Things I Should Do And Things I Actually Do...

Just nu sitter/ligger jag i sängen och fick sån grym ångest över att jag faktiskt har en blogg men aldrig uppdaterar. Har tillräckligt med ångest över allt jag konstant skjuter upp och aldrig gör så nu tänkte jag ta tag i den här bloggen en gång för alla. Nu är det måndag igen och jag längtar redan tills nästa helg. Konstigt att trots man är ledig om dagarna ändå lever för helgerna...
Denna helg var mycket händelserik och extremt rolig på alla sätt och vis. Jag träffade så mycket trevligt folk, dansade, fikade, lyssnade på bra musik och drack kanske lite för mycket vitt vin men är det helg så är det. Parta som ett proffs är mitt motto och det bevisade verkligen jag och Elin när vi runt sjutiden på morgonen tog bussen hem och sedan var nere på stan igen runt halv två, fyra timmars sömn is all it takes. Förfest, fest och efterfest hann vi avverka den här helgen och jag hoppas att nästa blir minst lika trevlig. Cecilia var hemma på en snabbvisit från London och det var så kul att träffa vår lilla sötis. Kommer sakna dig nu när du åker bort igen. En annan sötis som jag saknar är min kompis David som befinner sig på Malta. Känns tomt utan dig, saknar vår lilla tresamhet och seriösa snack inpå småtimmarna. Nu ska jag försöka städa lite på mitt rum, hoppas in i duschen och sedan försöka ta tag i mitt liv på allvar.

Puss och Kram på er allihop =)


Vad Blir Det För Mat?

Imorse såg jag Per Moberg på TV4 och jag tycker verkligen att han är supercool.
Han är skådespelare, jagar och lagar mat som en kung...
Älskar hans matlagningprogram på TV4+ eftersom det inte liknar något annat och för dom härliga miljöerna. Per skulle gärna få adoptera mig och göda upp mig på gourmet mat, skulle inte tveka för fem öre!
Har DU precis som JAG en Passion for Per?



Puss på er =)


Vad Är Det För Dag?

Nuförtiden så känner jag mig helt förvirrad eftersom jag knappt har någon aning om vilken veckodag det är när jag vaknar. Jag tycker dagarna går med raketfart men ändå ibland känns sega, sega för att jag knappt gör något vettigt. Idag har mormor, morfar och moster Ulla varit förbi och fikat så nu ligger jag i sängen med en massa prylar omkring mig. I sängen ligger inte bara jag utan min kamera, min iPod, min dator, min telefon, min mobil, min väska, en tekopp, en gigantiskt pälsmössa, ett täcke och tusen kuddar. Kaos är ett ganska bra ord för att beskriva hur min säng för tillfället ser ut...
Provade min balklänning tidigare idag och den sitter tamejtusan bättre nu på min kropp än förrut. Kände mig som en riktig prinsessa när jag stod i hallen endast iklädd trosor och klänning och håret uppsvept i en liten lilla My-knut.


 
Det är saker som min balklänning som ständigt påminner mig om tider som är förbi, tider som på nåt konstigt sätt känns som nyss. Studentmössan som ligger i tryggt förvar i sin kartong där den hör hemma är ett minne från en lycklig dag som man endast kommer att uppleva en gång i hela sitt liv. Innuti den vita mössan står en massa fina ord skrivna med svart bläck om MIG. Det tråkiga är att jag tyvär inte kan läsa alla för jag har smetat ut dom mot det siliga tyget men jag hoppas dom orden också är minst lika fina om inte finare. Har träningvärk från gårdagens tennis men ikväll kör vi igen och då ska jag krossa grabbarna, hehe. Man kan säga att vi endast bollade in igår men nu är det på blodigt allvar. Spelar för att det är superkul men jag kan bli lite förbannad på mig själv när det går dåligt för jag vet att jag kan så mycket bättre. Nu ska jag ladda upp med lite mat och stretching.

Puss och Kram allihop =)


Magic Words...

