Käftisbesök och snöoväder!

Har idag haft en hyffsat slapp men ändå trökig skoldag. Dagen avslutades med ett besök hos käftis/tandläkaren. Blev hyllad för min rena och prydliga mun men jag hade trots att jag sliter med tandtråd, flourtabletter och två sorters tandborstar varje dag påbörjat hål på ett ställe. Ett litet jävla hål höll det på att bildas men jag ska få komma tillbaka i augusti eller september och kanske då laga. Fick också veta att jag nu har inlett mitt sista år med fri tandvård. Känns lite tufft att få veta att man härdanefter kommer få pynta ut cirka 500 spänn för bara en enda jäkla undersökning! Jäkla rån det där med tandvård. Är därför extra glad över att jag valde att skaffa min lilla räls ändå...

Promenaden hem från käftis kändes lång men var ändå ganska mysig. Jag blir lite nostalgisk när jag går omkring och snöflingor bredvid mej sakta singlar ner mot marken. Då tänker jag själv på när jag var liten och lekte ute i snön, byggde snögrottor, snölyktor som mamma bara var tvungen att titta på när de var klara och alla pulka åkturer det har blivit. Vi hade ändå en jäkla massa snö nere i Göteborg under min uppväxt, nu existerar inte vintern där nere. Jag minns att jag och kompisarna var ute jättelänge och åkte pulka och snowracer, ända tills det blev mörkt och mamma kom och ropade att det var dags att komma in. När jag kom in ville jag alltid ha varm choklad och min mysiga sidenpyjamas, sexigt värre!
Nu leker man inte längre, nu ska man vara allvarlig. Jag kan inte låta bli att inte vilja bli vuxen ibland. Jag känner sån ångest inför studenten och kan inte riktigt tycka att det ska bli asskönt att slippa Vasaskolan. Tänk alla människor man tar för givet, att de alltid ska finnas där och alltid vara ens vän. Studenten säger alla är slutet på något men början på något annat. Slutet på något låter så sorligt tycker jag...
Nästa år har jag ingen aning om vart jag befinner mej. Kanske bor jag kvar här, i Karlskrona, utomlands eller så är jag tillbaka i Göteborg. Jag vet inte och jag vill inte heller tänka på det för mycket. Många ser mej som en glad och positiv person men det här med en eventuell flytt gör mej jätteledsen eftersom jag vet hur svårt jag kommer ha för att lämna allt det jag tycker att jag har här! Jag vill inte behöva säga "hej då", typ vi ses aldrig igen. Hatar det där med farväl. Varför blir man så fäst vid saker och ting?
Tänk att behöva lämna både kompisar och familj, usch vad sorligt.

Något annat som är sorgligt är att jag har geografiprov imorgon och jag har som vanligt prioriterat galet och har inte ens börjat plugga. Kan kanske skylla på att jag just nu har för många tankar i mitt huvud så fakta om näringsliv inte riktigt får plats i min lilla skalle.
Måste ta tag i plugg och försöka tänka ut vad framtiden kanske har i sitt sköte för min del!

Det där lät väl djupt?

Ha det så bra alla =)

En bild säger mer än tusen ord...

Hittade dessa bilder när jag surfade omkring bland alla sidor.
Helt sjukt vad kameran kan få med ibland av misstag...
Dessa stackars glada människor som är helt ovetande om vad som försigår i bakgrunden får i alla fall mej lite lyckligare denna söndag =)
Se efter och bedöm själva!


image79


image80


image81


image82


Puss och hej, leverpastej!


Supersugen!

Kom nyss in efter en promenad hem med David. Kvällen spenderades hemma hos min gode vän David tillsammans med de andra vännerna Daniel, Fredrik och Elin. De andra åt tacos, inte jag eftersom jag under hela dagen har känt mej konstig i kistan. Efter maten så kollade vi på "Supersugen" eller "Superbad" och filmen va verkligen super-rolig...

