Efterbliven Eller Bara Efter?

Nu mina vänner har jag efter många om och men äntligen återvänt till den här bloggen!
Igår vinkade jag av Elin och David vid tåget efter att dom varit här nere och jälsat på mig. Har känt mig lite osocial eftersom jag haft skola som vanligt men jag tycker att vi haft mycket trevligt ändå med tanke på omständigheterna. Att samtidigt sköta skolan och undehålla gäster har känts svårt men jag tycker att jag klarat det ganska bra ändå...
När Elin och David har varit här nere så har jag knappt suttit vid datorn och därför inte skrivit något här på bloggen och inte läst några andra bloggar för den delen heller. Känner mig lite efter nu i bloggvärlden, en känsla jag inte tycker om. Som många kanske känner till så älskar jag att kolla på Hemnet.se och detta är något som jag brukar göra nästan dagligen, känns konstigt att inte ha gjort det nu på ett par dagar. Nu när jag och pappa åter är ensamma så känns det lite konstigt, huset känns liksom lite tomt.
Kommer sakna att höra era röster där nere i gästrummet. Elin, David och jag...
Vilken trio vi är ändå!

Nu ska jag uppdatera mig lite här i bloggvärlden och kolla på ännu ett avsnitt av "The City".

Puss och Kram på er allihop =)






Holiday!

En härlig solsemester, all inclusive, betald och klar efterlyses från min sida för tillfället. När man sitter nere i Göteborg och vädret utanför varierar mellan grått och svart så kan man ju inte hjälpa att man längtar bort ibland till lite varmare breddgrader, eller hur?

Här skulle jag gärna spendera några nätter:






Puss och Kram =)



What's Up With That?

Är det bara jag som tycker detta eller ser man inte oerhört många människor som har på sig jättestora glasögon vart man än går?
Det är ju modellen lite större som jag talar om a la Clark Kent eller a la farmors gamla som pryder nästippar runt omkring i vårt avlånga land. Det här med dom stora brillorna börjar kännas lite som en uttjatad trend och värst är det när människor som inte ens behöver glasögon bär dom, känns lite fejk och mer som att man bara vill vara trendig. Visst är det snyggt på en del människor men långt ifrån alla kan konsten att bära upp dessa brillor.
Vad tycker mina kära läsare om denna trend? Hiss eller Diss?




Puss på er =)


My Name Is Bond...

Nu när jag äntligen upptäckt Spotify så sitter jag för tillfället och lyssnar på en massa Bond-låtar. Har alltid älskat Bond-filmerna liksom min pappa som jag nog skulle kunna säga är Bond-fanatiker. Mest förtjust är vi nog båda i dom äldre filmerna och vår favorit som Bond är såklart Sean Connery och Roger Moore. När jag som liten såg dessa filmer blev jag helt fashinerad av alla fina kläder, snabba bilar, gnistrande diamanter och vackra miljöer. Extra förtjust blev jag om det var hajar med i filmen, hajar är nog världens coolaste djur men det jag samtidigt är mest rädd för.



Den här dagen har verkligen gått med raketfart och jag har inte gjort mycket vettigt när jag tänker efter. När jag tänker efter så tror jag faktiskt att jag kommer fortsätta på det här chill-spåret och lyssna på några av mina favorit Bond-låtar:

GoldenEye - Tina Turner
For Your Eyes Only - Sheena Easton
Goldfinger - Shirley Bassey
Diamonds Are Forever - Shirley Bassey
Nobody Does It Better - Carly Simon
Licence To Kill - Gladys Knight & The Pips
From Russia With Love - Matt Monro

Ikväll är det premiär mina vänner för nya säsongen av "Mia & Klara", får inte missas!



