se
Postat av: Hanna

Balen var bäst!

2008-05-30 @ 12:43:18
URL: http://frokenflorin.blogg.se
Postat av: Frida

Va bra att ni andra också tyckte att balen var toppen! Bilder kommer förhoppningsvis på söndag Johanna. Puss och Kram på er båda =)

2008-05-31 @ 12:56:56
URL: http://skruttepluttan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0