McLovin! Vilken stjärna =)


image78



Filmen var lite sorlig på ett sätt tycker jag. Två vänner som går sista året på gymnasiet och vet att de kommer att skiljas åt efter studenten. Sorgligt eftersom jag känner detsamma om att skiljas ifrån mina underbara vänner. Efter filmen beslöt vi oss alla för att börja palta oss hemåt men det slutade med att David ville följa mej och Elin hem för att få en liten promenad. Efter att vi vinkat av Elin gick jag och David hela Sörby runt och pratade om allt mellan himmel och jord! När jag kom in var jag helt stelfrusen och sugen på något att äta. Har precis svalt sista tuggan av min gigantiska brie och paprika macka så nu ska jag borsta gaddarna och bege mej mot sängen för lite välbehövlig sömn. Denna helg har bara flugit förbi men det är väl så att tide går extra fort när man verkligen har roligt!

Hoppas att ni andra också hade en bra helg.

Puss och Kram =)


image77


Bajs-ansikte!

Har nyss stått och skalat av en ansiktsmask som såg ut som rent och skärt (brunt) bajs som låg som ett lager över mitt ansikte. Detta va någon konstig en som man skulle smeta på, vänta och sedan dra av den.

Nu känns mitt ansikte lent men rent vete fan!

Bajs i fejset gör inte att man känner sej fräschare, inte ett dugg...

Nä nu får jag väl lägga på en annan mask som inte ser ut som varken kiss eller bajs!


image76


Puss och kram =)


Helg =)

Fredag, äntligen!
Idag har vi haft två lektioner, börjat klockan 12.20 och fått en tillfällig vikarie för Anders som har fått sin andra dotter och som nu kommer vara pappaledig ett tag framöver. Vikarien hette Bo eller Bo-no. Han va as skön tyckte jag och verkar vara väldigt kunnig. Svenskan med Carina var helt okej men lite seg som vanligt. Ganska givande artikel den där om Tito Beltran och hela rättegångsprocessen, hehe. Carola var med som vittne om att han faktiskt har våldtagit barnflickan och beskrev det hela själv med dessa ord; "hans lem var innuti henne!"
Tänk vad många ord det finns för mannens könsorgan egentligen...
Idag känner jag inte mej alls nå helgtaggad. Jag känner bara för att slappa och svulla. Har blivit så oparty på sista tiden men det är nog för att jag tror att jag håller på att bli sjuk. Hatar när man känner att man står och väger mellan att vara sjuk och frisk. Satt igår och tittade på gamla sommarbilder och jag längtar så tills det blir varmt och soligt igen. Igår tittade ätnligen solen fram en sväng och då började jag längta ännu mer.

Trevlig helg på er alla =)

Ha de gött...


image75


Vill Ha!

Har alltid haft en förkärlek att gå in i butiker så som "Lusthuset" och "Kondomeriet". Ser inte varför det skulle vara pinsamt eller obehagligt att strosa omkring bland dildos, piskor och Playboyprylar...
Upptäckte till min förtjusning att PUB gallerian i Stockholm nyligen öppnat en ny butik som säljar allt ifrån sexleksaker till doftljus och böcker. Butiken heter "Ooups" och det skulle vara ren lycka för mej om denna butik även kunde öppna här i lilla Gävle!


image66



image72




image67



image69


Vad är väl en bal...

Mitt huvud kändes igår som att det skulle explodera. Idag känns det lite bättre men jag känner mej mör som en välbankad köttbit. Idag pratade tjerna i klassen om sina balklänningar de hade hyrt. Sånt snack gör mej lite stressad eftersom jag inte ens har börjat kolla på klänningar!
Sedan jag var liten har jag alltid drömt om att en dag få ha på mej en riktig Askungen klänning, en klänning som gör att jag känner mej som en riktig prinsessa. Vill ha en stor klänning med massor av lager med tyll och volanger och  en massa glitter och glamour. Tycker det känns lite overkligt att börja planera inför studentbalen redan nu. Tycker inte ens att det känns som att det är vi som faktiskt skall ta studenten i år!
Tänk vad dessa år har gått fort...
Igår fyllde Julia 20 år och det får mej att tänka på hur snabbt tiden flyger iväg ännu mer.
Ska ta tag i det här med balen på allvar nu för annars kommer jag att stå helt panikslagen och svära över att jag inte började tidigare. Vet inte om man ska ge sig in på att sy en klänning, köpa eller bara hyra??


