I En Annan Del Av Gävle

Har nyss ätit och sitter i princip och väntar på att mitt favoritprogram, "I En Annan Del Av Köping" ska börja. Vilken underbar grupp av människor och vad trevligt de verkar ha på sitt gruppboende i Köping. Förstår inte riktigt varför Mats skulle vilja flytta därifrån till en egen lägenhet men det är väl alltid bra med nya utmaningar...


image123


Linda, Tobbe, Mats och Micke, vilket underbart gäng!


http://www.youtube.com/watch?v=pAMjmu9741s


Imorgon skall jag och Emma bege oss ner på stan och sedan till biblioteket för att börja skriva på vårat PA-arbete. Efter allt slit har vi bestämt oss för att åka hem till mej och kolla på "Vi Hade I Alla Fall Tur Med Vädret", en film som jag faktiskt inte har sett. Är den bra?
Min mamma har till min stora förtjusning upptäckt min blogg och skrev en kommentar till mitt förra inlägg som riktigt värmde. Min mamma är bäst!

Puss på dej mamma och alla er andra =)


African Night!

Igår spenderade jag kvällen hemma hos Fredrik tillsammans med Elin, Carl och Björn och det var supertrevligt. Vi kollade på melodifestivalen, frossade i godis och chips och kollade på alla möjliga vidoes på YouTube! Kvällens mest spelade blev utan tvekan Totos låt "Africa". Superskön låt som Björn aldrig hade hört men blev helt stormförtjust i...
Låten spelades om och om igen, även remix versionen!


http://www.youtube.com/watch?v=-HKYgJpgD1w


Vi avslutade kvällen/natten med att gå på promenad i Villastaden. Killarna ville crasha en fest som bestod av fem pers i en villa men jag och Elin var tveksamma så vi gick vidare och spanade på jättekåk efter jättekåk. Älskar dessa nattliga promenader, speciellt om det är stjärnklart och månsken!


image121



Idag slappar jag järnet. Ska försöka plugga lite men jag laddar inför Oscarsgalan ikväll klockan: 00.00 på Kanal9. Älskar detta spektakel och allt som hör det till, klänningarna, smyckerna och såklart prisutdelningarna. Komme sitta bänkad framför tv i flera timmar så jag tror att lite glass allt kommer att få göra mej sällskap.

image122



Ha de gött!

Puss och Kram =)


That's Amore

Vill bara säga att jag älskar att få kommentarer här på min blogg, speciellt av okända människor. Tycker det är jätteroligt att främlingar hittar hit och att dem ger mej respons!
Fortsätt så...

Kärlek åt folket där ute // Frida =)


image118


It's Friday I'm in love!

Idag är det fredag och det innebär att vi både får helg och ett välbehövligt sportlov. Äntligen säger jag bara...
Imorgon ska jag sova tills jag vaknar och sedan njuta av min ledighet fullt ut. Åker dock inte detta lov ner till pappa i Göteborg utan jag blir för en gångs skull hemma och kan umgås med sötisarna här hemma istället.
Hoppas att vi kommer att hitta på något kul nu på lovet, jag har faktiskt föreslagit en tripp till kungliga hufvudstaden Stockholm!
Det enda jag vet är att jag, Mimmi och mamma kommer att spendera tisdagen och onsdagen i Sundsvall med shopping och övernattning på hotell Södra Berget. Ska bli najs tycker jag, speciellt med hotellfrukost som jag älskar!
Tänk att få frossa i frukt, yoghurt, ägg frallor och min absoluta favorit, bacon...
Idag har jag bara varit hemma och tait det lungt eftersom jag hade en jädra huvudvärk när jag kom hem från skolan. Bättre att vila upp sej när det är melodifestival imorgon med min älskling Björn Gustafsson.
Har spenderat en hel del tid framför datorn idag så jag har plöjt igenom blogg efter blogg.

Mina absoluta favoriter hittar ni under mina länkar men skulle  vara tacksam för nya tips på trevliga bloggar från er läsare.

Nu ska jag bädda rent i min säng med mina underbara men svindyra Lexingtonlakan.

Hoppas att ni alla får en bra helg och ett bra lov!


http://www.youtube.com/watch?v=TSmfNxmaQHc



image117



Puss och Kram =)



Dagens Doft!

Min stora parfympassion har fört mej till jordens alla möjliga platser där det är möjligt att dofta och spruta på sig parfymer av alla dess slag, och hur mycket som helst.
Har genom åren sållat ut agnarna från vetet och kommit fram till vilka mina favoritdofter är men detta betyder också att jag då och då hittar nya favoriter!
En av dessa nyupptäckta godingar är Paco Rabannes "Black XS For Her".
Sexig doft som kommer i en minst lika sexig flaska...
Ett bra tips för alla där ute som förtvivlat virrar omkring i doftdjungeln på jakt efter en ny parfym. Här kommer en bild på godingen som kommer bli mitt nästa doftinköp:


image115


image116


Smell ya later guys!


