MILF eller Lammkött?

Dagens ord: milf

Uttrycket kommer ursprungligen från porren och syftar till en mamma som man vill ligga med. Numera används det snarare som ett begrepp för en snygg kvinna med barn.

Hittade detta på Passagens hemsida. Många killar som jag pratat med drömmer verkligen om detta fenomen. Jag själv drömmer ibland om äldre män men jag har nog aldrig fantiserat om någons pappa. Visst har jag sett en söt kille på stan med barnvagn men då blir det mer "naaaw" än att jag vill gå hem och ligga med honom. Hur är det med er läsare. Är ni mer för MILF:s eller gillar ni lite yngre lammkött?

Puss på er =)


Till Salu!

Nu ser jag att Mister X har loggat in på MSN. För er som inte vet så är Mr X en man som erbjöd mig 3000 spänn minst för en natt. Inte illa eller hur?
Tror ni jag kan pressa upp priset högre ändå? ;)
Sjuka människor finns där ute mina vänner så håll ögon och öron öppna.



Jag är INTE till salu!

Puss på er =)


End Of An Era?

Idag var det min sista skoldag på den här utbildningen. Dagen till är var det tenta och den gick åt helvete, inte förvånad direkt. Pratade med söta Elin efter tentan och fick prata av mig den värsta irritationen över tentan och mannen som råstötte på mig på bussen i morse. Mannen som hade passerat 40 satte sig bredvid mig, tryckte sig tätt intill mig, lade sin hand på mitt ben flera gånger och småflåsade lite hela bussresan. Lite manlig uppskattning är ALLTID trevligt men ibland blir det bara för mycket och uppenbart. Han ska ha cred för att han var så pass modig och rakt fram men borde fattat vinken om att jag INTE var intresserad tidigare. Nog om mig och mina bekymmer...

Hoppas att ni andra haft en toppendag. Nu ska jag dricka lite te, äta glass och försöka smälta att jag faktiskt inte längre kommer åka ut till Lindholmen på mornarna och inte heller se mina klasskompisar. Kommer sakna en del, vissa inte ett dugg.
Känns lite sorgligt på något sätt!



Puss och Kram =)


Opeppad Persson!

Just nu sitter jag och försöker plugga till en tenta som man i princip måste ha 100 % rätt på för att ens klara, som uppgjort för att man INTE ska göra det om ni frågar mig...
Dagens tenta gick förhoppningsvis bra så jag och Anna bestämde oss för att fira med en fika på Espresso House med frapino, scones och en massa skvaller. Efter en mycket trevlig pratstund kramade vi om varandra och sa hej då, anna tog tåget och jag tog bussen hem. På bussen satt en kille framför mig som var precis så som jag brukade älska att killar såg ut som. Han var sådär riktigt docksöt, en sportkille med stylat hår och hippa kläder. Blev lite nostalgisk och tänkte på hur min killsmak faktiskt förändrats genom åren. Killen fick agera ögongodis under bussresan medan jag pratade med Emil i mobilen. Väl hemma så slet jag av mig kläderna, kastade mig på sängen och pustade ut men kunde då konstatera att resten av kvällen skulle bestå av ännu mera plugg. Fan va livet är surt ibland när jag tänker efter. Nu har jag målat naglarna svarta och lika mörkt ser det ut på min pluggfront för tillfället. Skulle behöva en galen tysk här hos mig som pekade med hela handen och skrek "RAUSCH" så fort jag tog en så kallat pluggpaus.
Nu när jag inte har en galen tysk så kanske nån av mina söta läsare har något bra tips för att öka studiemotivationen?



Rätt man för jobbet?

Puss på er allihop =)


Könsbyte?

