Peek A Boo!

Idag är det tisdag men nu när det är sommarlov så blir man lite dagsblind, vet inte riktigt om det är helg eller vardag när man vaknar. Har försökt att ligga ute i solen men den leker bara tittut med mig hela tiden så jag gick in och satte mig vid datorn i stället. Hann därmot käka lite glass när solen väl var framme, Sitting Bull-glass från SIA som var supergod! Har inte hört något från varken Elin eller Emma så jag får väl ta och ringa dem båda för att kolla att dem lever. Pappa ringde en sväng imorse och vi pratade på som vanligt, svadan går i släkten om man säger så...
Ikväll är det massor med bra på tv; Gossip Girl, Moulin Rouge, I Huvudet På Gynning mm. Bara att göra lite gott rött te, slå ner röven i soffan och sedan försöka välja vad man ska kolla på. Känner mig grymt badsugen men jag antar att det inte blir nåt dopp för mig idag, imorgon kanske om vädret tillåter?
Nu ska jag slita mig från datorn och i stället försöka få lite mer färg på potatisnäsan.



Ha de gött allihop!

Puss och Kram =)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Ja det är vi! :) ska du vara i göteborg hela sommaren? :) pusskram

2008-06-18 @ 20:09:17
URL: http://frokenflorin.blogg.se/
Postat av: Frida

Japp, tyvär eller nej det ska bli kul men jag kommer ju att sakna alla er här hemma. Vad händer för din del då? Puss och Kram =)

2008-06-18 @ 21:56:27
URL: http://skruttepluttan.blogg.se/
Postat av: Hanna

okej :) men vi får ses när du kommer hem! :) jag ska åka till stugan nu och vara där i två veckor,sedan blir det jobb och jobb för min del :) ha det så bra nere i göteborg!!vi hörs puss och kram

2008-06-19 @ 11:28:40
URL: http://frokenflorin.blogg.se/
Postat av: Frida

Låter trevligt! Vi måste höras av under sommaren och ses när jag kommer hem. Hoppas du får en bra sommar =) Puss och kram.

2008-06-19 @ 12:47:04
URL: http://skruttepluttan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0