Puss och Kram =)


Min Syster Mimmi och Mina Kära Vänner

Idag väcktes jag av att jag fick ett SMS av min lillasyster Mimmi. I SMS:et stod det att jag skulle titta på Gefle Dagblads hemsida för att det där skulle finnas en artikel om Mimmi och hennes biljardkompisar som snart ska åka ner hit och spela SM. Som den snälla syster jag är så kollade jag givetvis på hemsidan och blev så stolt över min lilla Mimmi.
Här finns artikeln för er som är nyfikna: http://gd.se/nyheter/reportage/1.461809



Igår blev jag jätteglad när Elin ringde hit och vi pratade jättelänge om allt mellan himmel och jord. Det blir lätt långa samtal när man bor långt ifrån varandra och inte träffas så ofta. Nu kommer hon snart ner hit och jag längtar...
Tittade in en sväng igår på MSN och kunde till min stora förtjusning se att Cecilia var inne. Vi pratade med varandra en bra stund och jag tänkte verkligen på hur mycket jag saknar henne, redan! Vårt lilla "Gäng" splittras allt mer och mer men jag hoppas verkligen att vi kommer hålla kontakten och fortfarande vara lika bra vänner i framtiden. Elins snälla lillebror Anton fixade även Spotify till mig igår så jag har fullt upp med att göra i ordning spellistor. Måste verkligen säga att det är jättesmidigt med att bara kunna söka och sedan lyssna på låtarna utan att behöva ladda ner. Någon av mina läsare som använder Spotify?

Hoppas att ni har en bra helg!

Puss och Kram allihop =)


Chillin' In Shoes With A Big Black Bow...















Puss och Kram =)

Skorna/tofflorna kommer från H&M om någon undrar.


Ren och Len!

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och känner mig som en ny människa. Nu är jag hårfri över hela kroppen, insmord och len som en babyröv. Hoppade i en stor grå tröja och svarta byxor som jag tänkte dra runt och chilla i resten av kvällen. Håret tänker jag låta självtorka, detta har jag gjort varenda gång jag duschat på sista tiden och det är kanske därför mitt hår växer så det knakar för det slits mindre än förrut? Såg att Grabbarna Grus börjat blogga igen efter en rejäl paus, kul att dom kommit igång igen! Tycker det är roligt att nästan alla mina kompisar har bloggar, speciellt nu när vi ses alltmer sällan...

Nu ska jag lyssna på lite musik och ta hand om lite tvätt som skriker efter mig.








Puss och Kram alla lördagslovers =)


FruktFrida

Idag började jag dagen med att äta spenat och en avocado, mums...
Efter detta klämde jag i mig X antal litchis och en hel mango och jädrans va gott det var. Som dotter till en frukthandlare så har jag alltid älskat både frukt och grönt, även spenat och broccoli som många andra inte tycker om. Nu när jag laddat med en massa vitaminer ska jag städa och fixa lite här hemma inför att mina vänner från Gävle kommer hit på visit. Ska bli så roligt att se dom igen, saknat dom så!
Tänkte igår på lilla Cecilia som lever loppan i London och jag hoppas verkligen att hon har det bra och inte dör av hemläntan. Vilken grej ändå att bara dra till London och gå ut och söka både jobb och lägenhet, så stolt över henne. Här är det regnigt och grått så jag tror faktiskt att jag blir inne idag, vad har ni för väder?



Hoppas ni får en bra helg och lite bättre väder!

Puss och Kram allihop =)


Skinnkjolens Återkomst!

Idag mina vänner har jag investerat i en svart pennkjol i skinn. Favorit i repris för många men för er som inte känner till det så var jag länge känd som "Tjejen med skinnkjolen" när jag precis hade flyttat upp till Gävle och börjat i ny skola och klass (detta var nog i sjuan eller åttan). Jag fick en dag låna min mammas skinnkjol och jag älskade den. Nu i efter hand förstår jag att folk tyckte det var konstigt med en tjej från Göteborg som dessutom klädde sig i djurhudar. Till kjolen hade jag en tröja som såg ut som ett fiskenät och massor av kajal runt ögonen, tänk hur man har sett ut genom åren egentligen...
Nu tänkte jag köra på skinnkjol igen men den här gången med lite mer finess och klass, något som jag saknade förra gången. Vad tycker ni om skinnkjolar? Hiss eller diss?