Nagellack...

Sitter nu och pillar bort nagellack från mina naglar, det lilla som finns kvar! Hatar när man målar naglarna och nagellacket endast sitter en dag. Speciellt om det är en färg som svart där minsta lilla skavank syns...
Har alla möjliga nagellack i min samling, allt ifrån dyrt jävla Dior och Helena Rubenstein till billigt skit från H&M och Gran Canaria.

Har ni där ute något tips på ett nagellack som sitter som berget?

Har hört att O.P.I och ESSIE ska vara bra märken men det där med pris och kvalité verkar ju tyvär inte gå hand i hand. Ska nu göra ett nytt försök med mitt svarta skitnagellack för trots att det sitter dåligt så är det ändå supersnyggt!


image114


Ha de gött =)



Fimpa Röken, Behåll Glöden!

Såg nyss på Top Model 9 där Tyra berättade att denna säsong kommer att vara en rökfri säsong eftersom det är så många unga tjejer som kollar på programmet som inte ska uppmanas till att börja röka.
Superbra initiativ tycker jag eftersom cirka 98% av alla modeller röker...



image112


image113


You wanna be on top?


Ledig!

Idag är vi lediga och jag kan inte vara annat än lycklig. Vaknade runt tolv och gjorde mej sedan en smoothie på hallon, jordgubbar och björnbär. Supergott och sedan satt jag faktiskt ute i solen på balkongen en stund. Najs att det äntligen börjar bli vår på allvar! Skulle egentligen behöva plugga men det skjuter jag på till senare idag...
Har bokredovisning imorgon på engelskan så jag hoppas att det går bra.


image111


Lyssnar just nu på Michael jackson och det passa alldeles ypperligt eftersom jag såg att hans "Thriller" album i år firar 25 år! Shit vad tiden går snabbt men skivan e fanimej fortfarande lika bra.


image108


Istället för att plugga sitter jag istället vid datorn och surfar runt på diverse sidor. Just nu vill jag köpa en jädra massa grejer känner jag. Det jag vill ha extra mycket just nu är ett underbart läppbalsam som jag testade i Göteborg, Rosebuds Minted Rose!


image109

Härligt läppbalsam som luktar/smakar ros och mint. Kittlar härligt på läpparna och gör de kanske lite större. Ikväll är det "Fråga Olle" på tv som jag garanterat kommer att checka in och sedan blir det "Ett Herrans Liv" på tv4+, jag är svag för dessa brittiska komediserier jag vet!
Snart kommer mamma hem och då ska vi ge oss ut på en promenad i detta underbara vårväder, gör det ni med vetja.

Ha de gött!

Puss och Kram =)

TV Tonight...

Ikväll borde jag plugga men jag känner att jag dras mest åt tv-soffan. Hur skulle jag inte kunna när tv-kvällen är fullspäckad med en massa bra program. Det blir Gossip Girl, I Huvudet På Gynning och självklart Andra Avenyn. Sedan tror jag att det börjar en ny underbar brittisk komediserie klockan elva på tv4+! Kvällen är räddad helt enkelt...


image105


image106


image107


Lediga är vi imorgon också, fan det kan inte bli så mycket bättre =)


Lindsay Lohan som Marilyn Monroe


Dessa bilder tipsade Elin mej om så jag var bara tvungen att gå in och titta på dem men det är som Elin säger, brösten hennes är som fotbollar och är nog inte helt äkta om ni frågar mej! Snygga bilder men inte så likt Marilyn om jag ska vara ärlig, Marilyn Monroe är också 1000 gånger snyggare.


image100



image101



image102



image103



Snygg Duo

Snyggaste duon just nu: 
Scarlett Johansson och Natalie Portman som vant posar tillsammans på omslaget och innuti magasinet "W".

Sjukt snygga som vanligt och coolt stylade!



image97



image98



image99



To Die For...



Gult kan vara fult!

Checkade precis igenom min nya ELLE tidning och kunde inte låta bli att lägga märke till Tiger of Swedens annons för nya vårkollektionen. Kollektionen är snygg men inte färgvalen. Grått funkar alltid men inte pippigult! Herregud säger jag bara vem skulle ens komma undan med den färgen? Inte nog med det så ville min käre far investera i denna vedervärdiga gula skjorta för 800 spänn när vi var på NK.
Självklart satte jag stopp för detta galna infall...


image94



image95



image96



Hiss eller Diss?


Är det bara jag som får ett lätt epilepsianfall av denna gula färg?


Hipp Hurra =)

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag?
Nej, för idag fyller den underbara komikern Björn Gustafsson 22 år.
Grattis Björne... så jävla skön!


image91



image92



Top Notch!



image93



Liknar hon på russinpaketet... hehe =)



Göteborgstripp!

