Barfota Utan Strumpor Och Skor...

Idag har jag börjat jobba igen efter tre dagars ledighet och ett litet stugbesök. I stugan så åkte jag båt, körde båt, fiskade och gjorde några försök till att åka vattenskidor för första gången, inte helt lätt dock! Efter jobbet tog jag bussen hem och fick hoppa av nere i centrum och gå den sista biten upp eftersom den inte gick längre. Marken var alldeles blöt av regnet så mina skor blev blöta och jag valde att gå barfota istället. När jag nästan var hemma så hoppade en gigantisk padda framför mina fötter och vi stirrade på varandra. Där stod vi... Jag och paddan mitt på cykel/gångvägen. Paddan som var grymt söt ville jag såklart hindra från att bli påkörd av en cykel eller mosad av en gående så jag tog ett stort grässtrå och kittlade den på ryggen så den hoppade iväg mot en tät buske. När paddan var i säkerhet kunde jag fortsätta min promenad hemmåt. Nu är jag hemma och regnet öser utanför fönstret så jag kommer nog spendera resten av kvällen framför tv:n med en massa glass. Inte en helt fel avrundning på en kväll.



Puss och Kram =)


Toppen, Toppen!

Ska strax sticka iväg till jobbet och det känns lite tungt eftersom jag precis har haft två underbara och lediga dagar. Igår träffade jag upp David på stan och vi gjorde den osäker inne på NK på jakt efter en ny skjorta och alla stans parfymerier i jakt på en god herrdoft. Efter lite shopping gick vi och såg Brüno på bio och vi båda tyckte filmen var grymt rolig, var längesen jag garvade så mycket åt en film. Efter bio blev det en glass och mycket prat innan det var dags att skiljas åt vid Heden. Vid Heden väntade pappa, Mimmi och Carrro i bilen eftersom vi skulle iväg och käka underbart god indisk mat. Med mätta magar åkte vi sedan hemmåt där jag fortare än kvickt bytte kläder innan det var dags att åter igen springa till bussen. Hade lovat att möta upp min gamla klasskompis Sandra på Victoria för lite uppdatering och en massa vin. Sandra som annars bor i Stockholm hade mycket trevligt att berätta så timmarna bara flög iväg. Efter en massa vin, cider och trevligt snack med Sandra och grabbarna vid vårt bord var det dagsför mig att springa som en galning i regnet mot sista bussen hem. Väl hemma åt jag lite Polkaglass från Lejonet och Björnen innan jag tvättade bort sminket och somnade som en lite bebis. En riktig toppendag hade jag när jag tänker efter. Toppen, toppen som min pappa skulle ha sagt! Hoppas på mer såna trevliga dagar men med lite mindre regn förstås.



Puss och Kram =)


Shame, Shame, Shame...

Precis som Izabella Scorupco en gång sjöng så känner jag för tillfället skam över att ens kalla mig bloggare. Har totalt glömt bort att blogga men när vädret är toppen så är det inte framför datorn som jag vill sitta. Nu öser däremot regnet ner och jag ligger i sängen med en massa tända ljus runtomkring mig. Passar också på att lyssna på lugna kärleksballader medans jag bloggar och det enda som fattas för tillfället är en karl vid min sida. Imorgon ska jag däremot träffa en min gode vän David som är här nere i Göteborg på besök. Även min vän Cecilia kommer kanske förbi götet och säger hej den här helgen och nästa helg så kommer Jacob på besök. Det händer trots allt lite saker i mitt liv trots att jag glömmer bort att berätta om dom här på bloggen. Jobbet går bra och jag trivs fortfarande superbra. Har även hunnit med ännu en kaninfest som slutade med hemresa i en Audi med 8 andra grabbbar. Livet leker kan man säga och allt är på topp förrutom vädret. Förhoppningsvis blir det ändring på den saken.



Puss och Kram allihop =)


RSS 2.0