Min nya kjol!

Puss och Kram på er =)



D&G + Scarlett = Sant

Dolce & Gabbana lanserar nu en serie doftande läppstift. Ansiktet utåt för läppstiften är ingen mindre än Scarlett Johansson vars läppar är som gjorda för jobbet.
Är hon inte supersnygg den där Scarlett?






Puss och Kram =)


Meat & Flesh

Sitter och försöker peta bort köttfärs som fastnat mellan tänderna. Mat mellan tänderna är nog bland det västa jag vet, speciellt när man hur mycket man än försöker inte får bort det! Skulle nyss kolla i senaste numret av tidningen KING då smidig som jag är råkade skära mig på handen (papercut som heter duga). Björn Gustevsson var på omslaget och han är så söt med sina änglalockar, mer än söt tycker jag dock inte att han är.
Flickidol eller inte men jag vill ha lite "more meat on my man" om man säger så!

Nu ska jag fortsätta sitta här och peta maniskt mellan tänderna.



Tack gode Gud för Plackers.

Puss på er =)


Big City Life!

Idag har jag haft en lång skoldag med förläsningar om säkerhet. Vi hade en brandman på besök som berättade allt inför våra kommande brandövningar som vi snart ska börja med. Efter skolan gick jag en sväng på stan och jag inhandlade ett par lite längre, bruna mockahandskar från ZARA och en svart necessär från MANGO. På stan träffade jag även Karolina som jag jobbade med i somras på Liseberg. Karolina är för övrigt en identisk kopia av min andra kära vän Linnea. Efter att jag pratat en bra stund med Karolina och hennes nyinflyttade kompis från Umeå så begav jag mig mot farfar. Det var riktigt kul att se honom igen eftersom det var ett bra tag sen nu. Han såg riktigt pigg ut och skämtade och skrattade som aldrig förr, inte dåligt av en man på 87 bast!
Efter farfar gick pappa och jag till McDonalds och klämde en varsin burgare. Därefter åkte jag hem med bussen eftersom pappa skulle göra några ärenden och jag var inte så värst sugen på att följa med. Väl hemma satte jag mig framför datorn och där har jag suttit fram tills nu och kollat på "Gossip Girl" och "The City" avsnitt. Båda serier har grymt snygga människor, kläder och utspelar sig i den supersnygga staden New York, inte helt fel...



Nu ska jag äta lite glass och plugga lite i stället.

Puss och Kram allihop =)


God Bless America!

Idag tillträder Barack Obama Vita Huset och det är en historisk dag, även för oss som inte är amerikaner. Dagen till ära har jag varit ledig från skolan och inte gjort så mycket än tvättat, sorterat och hängt upp en massa kläder, ätit sparris, avocado och räkor till frukost och kollat på några Gossip Girl avsnitt. Mer spännande än så har inte denna dag varit än så länge i alla fall. Idag klockan 18.00 svensk tid kommer Barack att svära eden och inta Vita Huset som USA:s första svarta president, detta är verkligen på tiden! Kommer nog snart knäppa på tv:n och kolla in denna historiska händelse, en stund i alla fall.
En annan stor händelse är att Cecilia från och med idag numera kommer vara Londonbo.
Hoppas verkligen att hon kommer trivas och stannar där ett bra tag så jag och Elin hinner komma ner och hälsa på, hehe...



Puss och Kram allihop =)


Bon Voyage!

