Lussebulleglass, matchmaking och en massa plugg!

Idag känner jag mej som en nerklubbad säl! Jag känner mej helt slut som artist och inte nog med det så har vi två prov den här veckan som jag bara måste plugga till. Som vanligt lockar "Ugly Betty" och "Desperate Housewives" mer ikväll än vad pluggning gör. Ute är det regnigt och grått... känns lite som att snö hade varit mysigare. Kände mej sugen på lussekatter på lovet men blev snabbt avtänd då jag såg GB Sandwich med Lussebulle smak, usch! Vågade inte smaka men jag kan tänka mej att den inte smakar hallontårta.

image5
KAN DETTA VERKLIGEN VARA GOTT?



Sista lektionen hade vi geografi med allas vår egen Mr Jan Westmyr. Lektionen skulle vi ägna åt provplugg men jag, Julia, Hanna och Johanna satt och pratade om trevligare saker. Passade då på att fråga Jan om han hade någon fjälla där hemma men han bara skakade på huvudet och sa att det är ju ingen som vill ha honom... Han såg på ledsen ut och jag kunde inte låta bli att tycka synd om honom!

Vägrar däremot att acceptera detta och söker nu efter en tjej åt Janne. Vet du någon singelkvinna som söker efter en man i sina bästa år, runt 50+? Hör av dej i sånna fall...
Hoppas verkligen att Jan någon dag kommer att hitta någon trevlig tjej som vill dela livet med honom och att de kommer leva lyckliga i alla sina dagar.

Kärlek åt folket// Love Frida!



image6


Kommentarer
Postat av: amanda

ÅH du är fantastisk! Klart Jan måste ha ett fruntimmer!! Vi får leta på någon som tycker om rullstensåsar och sånt.. Lycka till med pluggandet föresten :)!

2007-11-06 @ 20:50:58
URL: http://andwelookedsogood.blogspot.com
Postat av: denice

du är så döt frida! :)desperate time här med!

2007-11-06 @ 20:58:18
URL: http://denicebe.blogg.se
Postat av: Skitsnackande Jo

Lusseglassen är svingod! ;)

2007-11-07 @ 23:17:44
URL: http://emjoth.blogg.se
Postat av: Hanna

va bra att du tog tag i saken frida:D haha vi skaffar en match.com åt honom :D

2007-11-08 @ 07:18:42
URL: http://frokenflorin.blogg.se
Postat av: Frida

jasså jag får väl ta o pröva den där lusseglassen... tack för tipset johanna! =)

2007-11-08 @ 21:52:21
URL: http://skruttepluttan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0