image62


image65


Diamonds are a girls best friend

Idag har jag varit så seg och haft ont i huvudet hela dagen. Känns som att jag skippar svenskan imorgon och endast går på webdesignen. Droppade förut bomben till Emma att jag inte kan åka på studentkryssningen! Känner mej lite taskig men samtidigt lättad eftersom jag började bli mer och mer tveksam om jag ens ville åka. Mitt huvud har nyss genomlidit ett helt avsnitt av "Andra Avenyn" så nu är det nog dags för sängdags. Innan jag somnar tänkte jag läsa lite i dagens köp: "Sanningen om diamanter" av Nicole Rickie. Har velat läsa den jättelänge så jag kan inte riktigt låta bli att läsa lite grann i alla fall.


image61


Helgen har varit trevlig, lugn men skön. I fredags var jag, Elin och Daniel hemma hos David där vi softa till P3 Guld galan och svullade i choklad. Daniel åkte hem redan runt halv tolvmen jag o Elin blev kvar till halv fem! Jag kunde ha stannat längre men Elin ville hem och sova. Kvällen var riktigt trevlig med både porr och prat...
Lördagen spederades hemma hos Fredrik med Calle, Björn, Siddy och Elin. Det var trevligt, vi spelade Guitar Hero och kollade på SAW 4. Filmen var sådär enligt mej men helt okej. Vi drog oss hemmåt runt ett-tiden då även Anna, Cicci och David joinade oss utanför Fredriks hus för att berätta om kvällen på O´learys. De hade haft det trevligt men jag ångrade absolut inte att jag inte gick ut. HAr kommit in i någon himla deg-fas men det är väl trevligt och behövligt ibland det med.

Helgen är behövlig men tyvär alldeles för kort.
Det stämmer jävligt bra det som Magnus Uggla sjunger i låten "Fyra Sekunder";
att underbart verkligen är kort, åt helvete för kort!


image60


Orbitrec...

Min mamma beställde för ett tag sedan träningsmaskinen "Orbitrec Platinum" från tv-shop. Jag är väldigt skeptisk till mycket men speciellt till tv-shop...
Maskinen anlände i förrgår med hemleverans så det har blivit två gånger femton minuter som jag har spenderat på den. Till min stora förvåning så verkar den fungera eftersom jag har träningsvärk i nästan hela kroppen. Jag hatar att jogga men med Orbitrec ´tränar man på ettt roligt sätt. Sedan barnsben har jag alltid tyckt att det är pinsamt att träna inför andra människor. Gå på gym har jag endast gjort en gång i hela mitt liv och det var kul men det va en pina fetrsom jag hela tiden kände mej utstirrad och dömd för att jag inte va lika deffad och fit som de andra body-builderserna!
Nu har jag äntligen hittat ett sätt att hålla mej i form som passar just mej, hemma i mitt eget hem med ingen annan äm min iPod som sällskap. Perfekt!


image58

Jag om några veckor ;)


image59



Most Wanted!

Apple har gjort det igen...
Nya Macbook Air e ju så jäkla snygg.
Har alltid velat ha en Apple laptop och denna e nog den snygagste jag någonsin har sett!


image55




image57



Ha en bra helg =)

Happy as I can be =)

Just nu är jag så lycklig...
Hittade nyss ett kuvert till mej från Liseberg. Skickade i förrgår in en ansöken om sommarjobb och fick idag svar om att de valt ut just mej till att komma på intervju.
Fredag 15/2 skall jag dit, hoppas att det kommer att gå bra och att jag får jobba där i sommar!

Håll tummarna =)


image53

Party och Porr!

Det blir av. Våran klass har efter många om och men kommit överrens om en dag då vi ska ha våran första riktiga klassfest. Själv vill jag gå men jag hoppas bara att alla andra också vill det. Klassen är ganska så grupperad, det har blivit mycket bättre men på jag kan ändå inte låta bli att tänka att ingen skulle vilja ha med just mej på en klassfest. Jag känner ibland att jag kanske inte är som alla andra i klassen och att det på något sätt skulle bidra till att jag blir någon konstig filur som ingen orkar med...
Lördag vecka 6 runt klockan nio i Amandas lokal är det spikat. Tycker alla e så söta och gulliga som engerar sej och som verkligen vill att detta ska bli av, blir riktigt rörd!