Idag har jag på många sätt betett mig som en man. Jag har under dagen behövt plugga men det har jag skjutit upp och i stället gjort tusen andra saker. När jag väl bestämde mig för att läsa lite om nautiska instrument så tog jag med mig böckerna in och satte mig på toaletten utan att ens behöva uträtta några som helst behov. Toaletten är nog den plats där jag trivs bäst, min oas, min heliga plats där jag behöver min dagliga stund... Precis som en karl så sitter jag gärna länge på toaletten och fortsätter läsa fastän jag är klar för länge sen, ibland får även iPoden följa med in. Kreativiteten flödar för min del när jag befinner mig bland kakel och bakom en låst dörr. När pappa senare kom hem från jobbet hade han varit så snäll och köpt både glass och senaste numret av Cosmopolitan så det blev läsning för hela slanten, tidning och inte skolböcker med andra ord alltså. När jag satt och läste Cosmo så började pappa fråga mig om hur skoldagen hade varit och jag kom på mig själv med att inte kunna läsa och lyssna samtidigt. Det var helt enkelt för mycket att behöva läsa, lyssna samtidigt som jag skulle svara på frågorna. Orden som flög ur min mun var osammanhängande och det lät mest som att jag mummlade i skägget, vilket jag förstås inte har. För att inte låta som en sluddrande alkis var jag tvungen att lägga ner tidningen, prata färdigt med pappa och sedan fortsätta min heliga ritual. Att läsa en helt ny tidning är något av det bästa jag vet. Allt är nytt, spännande och ger ett rus utan dess like. Jag läser i och för sig ut en tidning på 5 minuter men efter dessa minuter blir tidningen aldrig densamma igen. När den sedan ligger där, redan utforskad så känns den inte spännande längre. Hoppas verkligen inte att min åsikt om tidningar även gäller en framtida pojkvän. Jag är en rastlös själ men det går väl fortare att tröttna på en tidning än på en människa? Kanske är det jag som är konstig eller så är det så här vi människor fungerar?

Nu ska den här manhaftiga lilla madamen fortsätta med pluggandet!

Puss och Kram =)


Den Bortglömda Bloggen!

Den här bloggen är något som jag verkligen har undvikt på sistone. Har inte känt mig sugen på att blogga utan jag har helt enkelt glömt bort att den ens finns. Idag när jag skulle sätta mig och plugga så kände jag att det var dags att ta tjuren vid hornen och besöka det som jag kallar för blogg. Kunde till min stora förtjusning se att ni mina små söta vänner inte glömt bort den här bloggen trots att jag gjort det. Era fina kommentarer värmde och det på grund av er sötisar som jag faktiskt bloggar, lite för min egen skull också. Måste bli bättre på att uppdatera och lägga upp lite bilder från brandövningen och annat smått och gott. Bilder kommer någon dag här framöver, jag lovar... På onsdag har jag min sista tenta och är därmed klar med den här utbildningen. Kommer däremot komma tillbaka i april och göra några tentor men nu blir det istället dags att försöka få tag i ett jobb och ta tag i det här med körkort en gång för alla! Pratade med Elin och Cicci igår och det var lika trevligt som alltid att höra deras söta röster. Saknar er alla och jag hoppas verkligen att vi ses snart. Nu ska den här lilla skruttepluttan fortsätta plugga.

Puss på er trogna läsare =)

Ska inte svika er i fortsättningen när det gäller bloggandet.


Spoiled Brats!

Just nu är det "My super sweet sixteen" maraton på MTV och jag kan inte annat än bli lite smått förbannad på alla bortskämda snorungar vars största problem är vilken bil dom ska önska sig utav pappsen med platinakortet!
Avundsjuk skulle man kunna tro att jag är men NEJ...
Visst vill jag också ha en bil. Körkort vill jag skaffa mig först och främst men sedan vill jag köpa min första bil för mina egna pengar och inte genom sponsorer.
Miss independent, det är jag mina vänner!



Puss på er =)


Kapten Korv!