Brukar kolla in bloggarna på Aveny.se eftersom jag vill hålla mig uppdaterad om vad som händer nere på Sveriges framsida, Göteborg...
Joacim är nog min favoritbloggare och detta inlägg tycker jag är så klockrent:


Jag hörde de magiska orden i mitt öra. Vill du ligga. Jag skrek av glädje inombords. yes, yes, yes, nu blir det åka av tänkte jag. Sen läggs det där sista ordet till som man absolut inte vill höra. Sked. Jag kände nu istället avsky. Det hon menade och manade mig till var, vill du ligga sked. Helt plötsligt dog den där sköna känslan inombords och man satte ner båda fötterna på jorden igen. Vill du ligga sked, frågade hon igen. Jag stod tyst och tittade på henne. tänkte fibrilt på vad jag skulle svara. För vem fan vill ligga sked bara. Kunde hon inte hoppat det där sista ordet, och låtit mig leva för en stund. Sked är visserligen väldigt mysigt, men inte just då. Jag fann inga ord. Jag visste inte vad hon ville höra. Eller snarare vad jag vill göra. TITTA DÄR, sa jag snabbt. Sen la jag benen på ryggen och sprang allt vad jag orkade där ifrån.


Vanligtvis är det magiska orden, jag älskar dig. Men inte i min värld. Vill du ligga, låter så vackert i mina öron.


Joacims blogg hittar ni här: http://aveny.se/index.php?page=bloggar2&content=read&id=41

Puss på er =)


Tennis Time =)

Idag ska jag och grabbarna spela tennis och jag är taggad till tusen. Vet att man inte kan leva på gamla meriter men jag hoppas verkligen att dom inte utklassar mig totalt...
Lite skills kanske jag har kvar? Kanske är det som Fredrik säger;
"Det är som att cykla, har du väl lärt dig så sitter det"? Nu ska jag klä på mig osexiga tenniskläder, ingen kortkort klänning a la Anna Kournikova för min del!



Puss och Kram =)


Big Guns!

Har nyss kommit hem från casa de David där jag, Elin, Fredrik och Simon spenderade kvällen med "Max Payne". Filmen var faktiskt helt okej men sen är ju jag en sån där tjej som gillar lite hårdare filmer med skurkar, blod, explosioner och vapen
(gärna stora som låter mycket).



På tal om stora doningar så kan jag verkligen inte släppa Sarah Dawn Finers enorma pattar i lördagens melodifestival, kunde verkligen INTE sluta glo...
Tror dock inte att jag var den enda som lade märke till dessa meloner eller vad säger ni?
Nu har det nästan slutat snöat men hela Sörby känns som ett litet vinterlandskap. Mysigt tycker jag och hade jag haft en karl här vid min sida så hade jag släpat med honom ut på en romantisk promenad i kylan. Någon promenad på egen hand tänker jag inte ge mig ut på så jag tror nog att jag istället ska försöka sova snart. Var hos tandläkeran kl: 07.15 imorse så jag är ganska så färdig som artist. Borde vara olagligt att ge någon en käftistid så tidigt men vad gör man inte för att få fina tänder. Nu ska jag gå och borsta gaddarna och sen blir det att krypa ner i min nybäddade säng, kommer nog sova som en stock.

Sov så gott allihop!

Puss och Kram =)


Schtekigt...

Grabbarna Grus har pimpat upp sin blogg för er som missat detta. Numera kör dom på schtekig logga och klassisk musik, riktigt najs har den blivit om ni frågar mig...
Schtek-bloggen hittar ni här: http://cdf.blogg.se/
Hoppas bara ett dom blir lite bättre på att uppdatera. Får la ta och tjöta lite på dom ikväll.







Puss och Kram =)


Allt Eller Inget!

Är en sån där dryg jävel som kör på som fan eller inte kör alls. Finns liksom inget mellanläge när det kommer till mig. On eller Off är det som gäller. Känns som att jag håller på att spotta ur mig en massa onödiga och fullkomligt superknasiga blogginlägg men bättre det än inga alls eller hur? Just nu är jag en sån där dryg jävel som man antingen älskar eller hatar. Hoppas att dom flesta älskar mig men jag tar aldrig någonting för givet. Kanske är det dom som jag tror älskar mig som i själva verket hatar mig mest?
Vill egentligen inte veta, trots detta så älskar jag ärliga personer...
Nu ska jag bädda i min säng.
Nytvättade lakan, DET mina vänner är något som verkligen ÄLSKAR!