image50


Dagen har väl varit hyffsad förutom att jag känt mej väldigt flummig och fnissig. Har flera gånger under dagen börjat fnissa under helt fel tillfälle och då fått gömma mej. Första gången stod jag vid mitt skåp för att hämta ett lypsyl då jag hörde en kille vid bordet bredvid berätta något helt galet för några klasskompisar. Killen hade sett en film om drottning Kristina och visste med säkerhet att hon föddes med en enorm klitoris, var hårig som en apa och hade världens största snok/näsa. Han berättade att de hade skjutit av en salut från slottet då de trodde att de var en pojke som hade fötts på grund av henes jättelika klitoris! Kunde inte låta bli att tjuvlyssna så jag kunde till slut inte hålla mej utan började fnissa ganska högt bakom min skåpsdörr. Uppe på geografilektionen hände samma sak igen, det där med fnissandet men den här gången gömde jag mej bakom en bok. Julia hade med sej broshyrer från Jehovas Vittnen som jag bara inte kunde låta bli att läsa. Den ena hade en mycket spännande artikel om pornografi: hur du kunde undvika det och hantera situation om det någon gång av "misstag" skulle dyka upp porr då du är inne på internet. Flera läsare berättade om sin tid då de varit "slavar" under pornografin och att de nu var fria. Deras samvete kunde däremot aldrig bli riktigt rent och de kunde aldirg riktigt glömma bilderna de sett eftersom de hade bränt sig fast på deras näthinna!
Porr är något som jag själv inte tycker e en sån himla big deal.
Jag kollar själv ibland på det och jag stödjer det till hundra procent om det är på både mannens och kvinnans villkor. Om du som person älskar sex så kan du väl lika gärna se till att tjäna lite pengar på det gillar allra mest, porr-industrin är faktiskt en av de få bransher där kvinnor faktiskt tjänar mer än män!

Porr, förnedring eller jämställdhet?


image52


Ha de gött =)

Baby Love

Gårdagens avsnitt av "I Huvudet På Gynning" var verkligen underhållande. Carolina va helt craaazyy men inte lika crazy som den kändiskåta mamman i Los Angeles som gjorde allt för att hennes lilla flicka på snart tre år skulle bli en moviestar! Fy fan för föräldrar som pushar sina barn till att bli det de själva en gång drömde om...
Mina föräldrar, en finne och en göteborgare har alltid stöttat mej och har alltid låtit göra mina egna val. Kanske är det för att jag e så jävla bestämd eller för att de faktiskt har lyckats med det där som kallas för föräldraskap? Under programmets gång kunde jag inte låta bli att tänka på den dag då man själv kanske får barn. Att jag vill ha barn är självklart men det svåraste är nog att hitta den man vill skaffa dem med. Jag vill ha två stycken, varken mer eller mindre. Skulle aldrig klä mina barn i Gucci, Burberry eller Dior, över min döda kropp att mina ungar skulle behöva vara rädda för att bli rånade när de ligger i vagnen och jollrar. Lille Sigge fick i programmet besöka fashionabla butiken "Nathalie Schuterman" i Stockholm och ekiperades med bland annat en mössa från Dior värde 700 kronor!
Helt sjukt det där med att man som förälder hellre skulle vilja bli ruinerad än att se sitt barn bära något annat än det senaste från Milano, Paris eller New York.


image49


Skoldagen var helt okej men den gick väldigt långsamt. För att få tiden att gå snabbare snackade jag mej igenom lektionerna och proppade i mej halstabletter i mängder, Fishermans friend med lakrits-smak äger!
En del tycker nog att jag är as-dryg när min käft glappar som värst men jag försöker att bättra mej, eller jag vet faktiskt inte om jag vill bli så mycket annorlunda. Jag gillar att vara högljudd och pratsam. Har liksom alltid varit det så det vore svårt att bryta en livslång vana! Lisa berättade att hon ska göra en permanent. Skulle själv aldrig våga göra något så crazy med mitt hår så jag beundrar hennes mod. Hoppas och tror att det kommer att bli as-snyggt. Gillar mitt hår som det är för tillfället, lagom långt och lagom brunt...
Kanske borde jag bli mer modig istället, lite mer som Carolina Gynning och Lisa?

Puss och Kram =)

Cravings for Cupcakes

Tittade igenom min senaste ELLE tidning och kan bara inte komma ifrån hur jäkla söta "Urban Outfitters" cupcake läppglans är. Ser precis ut som riktiga bakelser och doftar säkert så gott att man skulle vilja vilja äta upp dem!