Hemma igen och vardagen har börjat. Åkte förra tisdagen till pappa i Göteborg för en anställningsintervju på Liseberg. Kom hem i söndags och har nu gått två dagar i skolan. Denna dag var extra kort men extra ansträngande eftersom jag liksom Elin kanske bara har sovit tjugo minuter i natt...
Göteborg var härligt och jag börjar vänja mej med tanken att det är kanske där nere jag kommer bo igen!
Förutom intervjun så blev det lite shopping, umgänge med Sofie och mys med pappsen.
Köpte två skjortklänningar och en klänning, allt i färgerna grått och vitt. Jag e kanske lite tråkigt när det gäller kläder men jag kör på klassiska plagg som håller länge. Blev dock lite besviken på bland annat MONKI som skulle h superbra rea men som enligt mej bara bsetod av en massa skit! Linnen, tröjor och byxor i allt ifrån galon till annat tetigt material reades ut för endast tjugo kronor styck men varför köpa en massa skit som man ändå aldrig kommer att använda! På NK hade de en del schysta grejer, bland annat en väska från Henry Lloyd som jag tänker köpa på påsklovet. Inne på NKHerrtrend såg jag fan den sötaste valp jag någonsin sett. Även min käre far smälte när han såg den lilla duntussen som måste ha varit en dvärgspets. Så söt att den annars fula killen till ägare blev lite snyggare i mina ögon!


image90


Jag och pappa åt som vanligt på Indiska Hörnet innan min hemfärd men denna gång kände jag för att vända i dörren. Den indiske kyparen började emd att säga "Hej igen!", "Vart är din syster" och "Samma som vanligt" när vi beställde mat... Pinsamt att man som kund är så välkänd att de kommer ihåg ens ansikte och att de redan innan du beställt vet vilken mat du vill ha! Scary...
Efter indisk mat åkte jag och pappa ut på Lindholmen för att checka in Chalmers dit jag funderar på att söka efter studenten. Läget var kanon och låg precis vid vattnet. Skulle kunna bosätta mej därute så jag tror nog att jag skulle trivas =)

Ha de gött!

Pöss och kräm...

Summan av Kardemumman

Denna helg har gått med raketfart. Har inte gjort så mycket men tiden går fasiken fort ändå ibland...
I fredags var vi här hemma hos mej och mös med te, varm choklad, snacks och Lindt choklad. Det var trevligt och en sån där perfekt myskväll som jag behövde. Igår var jag, Elin och Fredrik hemma hos Calle. Det var min premiär tur hemma hos Calle så det var extra trevligt. Efter rundturen i huset tittade vi på melodifestivalen. Obligatoriskt om ni frågar mej men sen e jag extra schlager-skadad av min mamma också!
Christer Sjögren och Amy Diamond gick inte helt otippat vidare till Globen och jag vet redan nu att Christers låt kommer att spelas inte bara sönder på radion i Sverige utan även i hela Europa. Tänk dej i poolbaren på Mallorca, där lovar jag att du kommer att kunna höra tonerna till "I Love Europe" ur högtalarna.


http://www.youtube.com/watch?v=bBg7fDgeoy0


image86


Idag slappar jag som vanligt i myskläder vid tv:n. Ska snart läsa artiklarna inför svenskan imorgon, käka kyckling i jordnötssås från Österns Pärla och kolla in de underbara vännerna i Köping!

Summan av kardemumman så var detta en lugn och skön helg, precis vad jag behövde...

Hoppas även att ni har haft en bra helg.

Puss och Kram =)


image85


Helt underbara, älskar dem!




Bloggtorka!

Har på sista tiden haft sån himla idéetorka över vad jag ska skriva i bloggen så jag har helt enkelt skitit i det!
Nu ska jag bli bättre på att skriva och uppdatera, det lovar jag. Idag är de flesta från skolan i Uppsala och går omkring och strosar på universitetet och klurar ut vad de ska göra i framtiden. Jag själv lockas inte ett dugg av Uppsala så jag struntade i att åka och tog mej i stället en sjuk/pluggdag hemma...
Igår var Elin och David här. Elin och jag träffades redan på Krysset klockan kvart i tre och David kom runt sju tiden. Vi åt glass, drack säkert fyra liter te, David varm choklad, kakor, Lindt snögubbar och kollade på Sex and the city och Glappet. Runt tio när de båda skulle dra sej hemåt satt mamma och Mimmi och kollade på band när jag och Mimmi var små. Elin och David satte sej också i soffan och kollade och jag skämdes så. Jag snackade nonstop och högt som f*n på bandet och sist men inte minst sjöng jag, Mimmi och Sofie "Eloise" med Arvingarna när vi lekte Småstjärnorna och skulle uppträda för mamma och pappa. Helt sjukt det där hur man ändras som person. Som liten var jag kamerakåt och sjöng för allt och alla, nu hatar jag att vara med på kort och jag sjunger endast när ingen hör på! 
Det är kul ändå att ens föräldrar filmade och stod i när man själv var liten för trots att det är lite pinsamt så är det alltid kul att ha kvar de där banden som minnen av den tid som var.

Åren går men videobanden består!

Ha de bra...

Puss och Kram =)


image84


RSS 2.0