Pratade nyss med mina kära vänner Elin och Cecilia. Imorgon åker Cicci till London där hon antagligen kommer att stanna fram till maj månad. Hoppas verkligen att allt kommer gå bra för hennes del, är faktiskt lite avundsjuk på henne som ska ge sig ut på ett sådant häftigt äventyr. Elin och Cicci upplyste även mig om att de båda börjat blogga, äntligen säger jag! Här hittar ni deras blogg där ni kommer kunna läsa om allt spännande som händer i både Gävle och London: http://elegantequation.blogg.se/
Tittade lite på Sex and the city-avsnittet som nyss gick på TV3 och kunde till min förvåning se att TV3 censurerar programmet. Vissa scener är helt borttagna och en del monologer är bortklippta, SKANDAL. Ska man sända programmet så ska man ju visa allt och inte bara utvalda delar, ska det va ska ska det helt enkelt!
Imorgon är jag ledig så då tänkte jag kanske ta en sväng in till stan och sedan ta en lång och härlig promenad om vädret tillåter. Kommer också tänka på Cecilia som förhoppningsvis får en säker och bra flygresa. Jag kommer även att lyssna på låtarna "Come fly with me" och "Fly me to the moon" med Frank Sinatra eftersom vi båda älskar Frankie boy. Vad ska ni själva hitta på under morgondagen?



Nu ska jag äta lite glass, dricka lite te och tänka på er sötisar.

Puss och Kram =)


"Glappet"

En serie som jag alltid älskat är "Glappet" som gick på SVT1 1997. Eftersom det just nu snöar som bara den utanför fönstret så bäddade jag ner mig i sängen, tände lite ljus och tänkte nu titta på serien. Om du inte redan sett den kan jag rekomendera den här länken: http://www.youtube.com/watch?v=lQ_NQOXGFPg

Hej, Puss, Ses!




Wiped Out!

Nu sitter jag vid datorn för första gången den här helgen. Har verkligen inte haft tid då jag i stället har ägnat all min tid åt att få någorlunda ordning på mitt rum. Jag har spikat, skruvat, hamrat, dammsugit, torkat, strukit och svurit...
Efter besök på både tippen och IKEA så ser mitt rum faktiskt hyffsat ut. Möbler har åkt ut genom dörren och nya har kommit in. Min nya säng är helt fantastisk och superfin med blåvit randig sängkappa, gillar mina ränder skarpt. Har träningvärk i överkroppen av alla tunga lyft men det gör samtidigt att man sover gott och förhoppningsvis så kanske jag somnar lättare idag trots att det är söndag. Söndag är den dag som jag aldrig kan sova för att man vänt på dygnet under helgen, har ni samma problem eller är det bara jag?
Imorgon drar skolan igång igen men vanliga förläsningar och inte tentor, hurra för det. Vi ska ha förläsningar om brand och säkerhet nu innan vi ska ut på övningfältet. Är lite nervös eftersom jag har en släng av klaustrofobi och är lite rädd för eld sedan mitt hår började brinna när jag var 6 år.
Känns lite segt att börja klockan 08.30 imorgon och inte sluta förrän klockan 17.00
That's life mina vänner, that's life!
Hoppas att ni haft en bra helg. Nu ska jag måla naglarna svarta, förbereda morgondagens outfit och sedan försöka somna.



Puss och Kram =)


Satana Perkele!

Jag börjar det här inlägget med en finsk svordom, man ska inte svära jag vet men just idag känns allt verkligen piss och jag som annars är fröken positiv är helt slut i både kropp och huvud. Har haft en jävla massa tentor nu när skolan drog igång igen och det känns tyvär som att ingen gick vidare bra. Plugga är typ det enda jag gör och ändå ger det fan inga resultat, vad ska man göra när man gör sitt bästa men det inte räcker till? Slutade skolan tidigt idag eftersom tentan var på morgonen så jag var klar till lunch. Min räddning för dagen blev det underbara väder som fanns utanför dörren. Solen sken, himlen var klarblå, människorna runtomkring mig var glada men trots detta så kände jag mig inte lika glad. Tentan som gick åt helvete försökte jag förtränga genom att gå och köpa en Whopper-hamburgare på Burger King eftersom min mage skrek efter mat. Efter en burgare och en bussresa senare så var jag hemma ute i Landvetter igen och jag satte mig en stund ute på balkongen i solgasset. Inte en människa var ute på gatan eftersom alla var på jobbet eller i skolan så jag satt där i min ensamhet och njöt av att det kändes som vår i luften. Kvällen kom och jag som egentligen skulle fortsätta plugga kände mig så grymt rastlös så jag bestämde mig för att gå ut och ta en promenad. Promenaden blev till en joggingtur men jag förstår inte varför eftersom springa typ är det värsta jag vet. Kände att jag behövde få ut en massa ilska och frustration och det tog jag ut över min arma kropp som redan var trött. Tog sikte på brantaste trappan och gav järnet hela vägen upp till toppen. Väl uppe såg jag över hela Landvetter, enda ner till sjön såg jag. Himlen var fylld av stjärnor och luften var så kall att det isade i mina hamsterkinder. Från toppen var jag ju tvungen att ta mig ner men det var inte det lättaste för det var is på vissa ställen så jag liknade nog mer Bambi än en hurtig tjej som var ute och spänstade.