Kärlek till er =)


Perfect For PG!

Hittade dessa vimmelbilder från nattklubben "PUSH" i Göteborg. När jag såg klänningen som dök upp på inte mindre än två bilder/tjejer från samma kväll så tänkte jag bara på en person. Vore den inte perfekt eller vad säger ni?
Det är klänningen i leopard som jag såklart syftar på.

Mia Henriksson & Josefin Wikström

Louise Lidebjer & Jonna Augustsson

PG = Play Girl

Puss och Kram =)


One Of The Boys?

Har precis kommit hem från min finska mormor och morfar där även mormors syster Ulla från Finland var och hälsade på. Ulla pratar ingen svenska men förstår lite men vi har lärt oss att kommunicera ändå genom åren. Blev bortskämd som vanligt men en massa hembakade kakor och finskt godis, inte helt fel.
Igår var Simon, Fredrik, Calle och lilla jag hemma hos David och kollade på fotboll. Blev inte så mycket fotboll för min del utan mer prat, inte så förvånande när jag tänker efter. Trivs väldigt bra i sällskap av grabbar men jag umgås även gärna med tjejer också. Jag vill gärna ha några tjejer som jag kan ringa och prata om allt mellan himmel och jord med för vissa saker kan man bara inte prata med killar om. Har alltid varit en riktig pojkflicka och ibland känns det nästan som att jag är mer man än kvinna. Trots att min kropp är kvinnlig på alla sätt och vis så är jag mer man till sättet än jag ibland vill erkänna, kanske är detta det bästa av två världar? Ikväll blir det förhoppningsvis film med grabbarna och Elin, hela ligan det vill säga. Sitter gärna inne ikväll och tar skydd eftersom snön bara vräker ner utanför fönstret. Är så trött på den här vita skiten, nu vill jag bara ha sommar.



Förrutom sommar så skulle jag även vilja ha en karl här vid min sida när jag tänker efter. Lyssnar på Kings of Leon och låten "Use Somebody" och när jag hör texten så funderar jag på om jag faktiskt inte behöver någon just nu. Visst har jag mina underbara vänner men jag skulle ibland vilja ha något mer, en riktig myskille är precis vad jag behöver. Är du en myskille i dina bästa år så hör gärna av dig, hehe! Desperat elelr vad verkar det som jag är men så är inte fallet. Är nog inte mer desperat än någon annan men det som oroar mig är hur man egentligen ska träffa någon. Inte kommer drömprinsen dyka upp i kassan på Konsum och ute på krogen är chansen ytterst liten att Mr Right finns.
Mr Too Drunk träffar man ju alltid på men jag väntar och letar fortfarande efter Mr Right!
Jakten fortsätter...

Puss på er =)


Back In Business!

Nu är det en vecka och tre dagar sedan som jag skrev ett blogginlägg, katastrofalt...
Igår fick jag höra kommentarer om att jag måste bli bättre på att blogga och det kändes skönt att veta att det faktiskt finns människor, söta människor som väntar på blogginlägg. Anledningen till att jag inte varit så flitig på att blogga är för att mitt liv just nu går i ett. Jag hinner aldrig stanna upp och andas utan jag kör för fullt. Just nu befinner jag mig uppe i Gävle och inte nere i Göteborg, jag transporterar mig ständigt från en G-punkt till en annan. Har nästan hunnit träffa alla underbara människor som bor här uppe. Känner att jag vill ge alla lite av min tid men det blir lite svårt ibland att försöka hinna med allt och alla. Igår gjorde vi alla stan osäker när vi intog klubb "Volym". Förfesten hos Anna var jättetrevlig och både jag och Elin blev lite sådär härligt smålulliga av det vita vinet, fördrinken och vodkan. Nere på Volym träffade vi en massa nya och trevliga ansikten som vi spenderade kvällen med. Förrutom att mingla så blev det även dans så att dragkedjan i min stövel gick åt helvete. Med trasig stövel sprang jag och Elin till bussen och begav oss hemåt efter kvällens/nattens eskapader. En riktigt trevlig kväll hade vi och jag hoppas det blir fler sådana under min Gävle-vistelse!

Puss och Kram på er sötisar =)


RSS 2.0