De Va La Gött!


Halloj alla goa och glada igen!

Nyss hemkommen från Göteborg där jag har spenderat hela mitt påsklov, förutom idag då det blev Stockholm med mamma och Peter. Har latat mej en hel del det här lovet och shoppat sådär lagom mycket. Allt som allt blev det ett par svarta byxor, en sandfärgad cardigan, en blå/vit randig tröja, en turkos tunika, en jeanstunika/klänning, en nougatfärgad sjal, en turkos sjal, solglasögon, två stycken solglasögonfodral, smink och annat smått och gott. Köpte tyvär ingen present till Emma på Kondomeriet men det får väl bli Lusthuset till veckan om inte annars...
Pappa va lika söt som vanligt och han skämde bort mej och syrran som vanligt. Vi har ätit gött mos, go Triumpglass och en jädra massa frukt och grönsaker. Blir väl så när man är uppväxt med frukthandlare till päron.


image147


Stockholm blev lite som en extra grej, en rolig sådan dock. Jag , mamma, Annicka och Malin skulle egentligen ha gått på inspelningen av det nya programmet "Körslaget" men de jävlarna hade dubbelbokat så vi fick erbjudandet att komma dit ett annat datum, ingen av oss kunde då ändå och vi alla kände att det fanimej vara. I stället för inspelning blev det ytterligare lite shopping och gigantisk middag på Helenes Krog. Kul att bara gå omkring i vår Kungliga Hufvudstad och strosa, just det "strosa". En grej som jag ibland fruktar att endast vi göteborgare gillar att göra...
Kändisar såg man ju också, alltid lika trevligt!
Såg de både grabbarna i Snook och Benjamin Wahlgren och några andra som jag inte vet namnet på. Snook va söta men otroligt små, både Oskar och Daniel handlade nya förvaringsboxar inne på GRANIT. Oskar pratade om att han hade loftsäng och kunde därför inte köpa likadana lådor som Daniel redan hade under sin säng, verkar vara enna riktiga stammisar dem där grabbarna.


image146


Summan av kardemumman är att detta var ett sjukt skönt och behövligt lov. Nya friska tag och nya utmaningar i plugget väntar!

Hoppas även att ni har haft ett gött lov.

Puss och Kram sötnosar =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0