Julklappstips...

Nu när det sakta men säkert börjar närma sig mot jul så har jag varit ute en hel del i butiker och kollat in utbudet för både hårda och mjuka klappar:



Dior Homme Intense är en supergod doft som passar lika bra till pojkvännen, brorsan eller varför inte till pappa.


DKNYS:s nya doft som passar perfekt även för den mest kräsna flickvän, syster eller mamma.



Thomas Sabo har ett supersnyggt flätat läderarmband som är lika snyggt på killar som tjejer. H&M och andra kedjor har även billigare alternativ som är minst lika snygga, dock inte alltid i äkta läder.



Doftljus är alltid en uppskattad present. Just detta kommer från Yankee Candle och doftar rent och nytvättat.



En iPod är något som många har så ett säkert kort som julklapp kan vara att köpa något roligt tillbehör som inte bara gör iPoden mer praktisk utan också snyggare.



En snygg och rymlig weekendbag uppskattas alltid av både det manliga och kvinnliga könet. Just nu finns det riktigt snygga väskor ute i butikerna. Väskan på bilden kommer från Mulberry men även H&M har supersnygga väskor till endast en bråkdel av vad denna kostar. Snyggt behöver inte alltid vara dyrt!


Runt jul har nästan alla butiker som säljer smink speciella paket med massor av härliga produkter. Dessa paket finns i alla prisklasser och storlekar. Såg att H&M och Lindex hade några trevliga paket och NK hade en fantastisk lotusblomma från Lancome som jag vet att varje sminkälskande person skulle uppskatta jättemycket. Smakar det så kostar det dock i detta fall. Här nere ser ni en bild på Lancomes lotusblomma som finns i två olika färgställningar. Blomman finns att köpa på KICKS, NK och andra välsorterade parfymerier.







En DVD-box är det svårt att misslyckas med eftersom det finns så himla många att välja mellan, min absoluta favorit och många andras är den kompletta Sex And The City-boxen.

    

Underkläder uppskattas alltid som julklapp. En perfekt present att köpa till någon du tycker om eftersom det finns något snyggt i alla prisklasser.

Det var några få tips men jag kommer säkert komma med lite fler när det börjar närma sig julafton. Ha det bra så länge men om just DU har något bra tips till mig så får du gärna lämna en trevlig kommentar!

Puss och Kram på er =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0