Nu sitter jag här helt slut i både huvud och kropp men imorgon har jag min sista tenta, för ett tag framöver i alla fall och det ska jag fira med dunder och brak. Såg att söt-Amanda återupptäckt min blogg igen, kul att du hittat hit igen! Tänker mycket på alla uppe i Gävle och speciellt dagar som denna när allt känns lite tungt och jävligt.
Hoppas att ni alla har det bra där uppe och att vi ses snart.

Puss och Kram på er =)


Once you go black, you never go back!

Har idag varit ledig från skolan med detta innebar inte att jag helt kunde ligga på latsidan. Kunde däremot sova ut rejält men sen var det bara att börja att plugga inför kommande tentor. Efter lite plugg och ett "The City" avsnitt, tack Elin för tipset så åkte jag och Pappa en sväng till Allum (shoppingcenter med diverse butiker). På Allum blev det några små inköp för min del och alla gick i svart. Svart nattlinne, svart satintopp och en svart lite längre kavaj som jag så länge gått och spanat efter. Nu mina vänner är min garderob i princip komplett. Visst finns det saker som jag självklart skulle göra rum för men nu är det verkligen proppfullt och jag har verkligen ALLT som jag behöver!
Svart är för övrigt en färg som förekommer hos nästan hälften av mina plagg. Svart kanske är tråkigt men det är samtidigt en färg jag trivs väldigt bra i. Förrutom att jag trivs i svart så är det också en snygg färg och kläderna kommer kännas lika roliga även efter ett bra tag, tidlösa plagg är verkligen min melodi. Black is the best...
Vilken färg tycker du själv bäst om på kläder?



Min nya kavaj på bilden. Resten skulle gärna få bidra till morgondagens outfit!
Nu ska den här lilla skruttepluttan fortsätta plugga och sedan sussa sött inför morgondagens tenta i tidvatten och metereologi.

Puss och Kram =)


His & Hers

Eftersom mina läsare både är tjejer och killar så tänkte jag tipsa er om saker som funkar för båda könen, unisex stuff helt enkelt:

En av mina absoluta favoritparfymer på sommarhalvåret är Calvin Kleins unisexdoft "One". Doften är fräsch och känns lite sportig och funkar därför på både killar och tjejer enligt mig. Jag lovar att du kommer få massor av komplimanger från nära och kära om du börjar använda den här.



Klockor är något som verkligen kan göra en outfit komplett. Underskatta aldrig vad en klocka kan göra för dig. En snygg klocka är ett måste och jag själv som gillar stora klockor köper gärna herrur istället för damur. Stor eller liten? Du väljer själv men dessa läckra klockor från Tritoni i starka färger passar både killar och tjejer.



Ett snyggt läderarmband är något som är snyggt på din handled oavsett om du är kille eller tjej. Killar är oftast lite fega när det kommer till att använda smycken. Ibland ser jag killar med tumring men det känns inte alls lika hett som ett läckert läderarmband,
helst i svart eller brunt.