Vad tycker ni, är dem inte söta?

image42
image46



Riktiga cupcakes, knappt någon skillnad ;)



Vill Ha!

Utanför mitt fönster för tillfället är det alldeles svart. Saknar när solen var framme till sent på kvällen och att kunna sitta och steka i solen på altanen. Saknar doften av Hawaian Tropic olja och NIVEA solkräm. Saknar salta bad och varma klippor. Längtar redan tills grillsäsongen börjar och då man kan börja använda andra halvan av sin garderob. Jag vill helt enkelt ha sommar, sommar och sol!
E så trött på att gå omkring och jäsa i en jätte-dunjacka i detta skit-väder så jag tror jag snart tar första bästa flyg till något varmt och härligt ställe. Tänk att få känna sand mellan tårna och höra ljudet från svallande vågor. Lovely!

Det enda som piggar upp mej just nu är en helspäckad tv kväll som väntar. Det blir "Ugly Betty", "I huvudet på Gynning", "Andra Avenyn" och "Skenet Bedrar" för hela slanten. Denna dag är en dag i degandets tecken!

Ha de bra allihop!

Puss och kram =)


image40


Wish I Was Here...



"Glappet"

NEJ, jag ger upp det här med sömn...
På lovet har man ju helt vänt på dygnet och så även i helgen så nu kan jag inte sova för att jag känner mej så himla pigg. Skulle lungt kunna gå ut på krogen och dansa järnet i denna stund eller springa en mil eller två, det där med partandet lät ju i alla fall roligare! Inget bra på tv:n så det får helt enkelt bli min favvo serie "Glappet".
Varför jag tycker om denna serie är enligt vissa konstigt. Två tonårstjejer, två snuskgubbar, drama, sex, kärlek, svek, missförstånd, skolan, vänner ja allt möjligt smaskigt finns inbakat i "Glappet" så nu ska jag bara bädda ner mej i min säng och njuta av serien jag så tidigt blev förälskad i.


Sov så gött, dröm sött =)


En Händig Kvinna!

Idag blev det en efterlängtad tripp till IKEA för min del. Älskar att gå där ute och strosa och drömma om sitt eget framtida hem. Jag köpte tre afficher och en ram så det blev att spika utav helvete när jag kom hem!
Nu är tavlorna på plats och jag känner mej faktiskt riktigt jäkla nöjd. Det blev lite marint tema med tavlor på båtar och en fyr, påminner mej lite om mina forna hemtrakter.
En bra kvinna reder sej själv är något som både jag och min mamma lever efter och idag bevisade jag fanimej att kvinnor faktiskt kan hantera en hammare och en spik minst lika bra som det motsatta könet.

Med detta säger jag god natt och beger mej in på mitt pimpade rum!


Puss och kram =)

Glass I Stora Lass =)

Denna helg har jag inte gjort något vettigt över huvud taget. I fredags var jag så slut och seg efter endast tre skoldagar att jag blev hemma för att kolla på tv och dega järnet i soffan. Kvällen gick och jag blev tröttare och tröttare ändå var jag uppe till klockan tre...
I lördags vaknade jag av att min kusin med sin tjej kom hit för att fika och för att hämta någon typ av sten-kross som vi hade över. Efter fikan/frukosten lurade mamma iväg mej på säljarnas julgransplundring. Det va mest små barn och medelålders säljare med respektive och knappt någon annan i min egen ålder. Hittade någon jämnårig att snacka med som tur va men det blev till slut en lyckad kväll!
Julgransplundringen bestod av dans kring granen, det va prästens lilla kråka, ritch ratch filli bom bom bom, små grodorna och andra låtar som sjöngs och spelades på högsta volym. Fika i mängder, lotterier och en bamse godispåse till alla snälla barn,
jag fick också en =)
På kvällen var jag helt slut i huvudet efter alla gapiga ungar så jag bestämde mej för att bli hemma den här kvällen också. Mamma min hade jätteont i örat så det fick bli en akutvisit på Södertulls familjeläkarjour och sedan ett besök på Hemköp för att bunkra upp med violglass. Med violglass i frysen och en Sex and the City box att plöjja igenom blev lördagen helt lagom och perfekt för min del. Satt uppe till klockan fyra och kollade på avsnitt efter avsnitt. Runt tre stängde jag av tv:n och tände ljus och lyssnade på lite musik. De va så tyst och stilla ute på gatan och jag hörde inte en själ utanför fönstret som var lite öppet. Det blev kyligt i mitt rum så jag hoppade i mina nya duntofflor och låg sedan och mös järnet dryga timmen. Runt fyra bestämde jag mej för att blåsa ut ljusen, stänga fönstret och stänga av musiken. Somnade sedan till regndropparnas härliga ljud mot fönstret och fönsterbläcket.
Idag har jag gått en promenad, har nyss ätit och ska snart äta efterrätt. Mamma har gjort något nytt och spännande med bananer och till det blir det ännu mera glass.
Glass, glass i stora lass!


