Inte Okej...

Idag när jag satt på bussen hem från jobbet så fick jag syn på något jag inte sett sedan nittiotalet. En dam på runt fyrtio år satt i en busskur med supertajta beiga byxor och en vit siden stringtrosa synlig på halva ryggen. Att flasha stringen känns så usch men att den satt på en dam som inte var i sina bästa år gjorde det hela så mycket värre!


En stringtrosa kräver sin kropp eller vad säger ni?

Efter att mina ögon hämtat sig från denna mycket hemska syn så spenderades denna dag mestadels ute i solgasset, ser för tillfället ut som en kokt kräfta. Imorgon är det sista dagen på jobbet innan det blir helg för min del och jag längtar verkligen efter att få sova, har sovit cirka två-tre timmar per natt hela den här veckan... Förrutom att sova så tänkte jag ta en vända på stan för lite eventuell shopping och en fika på en mysig uteservering. Tänkte även slå en signal till Elin och Emma och höra hur det är där uppe i Gävle. Detta är vad jag hittills har planerat men om vädret tillåter så kanske det till och med blir bad ute på Smitten. Vad händer för eran del till helgen?
Nu ska den här lilla kokta kräftan släcka lampan och försöka somna trots att solen fortfarande skiner utanför fönstret och alla andra är vakna. Nya friska tag väntar imorgon på Liseberg.

Ha det så bra allihop!

Puss och Kram =)


Update!

Till alla er som har varit inne på denna blogg och inte hittat ett enda nytt inlägg så säger jag förlåt!
Skäms faktiskt över hur dålig jag har varit på att uppdatera min blogg men om sanningen skall fram så har jag faktiskt inte haft tid. Den senaste tiden har det inte bara varit jobbet utan en hel del annat som tagit upp min dyrbara tid. Följande aktiviteter har jag hunnit med under dessa veckor:
Jag har arbetat som vanligt på Liseberg, varit ute på Marstrand, badat på Smitten, varit på Liseberg med Emma från jobbet, shoppat järnet (sex par skor, två sjalar och en jädra massa kläder), mamma och Peter har varit här nere och hälsat på i en vecka, min lillasyster Mimmi har fyllt 16 år och detta firades med middag på Avenyn och besök på Liseberg, fixat och donat ute i pappas trädgård med gräsmattor och rosbuskar, varit på IKEA och hämtat hem nya soffor och mycket annat...
Detta har jag hunnit med men det finns fortfarande en massa kvar som jag vill göra innan den här sommaren är slut. Vill bland annat laga min kamera som gått åt helvete och få tummen ur röven och gå och se Sex And The City-filmen. Förrutom dessa två måsten så hoppas jag på mycket sol och bad nu när det blir augusti, juli har inte varit så överdrivet bra på solfronten. Nu ska jag sova lite middag, en hårt arbetande kvinna som jag måste få sin skönhetssömn!

Ha det så bra allihop.
Tänker på er där hemma.

Puss och Kram =)


RSS 2.0