Som många andra så älskar jag väskor i alla färger, former och storlekar. Den typ av väska som jag gillar allra bäst är den så kallade "Messenger"- modellen. Denna typ av väska rymmer allt ifrån skolböcker till en massa smink och viktiga papper. Både praktiskt och snygg med andra ord om du frågar mig, passar både kille och tjej.





Korthållare är något som är väldigt praktiskt när du vill ha med dig både pengar och kort men inte har så mycket plats att förvara allt på. Jag gillar verkligen stora plånböcker men när det är dags för en kväll på krogen så är korthållaren min räddning. Eftersom korthållaren är gjort i stål så vet jag att kort och sånt är hela och rena när jag komemr hem igen. Praktiskt och även ganska snyggt om ni frågar mig.




Lypsyl och läppglans är något som jag är väldigt duktig på att använda. Att investera i ett Lypsyl är något som jag skulle råda både killar och tjejer till att göra. Oavsett kön så tycker jag att det är viktigt att hålla sina läppar mjuka och fina, både för sin egen och sin eventuella partners skull.










Handkräm är något som jag smörjer med minst en gång om dagen. Nariga och torra händer är aldrig trevligt, vare sig på en kille eller en tjej. Investera i en bra handkräm och börja smörj alla ni där ute.







Finns det något ni skulle vilja tipsa mig om? Lämna gärna då en kommentar.

Puss och Kram på er alla tjejer och killar =)


Regn Hos Mig...

Denna textrad sjöng artisten ORUP för mycket länge sedan men den passar så jäkla bra in på dagen som snart är förbi. Tur att ni kära läsare har piggat upp mig nu när vädret varit trist och tråkigt. Sveriges Framsida kallas Göteborg ofta för men idag skulle jag nog vilja döpa om det till "Sveriges Rövhål", tycker det passar bättre en dag som denna...
Nu ska jag tända lite ljus, lägga mig i sängen och förhoppningsvis somna av ljudet från regndropparna som smattrar mot fönsterrutan. Kanske ska ta och lyssna på Orups gamla goding nu när jag ändå är inne på det spåret?



Puss och Kram på er =)

Imorgon är en annan dag!


Puss Från Persson

Jag skulle vilja tacka alla ni läsare som faktiskt orkar läsa min lilla blogg och som också kommenterar. Tycker det är jätteroligt med all respons jag får, det är nog det som faktiskt gör att jag tycker om att blogga. Hoppas att ni också tycker om att läsa min blogg och att den tillför er lite grann i alla fall. Oavsett så kommer jag i alla fall fortsätta för även om inte alla uppskattar mitt bidrag i bloggvärlden så finns det i alla fall en människa där ute som gör det. Tack du fina människa...

Puss och Kram på er alla läsare =)




Hot Child In The City!

Har idag haft teknik-tenta och det kändes väl sådär lagom roligt. Var ganska skönt att komma igång igen med skolan men kanske inte att börja med ett tenta-inferno utan dess like. Varvade igår pluggandet med att kolla på hela tre avnitt av "The City" på MTV.com
Tycker att The City är minst lika bra som The Hills och man kan ju inte bli annat än avundsjuk på en tjej som lever livet i New York. Får till skillnad från Whitney i New York istället nöja mig med storstadspulsen här i Göteborg så länge,
inte fy skam det heller när jag tänker efter...
Tänkte bjuda på lite Göteborgstips för er kära läsare. Tänkte tipsa om allt ifrån shopping till vart du kan käka den goaste korven med mos. Kanske bor ni här nere precis som jag eller så har ni snart kanske vägarna förbi och har då kanske glädje av min lilla mini guide?

www.youtube.com/watch?v=LFMlvUyBq-0&feature=relatedhttp://

Shopping finns det gott om här i Göteborg och här kommer några av mina favoriter:

FIORUCCI  Vallgatan 36
Butiken för den mest kräsna fashionistan. Här hittar man alltid något från ett av deras många varumärken så som Odd Molly, Juicy, Rare, Belstaff m. fl. 