Puss och hej, leverpastej =)



Alla som inte dansar...

Min pappa har länge sagt att han vet vem kändisen som våldtog en 8 årig flicka är. I tidningarna har de alltid censurerat bilden på den manlige åtalade men min käre far har alltid sagt att det är Tito Beltran. Mycket riktigt så är det tenoren Tito Beltran som är åtalad för att ha våldtagit en liten flicka på bara 8 år!
Vilken liten gris säger jag bara...
En rad kända artister med bland annat Carola Häggkvist har blivit kallade som vittnen i rättegången mot det lilla äcklet. Hoppas bara att de sätter dit den jäveln!
Är det något jag avskyr så är det när gamla gubbar inte kan hålla pitten innanför byxorna.

Här är en bild på den lilla grisen:


image39


E han våldtäktsman??


Plysch Persson =)

Idag e de torsdag och den här dagen tog verkligen musten ur mej. Skolan var verkligen ansträngande, jag förstår ändå inte att man kan bli så trött av att bara sitta på arslet och lyssna på en lärare vars mun glappar så det slår gnistor. Vår nya kurs kulturhistorisk fördjupning drog igång och det kändes som att jag var den enda som fattade nada!
Egyptens och greklands historia är kanske det som jag har lärt mej allra minst om i skolan och det är inte direkt något som jag sitter och studerar på min fritid. Vi har två lärare i denna kurs, Patrik och Ingvar. Ingvar verkar lite skum men Hanna sa att han va bra och Patrik har jag hört e as sträng och lite konstig, dessutom är han medlem på Spray Date!
Träffade baben Denice idag när jag var på upp till översta våningen. Alltid e hon lika glad och snäll varje gång man träffar henne. Hon piggar upp i en annars ganska så grå och trist skolmiljö!
Efter skolan gick jag och Emma på stan en sväng och jag köpte tre par tofflor på rean. Ett par grå-vit randiga duntofflor, ett par lulliga rosa och ett par lulliga vita. Nu har jag fanimej tofflor så det räcker och blir över men jag kan ju inte låta bli att köpa när dem va så billiga...
Imorgon är det fredag och jag hoppas verkligen att vi kommer att hitta på något trevligt i helgen. Jag vill träffa alla igen efter lovet och umgås. Är på mys-humör och känner som Elin för att kanske baka något eller kolla på film eller nåt. Dega och svulla ska jag satsa på den här helgen!
Gå ut och härja e jag inte alls på humör för men kanske blir lite mer party nästa helg.

Nu ska jag sätta på mej min rosa plyschdress,
hoppa i mina nya rosa tofflor och bara mysa järnet hela kvällen!

Kör stenhårt på plyschdressar just nu. Plysch-Persson det är nog jag i alla fall...

Ha de gött... Puss Puss =)

Måste Ses...

På tisdag är det premiär för en nya serien "I Huvudet På Gynning" på kanal 5. Carolina Gynning är en as skön tjej så jag måste bara se på programmet fastän jag inte riktigt klarar av hennes skorrande skånska röst!
Har redan sett på reklamen och programmet verkar lika galet och roligt som Carolina själv. Hon ska i första programmet prova på att vara 8-barns mamma och sedan steka falukorv till alla barnen, steka falukorv är någonting Carolina aldrig tidigare har gjort.
Detta märks när hon bränner en av barnen med en het korvskiva, hehe...

"I Huvudet På Gynning" premiär tisdag 15 januari klockan: 21.00 i kanal 5.


image38


Missa inte...


Boktips!