Igår var jag på maskerad hemma hos Emma då det vankades inflyttningsfest. Riktigt trevligt var det med mycket folk, dricka och Bullens pilsnerkorv på längden och bredden...
En riktig korvfest när det är som allra bäst helt enkelt! Jag var utklädd till kapten och hade kvällen till ära randig tröja och mössa, när jag tänker efter så såg jag kanske mer ut som en pop-tjej som bara lyssnar på Håkan Hellström och målar svarta stjärnor på kinderna? Söt tyckte alla i alla fall att jag var och det är det som räknas. Idag är jag segare än en råtta och jag försöker smått ladda lite inför morgondagens brandövning ute på Karholmen. Känner mig lite nervös inför att släcka bränder och klaustrofobi-tester. Är ju lite smårädd för både eld och trånga utrymmen men om jag är fokuserad till 100% så ska det nog gå bra. Bilder från brandäventyret kommer senare här på bloggen för er som är nyfikna. Nu ska den här lilla kaptenen unna sig lite glass. Uppladdning när det är som bäst!

Hoppas att ni andra hade en bra helg.





Puss och Kram allihop =)


Män I Tajta Trikåer...

Imorgon har jag sovmorgon till klockan 10.30 och kan därför ikväll bänka mig framför tv:n för att kolla på "The Tudors". Har missat hur många avsnitt som helst på grund av mitt hemska schema men idag ska jag inte missa programmet. Serien är inte jättebra i sig men alla snygga män gör det hela värt mödan. Konstigt att man egentligen kan finna män som bär byxor tajtare än ett korvskinn och lörhöga stövlar sexiga...
Sexiga och snygga är i alla fall skådisarna så jag kommer definitivt kolla in programmet som börjar om cirka 15 minuter. Är ni precis som jag svaga för män i tajta trikåer?





Puss och Kram på er =)


Hästkrafter!

Bilar är något som jag alltid älskat. Konstigt att jag inte har körkort när jag tänker efter...
När jag var liten var jag helt besatt av cabriolets men nu gillar jag även andra bilar.
Mina favortimärken är många men här är några bilar som inte jag skulle tacka nej till:
 











Puss på er =)



Top Notch!

Nyss sa jag att jag inte var så sugen på någonting...
Jag tar tillbaka detta efter att ha rannsakat mig och kommit fram till att om det är nåt jag är sugen på så det ett par nya läckra skor. Hittade dessa bilder på riktigt snygga shoes:


Superheta pumps från Alexander McQueen.





Blått är flott? Klackar från Pierre Hardy.





Coola pjucks från Dior.







Heta röda klackar från Christian Louboutin.





Pistolsko från Chanel. En riktig fullträff!


Puss och Kram allihop =)


All That Glitters...

Just nu så snöar det här nere och hela lilla Landvetter är alldeles inbäddat under ett tunt vitt snötäcke. Snön som faller ser ut som glitterkorn i gatlampornas sken så jag känner mig bra sugen på att ta en promenad. Har inte känt mig så värst sugen på någonting den senaste tiden när jag tänker efter.
Är rädd för att jag helt har tappat stinget...
Pratade med Elin igår och det piggade upp. Hon verklade må bra och det var härligt att höra hennes röst. Gick en sväng på stan efter skolan och jag fastnade verkligen för en massa snygga smycken. Smycken har jag så det räcker och bli över men det finns ju alltid plats för lite till eller vad säger ni?



Kanske unnar jag mig lite bling till helgen?
Nu ska jag bege mig ut i snön. Mössa och vantar följer självklart med.

Puss och Kram =)


Lost My Mojo!

Sitter nu och försöker skriva ihop ett hyffsat blogginlägg men varken mina fingrar eller mitt huvud kommer på något att skriva...
Inspirationen är just nu lika med noll så jag tror nog att det kommer bli ganska lungt på den här bloggfronten framöver. På alla andra bloggar som jag läsaer så spottas det ut inlägg till höger och vänster. Inlägg om allt och ingenting flödar överallt förrutom på just den här bloggen. Har ni kära läsare något bra tips på saker jag kan skriva om?
Något ni skulle vilja läsa om? Något jag glömt att skriva om?



Nu ska den här nollställda Göteborgaren gå och göra lite middag.
Och ja för er som undrar, det blir fisk!

Puss och Kram =)


RSS 2.0