NALLEN  Victoriapassagen
Sötaste barnbutiken med varumärken så som Gant, Armani, Burberry, Lacoste, Ralph Lauren, Hackett, Woolrich, Paul Smith m. fl.

WEEKDAY Södra Larmgatan 12, Kungsgatan 46
Finns numera på två adresser här i Göteborg. Den större butiken ligger på Kungsgatan medan den lite mindre däremot har ett roligare koncept med snyggare och coolare personal som ibland agerar DJ:s i butiken. En bra butik där du kan hitta snygga plagg oavsett hur mycket du vill eller kan spendera. Gillar du varumärken så som Cheap Monday är detta den perfekta butiken för dig.

ABCD  Västra Hamngatan 19
Perfekta butiken för dig som älskar design och mode. Här hittar du exklusiva varumärken till både dam och herr från bland annat Balenciaga, Bottega Veneta, Christian Dior, Dsquared, Moncler, Dolce & Gabbana, Emilio Pucci, Gucci, Fendi, Diane von Furstenberg och många fler.

MISS RAGTIME  Magasinsgatan 15
Söt liten second hand och vintage butik där då alltid hittar några godbitar att fynda.

ACNE STUDIO  Magasinsgatan 19
Butiken för dig som älskar jeans och svensk, snygg design.

Självklart får man aldrig glömma att gå i och kika på NK, i Kompassen, i Arkaden eller i Nordstan (stavas däremot Nordstaden men vi Göteborgare har alltid sagt bara Nordstan).

Nästa gång tänkte jag tipsa er om lite restauranger och caféer här nere på Sveriges framsida, även kallat goa och glada Göteborg!

Puss och Kram på er =)


Ångest, ångest är min arvedel...

Idag är det söndag och det innebär en jävla massa ångest för min del. Den här helgen har gått med raketfart och jag har nog hunnit göra mindre än hälften av allt jag skulle hunnit med. Plugga är det jag borde ägnat mig mest åt men är det jag gjort minst, konstigt? NEJ!
Har istället fått ordning på alla mina kläder som låg nerpackade i väskor sen Gävle-trippen, städat, tvättat, gått på stan, promenerat, tittat på TV, suttit vid datorn, hunnit blogga lite, pratat med polarna uppe i Gävle samt käkat en massa god mat och glass. Kanke inte så dåligt när man tänker efter men när man vet att hela den här veckan som kommer består av en jävla massa tentor så känns det inte lika bra idag...
Vad har ni själva pysslat med under helgen?
Skulle bara vilja säga hur kul jag tycker det är NI, mina kära läsare inte övergivit mig och den här bloggen trots min lilla bloggpaus. Lovar att börja uppdatera bättre och jag skulle gärna ta emot tips på vad ni skulle vilja se mer av här på bloggen. 


 
Puss och Kram allihop =)


Varning På Stan!

Idag har jag och pappa varit ute och gjort stan osäker...
Trots att plånboken inte är så värst välfylld för tillfället eller att garderoben inte direkt skriker efter kläder så blev det ändå ett par inköp. Likt många andra knallade vi in på NK för att kolla in deras hypade rea, överdriven om ni frågar mig. Det var kaos inne på vissa affärer och folk betedde sig som om de aldrig sett kläder, skor, smycken, klockor och väskor förrut. Själv gick jag runt i min egen takt och tittade mest på snygga killar som det fanns gott om, kände att jag varken behövde något eller att jag var särskillt shoppingsugen (konstigt nog). När vi gick längs Avenyn sprang Morgan Alling förbi mig och han såg precis ut som han gör på tv, liten och sprallig. Söt liten prick det där och bra var han dessutom i gårdagens "Let's Dance". Pappa min som älskar att gå i affärer till skillnad mot många andra karlar ville gå in och kika en sväng på "Red Devil". Som den snälla dotter jag är följde jag såklart med och när vi precis klev in i butiken ringer Elin och droppar värsta bomben. Elin hade fått ett mail från en gammal klasskompis som tydligen ska gifta sig om nio dagar! Är jätteglad för hennes skull och jag hoppas verkligen att dem blir lyckliga tillsammans. Tycker ändå att det är viktigt att man tänker efter innan man går och gifter sig. När man är 19 år är man ju kanske lite väl naiv, detta för att man är kär och kanske inte tänker längre än näsan räcker.