Fick av min käre far en mycket uppskattad julklapp nämligen boken "Desperate Houseman". Jag vet att jag tjatar om att den är bra men jag tycker verkligen att den är värd att läsas om du inte redan har gjort det! Kvalitetsbok eller inte men jag tycker att den både är bra och rolig, e bok man minns. Är nog en riktig sucker för självbiografier, speciellt dem som avslöjar smaskiga detaljer...
De flesta av de böcker som jag äger är enligt vissa riktiga skitböcker. Linda Rosings "Den Nakna Sanningen", Dita von Teese "Burlesque", Paris Hiltons "Confessions of an Heiress", Pamela Anderssons "Star" är bara några av böckerna som jag har i min samling men detta är den typ av böcker som jag älskar att läsa!
Man kan bara konstatera att smaken är som baken, delad.
Och tur är väl det!


"Desperate Houseman" av: Nicklas Söderblom

image37



Back to school again!

Idag var det första skoldagen efter lovet. Det var fanimej full fart från början och alla lärare speciellt Carina körde på som vanligt. Vi såg en redigt seg dokumentär om de så kallade "Rebellerna". Dokumentären hade säkert uppskattats mer om det hade vart en annan tid på dygnet och inte sista lektionen. En hel timme varade denna så de flesta hade svårt att hålla ögonen öppna. Mitt nya halsband gjorde i alla fall succé så imorgon tänkte jag ha på mej det andra...
Det va kul att träffa alla igen efter lovet och det verkade som de flesta hade haft ett bra lov. Skolmaten var väl sådär idag men jag snackade ju mer än vad jag åt, ovanligt att jag snackar eller hur ;)
Imorgon är det fisk med potatis, ärtor och en jädra massa sås. Mums fillibabba tycker jag som kommer ifrån staden där fisken regerar!
Nu ska jag dega på mitt rum och lyssna på musik. Denna är en av de låtar som jag lyssnar sönder för tillfället:


http://www.youtube.com/watch?v=AW94AEmzFhQ&feature=related



Ha de gött alla... Simma lungt :)


Pakethämtning =)

Idag kom mina efterlängtade Disney Couture halsband. Beställde dem för ett bra tag sen en idag så anlände de, från Las Vegas till lilla Gävle!
Blev så nöjd med dem och de e så himla söta...

Här e bilder på dem båda:


Snövit inspirerade "Fairest of them All" med det förgiftade äpplet, 14k guld och så sött!


image35


Askungen inspirerade "Magic Castle" i 14k guld och 6 swarovski kristaller i porten!


image36

DISNEY+Kidada Jones=Snyggaste och sötaste smyckerna!


På Picknick i Göteborg!

Kom nyss hem från min forna hemstad, Göteborg. Hälsade på min käre far och hade det allmänt gött. Har ätit som en häst den här resan tycker jag. Har som vanligt käkat på Oves gatukök, glass på Triump och pressat jäkligt mycket morotsjuice. Älskar fanimej morotsjuice så jag e glad att jag tjatade på pappa att han skulle investera i en råsaftcentrifug. Shopping däremot blev de inte mycket av. Kollade som en galning på rean men hittade nada! Köpte typ saker på dem affärer som finns här men jag har fått så fina grejer i julklapp så jag känner mej väldigt nöjd för tillfället. Fick en efterlängtad men samtidigt oväntad julklapp ifrån pappa, en alldeles underbar mörkbrun Tigerväska. En messenger bag i underbart mjukt skinn som jag bara älskade...
Fick även boken "Desperate Houseman" som jag slukade på två dagar. Ett måste för alla som inte redan har läst den, så bra och smaskig bok om Hollywood och dess baksida. Efter denna bok kommer jag helt klart att se Nicolette Sheridan i ett helt annat ljus. Sminkbok fick jag också som va superbra. Var även på engelska så det var ju bra så jag får träna mitt ordförråd.
Imorgon är sista lovdagen och jag tycker det här lovet har gått med raketfart om inte ännu fortare. Ska ta vara på dagen men det kommer vara ett helvete och gå upp tidigt på onsdag eftersom jag helt har vänt på dygnet. Satt oftast uppe till fyra/fem varje natt nu på lovet, kan man låta bli när man hos pappa har flera hundar tv-kanaler däribland E! Älskar E! för deras program handlar typ om det jag gillar mest, kändisar, mode och svaller, hehe!

Hoppas att ni andra också hade ett bra lov =)


Puss och kram!

RSS 2.0