Nu ska jag fortsätta sortera och hänga upp en massa kläder.
Kanske inte var så smart att köpa nya idag ändå...?



Puss och Kram på er =)


Frida's Feelings!

Ligger och lyssnar på dystra låtar som får en att känna sig ensam och tom inombords. Känner mig både ledsen och glad på samma gång på något konstigt sätt, helt nollställd...
Känner mig rastlös och pratsjuk men jag orkar inte prata med någon människa. Det enda jag orkar lyssna på är mina tankar och dem är många för tillfället. Jag tänker på allt som jag måste göra och allt jag borde gjort. Just denna känsla jag har just nu i min kropp kommer ofta smygande till mig in på småtimmarna då jag är vaken och inte kan eller vill sova. Då blir det alltid att jag lyssnar på musik och alltid då riktigt cheezy kärleksballader eller allmänt dystra toner och melodier. Min nya bästa vän när det ska lyssnas på musik är min lilla svarta legobit som min gode vän Cecilia skaffat åt mig. Kan varmt rekomendera denna lilla legobit för dig som har en iPod. Finns att köpa här:
http://www.fredflare.com/customer/product.php?productid=3710&cat=309#





Det blir alltid samma veva när jag ligger och lyssnar på musik sent om nätterna i min ensamhet. Först tycker lite synd om mig själv men sedan hämtar jag mig och känner mig istället stark i mig själv och att det inte alls är synd om mig utan att jag faktiskt är riktigt lyckligt lottad. Jag uppfattas av dem flesta som en mycket positiv och glad person men även en sån som jag har dagar då man känner att det leende men visar upp bara är en falsk fasad när man egentligen skulle vilja be alla dra åt helvete. Sur är något som jag mycket sällan blir utan jag är den typen som blir mer förbannad, kanske har det något att göra med mitt heta finska temperament?
Vilken typ av människa är du?
Imorgon när jag vaknar hoppas jag att jag känner mig på lite bättre humör och orkar ta tag i plugg inför tentorna och kanske ringa ett samtal eller två upp till Gävle.

Puss på er alla små nattugglor =)




I'm Back...

Nu har jag kommit hem från Gävle och har kommit på mig själv med att jag inte bloggat under hela lovet. Tog som många andra en välförtjänt bloggpaus men har bestämt mig för att komma igång igen, hoppas att ni andra som har paus också kommer att göra det... Lovet har varit fullt av en massa härliga stunder, har tänkt nada på skolan och allt plugg jag måste ta tag i. Har gjort en hel del under min ledighet men det finns ju alltid saker som man önskade att man hunnit med men dygnet har ju faktiskt bara 24 timmar. Kändes däremot lite tungt att åka hem nu när man vant sig i tre veckors tid med att ha andra halvan av familjen och kompisarna på nära avstånd. Har verkligen försökt vara med alla som betyder mest för mig på lovet men min kompis Emma är nog den jag önskar att jag hade träffat lite mer. Alla andra tyckte jag att jag fick se en hel del av men man önskar ju alltid att dem stunderna aldrig tog slut. Gick även och såg filmen "Twilight" på bio och den var faktiskt riktigt bra, snygg var ju den manliga huvudrollsinnehavaren också.
Har du inte ännu sett filmen?
Kolla då in det här klippet: http://www.youtube.com/watch?v=z0Bbw3G_bxk
Hoppas att ni andra fick ett bra lov, en härlig jul och ett gott nytt år!

Puss och Kram allihop =)


RSS 2.0